Elinizde sihirli bir değnek olsa

Karadenizincisi

anneyim ben!!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
339
0
96
Ankara
elinizde sihirli bir değnek olsa ve bu değneği 3 defa kullanma şansınız olsa neler yapmak istersiniz neleri değiştirmek istersiniz

benim öyle bir imkanım olsa
mesleğimi değiştirmek
daha erken yaşta anne olmak
hayatımda iyi görünen tüm kötüleri bir çırpıda temizlemek isterdim...

çok param olsun isterdim çünkü çok paran oldumu her şey mümkündür :)) herkesi satın alabilirsin :))) günümüzde zaten insanlık kalmamış bari parayla satın alsak iyiydi :)) şaka bi yana 1 kesinlikle sağlık 2 ailem ve sevdiklerimle mutlu olmak 3 kötü insanları msn de olduğu giibi engellemek isterdim :))))

10 sene geri dönmek isterdim (ama yine nisanlimla tanismis olmak isterdim)

Nisanlimin tüm sinavlarini basarmis olmasini isterdim...

Annemin cok parasi olmasini isterdim....

1-kpss sınavında 99 puancık alır istediğim yeere yerleştirirdim kendimi :)
diğer ikisini nerde kullansam bilemedim

İlk önce üniversiteyi kazanmak isterdim istediğim bölümü...

Ailemle hep beraber olmak isterdim....

Sevgilimle hiç ayrılmamak isterdim....

ygs-lys'den 490lı bir puan alıp boğaziçi pdr'ye girmek isterdim.
okulumu iyi bir dereceyle bitirip anneme babama hayırlı evlat iyi para kazanmak isterdim.
ve şu rüyamda gördüğüm evleneceğim kişi karşıma çıksın onunla olayım ve beni hiç üzmesin isterdim.

sihirli deynek olsa önce beynime vururum eşimin bana yaptıgı hatayı ttamamen unutmayı isterdim başkada bir istegim yok herşeyin başı huzur sevmek sevilmek

hayal kurmak güzel şey evet haklısınz
yapmak istediğimiz o kadar cok şey var değil 3 333333 olsa anca yeter ama yinede içlerinden3 tanesi çok önemli olsa gerek

İlk once aklımdan cok kurnaz seyler gectı vucuduma 2 yıl oncekı sayısal loto numaralarını tarıhıyle not alır degnekten benı 2 sene gerıye goturmesını ısterdım ve 1. hakkımı doldururdum.2. olarak saglıgımın hıc bozulmamasını dılerdım 3. olarak sevdıgımın hep sadık sevgı dolu ask dolu olmasını ısterdım falan

ama belkı 2 sene sonra hayat benı kullandıgım sıhırlı degnek yuzunden baska bır noktaya goturecek ve buyuk pısmanlıklarım olacak o yuzden degnek megnek yok hersey boyle ıyı guzel

1. sevgılımle tekrardan evımızde mutlu mesut yaşayalım ısterdım

2. çok param olsun hıç çalışmak zorunda olmayayım ısterdım

3. sevgılım sırf benım olsun ısterdım, heeeeep benımle olsun hep böyle çok sevelım bırbırımızı

1. Herkesi kafama takm huyumu değiştirmeyi cok isterdim.
2.Cok iyi bir üniv. okuyup iyi bir iş kadını olmak isterdim

konu başlığını görünce bir karikatür vardı o geldi aklıma
Eki Görüntüle 377818

Süperrrr :)

Benim elimde bir sihirli değnek olsa, ne yapacağımı bilemezdim herhalde.
Ama hayatıma dair birşey değiştirmek istemezdim. İyisi kötüsüyle kendimden memnunum, bir noktayı değiştirmem kendimi değiştirmem demek...
Türkiye güzeli gibi "dünya barışı" vs. gibi şeyler de zırvalamak saçma geliyor.
En yakınımda zor durumda olan insanlara birşey yapmak isterdim..
Elbet kendim içinde birşeyler yapardım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…