Doğuma Hazırlık (( Elizan.... ))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pinarca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
45
3
86
Kahramanmaraş
merhaba arkadasşlar 25+2 hamileyim bu zamana kadar bi çok isimde düşünce içindeydim yaklasık 2 ay öncesine kadar ŞİMAL:kuzey die kesin bir karar vermiştik ama anlamına baktıgım zaman hiç hoslanmadım islamiyette sol demekmiş yani kötü amellerde sola yazıldıgı için ürktüm ve soğudum isimden..şuan kesinleşti denilebilir gerçi eşim daha her hangi bir yorumd bulunmuyor ama inşallah son dakıka golu atmaz ama ben cok istiyorum ELİZAN koyacagım kısmetse anlamı : uzaktan gelen ezan sesi,gökyüzündeki ezan sesi demek hayırlısı inşallah

bence şimal daha güzel. kızım olsaydı düşündüğüm isimlerden biriydi. anlamı kuzey yıldızı diye biliyordum ben.

değişk..hiç duymamıştım..anlamı güzel olabilir ama sen yinede düşün derim arkadaşım...

şimal kulağa daha hoş geliyo bence de...
ama sen içinden geleni koy bence sonra içinde kalmasın...
sağlıkla kucağına alman dileğiyle..:))

aslında alısık olmadık bir isim evet kabul ediyorum ..eşim saolsun son dakıka golunu attı =)) şimay olsun dıo kuranı kerimde sürekli geçiyormuş,kayınvaliemde şimayden yana ( dogal olarak oglundan yana hahaha :D:D ) hayrlısı olsun artık dogunca nasılsa bebek ismini bulur dimi :CüvCüv:

Back
X