- 2 Eylül 2016
- 167
- 154
- 18
- 29
- Konu Sahibi VelvetTeddy
-
Kendim riske girmem evde. Kuafore git para biriktirip..Merhabalar herkese ; benim derdim kuaförümün özensizliği yüzünden saçlarımın hiç anlamadığım sarı rengi alması. Ben aslında gri istiyordum nitekim oldu da ama aktıkça alttan açılan sarılar çıktı kuaförüm de bu sefer sarı ombre yaptı üstelik beni gri olacak diye kandırarakyaklaşık iki aydır bu rengi kullanıyorum ama bu sefer de rengim yeşillendi bakımsız duruyor biraz daha temiz yeşillenmemiş bir sarı olsun istiyorum ilk boyandığında öyleydi ama aktı ve ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. kuaföre gidecek ne zamanım ne de param var bu yüzden evde kendim halletmeliyim. Benim marketten en açık sarı alıp boyamam mı gerekiyor ya da başka bir şey mi gerekir yardımcı olur musunuz
Kuaförün yapacağı sadece cila atmak olmayacak mıBahsettiğiniz gri gibi renkler için önce saç açılabildiği kadar açılıyor, sonra da bir hafta iki hafta içinde sarıya dönüyor zaten. Kullanması çok zor. Bence de evde kendiniz uğraşmayın. Zaten yıpranmıştır saçlarınız, iyice kötü olmasın. Gitmek istemiyorsunuz ama belki de işinin uzmanı, ciddi çalışan bir kuaför bulmalısınız bu sorun için. Sonra daha çok üzülmeyin.
Çook teşekkür ederimAl palette 10.1 cok acik kullu sari.sür sacina.yesillenmeyen sari olur.mis gibi kullsnirsin.kuaforlerle bende pek anlasamiyorum
Benim saçım bu şekilde de yeşillendi diye hatırlıyorum ben benimki de küllü kumralÇook teşekkür ederim
KilicBaligi bu işin piri aslında konunu görse mutlaka bir fikir verir sana
Saça kül rengi nasıl yüklenir pekiBir de benim bildiğim kul rengi hep akar yani tekrar tekrar boyamak yerine saça kul rengini yuklemek daha az zararlı olur bence
Her yıkamada renk değişiyor öyle illet bişe bu gri sac görüntü fevkalede ama ona dicek bişe yokrujj benim sadece 2 gün durdu sonra aktı kuaförün suçu beni üzerine tekrar gri boyayacağım diye kandırıp küllü sarı ombre yapması mecburen yine kuaföre gidicem sanırım
Silver şampuanlar var nette satılıyor biraz tuzlu fiyatı ama işini görür onlarla ilgili bloglarda mevcut nette bir bak derim mor şampuan diyede geçiyorSaça kül rengi nasıl yüklenir peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?