Elinize sağlık(!) kuaför bey

Kendim riske girmem evde. Kuafore git para biriktirip..

saçın çok kısa değilse kes canım yanar saçların çok yıpranır

Bahsettiğiniz gri gibi renkler için önce saç açılabildiği kadar açılıyor, sonra da bir hafta iki hafta içinde sarıya dönüyor zaten. Kullanması çok zor. Bence de evde kendiniz uğraşmayın. Zaten yıpranmıştır saçlarınız, iyice kötü olmasın. Gitmek istemiyorsunuz ama belki de işinin uzmanı, ciddi çalışan bir kuaför bulmalısınız bu sorun için. Sonra daha çok üzülmeyin.

Kuaförün yapacağı sadece cila atmak olmayacak mı

Bir de benim bildiğim kul rengi hep akar yani tekrar tekrar boyamak yerine saça kul rengini yuklemek daha az zararlı olur bence

Gri sac kullanımı çok zor 2 ay dayanabildim haftada 1 cila attırman gerek sarıya dönüyor onda kuaförün suçu yok
Bende evde bişeler denedim olmuyor kuaforun yaptığı gibi olmuyor birde şuan saçında birkaç renk var becerin yoksa sakın bulaşma lastiklesir saclarin kuaförünu değiştir mutlaka kuaföre git

rujj benim sadece 2 gün durdu sonra aktı kuaförün suçu beni üzerine tekrar gri boyayacağım diye kandırıp küllü sarı ombre yapması mecburen yine kuaföre gidicem sanırım

rujj benim sadece 2 gün durdu sonra aktı kuaförün suçu beni üzerine tekrar gri boyayacağım diye kandırıp küllü sarı ombre yapması mecburen yine kuaföre gidicem sanırım
Her yıkamada renk değişiyor öyle illet bişe bu gri sac görüntü fevkalede ama ona dicek bişe yok
kuafor resmen kandırmış ya sizi çok sinir bozucu gerçekten birde öyle çok konusuyolarki ikna olmadıysan bile olmuş gibi yapip kalkiyosun o sandalyeden sizde çok sık kuaföre gidip çuvalla para vermek istemiyorsaniz dipleri kendi sac renginiz sık rofle yaptırın uzayınca dip boya istemez hemde sarı kullanmış olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…