Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar acil yardima ihtiyacim var. Bugun erkek arkadasimla birlikte olduk ancak iliski sonrasi prezervatifin ciktigini fark ettik. Bu 2. birlikteligim, o yuzden tam bir bosalma yasadi mi bilmiyorum bu konulara pek asina degilim ve icime bosaldigini da sanmiyorum oyle olsa hissederdim sanki. Yine de tedirginim yarin sabah gidip ertesi gun hapi almayi dusunuyorum. Sizce kullanmali miyim ne yapayim? Yaklasik 20 saat sonra almis olacagim hapi
Kızlar acil yardima ihtiyacim var. Bugun erkek arkadasimla birlikte olduk ancak iliski sonrasi prezervatifin ciktigini fark ettik. Bu 2. birlikteligim, o yuzden tam bir bosalma yasadi mi bilmiyorum bu konulara pek asina degilim ve icime bosaldigini da sanmiyorum oyle olsa hissederdim sanki. Yine de tedirginim yarin sabah gidip ertesi gun hapi almayi dusunuyorum. Sizce kullanmali miyim ne yapayim? Yaklasik 20 saat sonra almis olacagim hapi
Merhaba acil bana cevap verebilir misiniz çok korkuyorum ben uç gün önce njsanlımla ilişkiye girdim bosaldimi bilmiyoruz emin değiliz bugün ella yı aldm 4 saat öncede kullandm çok korkuyorum sizce bisey olur mu .? Yardım edin lütfenhastaneye de ggidemem bana bi akl verin![]()
Tatlım tatlım ben kan testimi yaptırdım dün negatif ama vucuduma verdiğim en büyük zarar ertesi gün hapı ella oldu boşalmadıysa emnsenz sakn kullanma adet gecikmemin 11. Gnundeym 47 gun bile geciken var o yüzden emin olmadan kullanma derim ben sana hormonları acayip bozuyor
gebelik olmadığına eminim, bu kadar ağır olduğunu bilsem asla kullanmazdım, içimiz rahat etsin dedik, bin pişman etti![]()
Son reglimi 11 Aralık'ta oldum, 5 gün sürdü. 17'sinde prezervatif yırtılması sonucunda Ella aldım, ki normalde Norlevo alırdım ters bir şey olursa. O da nadiren. Norlevo'yla gecikme sorunu hiç yaşamadım.
32 gün regl döngüm. 13 Ocak gibi regl olamayınca pimpiriklendim ve 13'ü ve 17'sinde 2 idrar testi yaptım; sonuç negatif.
Dayanamayıp jinekoloğumu aradım ve randevu aldım 19 Ocak'ta. Zaten ne kadar takıntılı olduğumu bildiği için önce kan testi yapıldı. <2 olarak sonuç aldık ve negatif demek bu. Ultrasona girdim. İç ve dış gebelik ihtimallerine bakıldı, yine negatif. Sol yumurtalıkta bir tane ufak kist tespit etti kendisi ama zararlı olmadığını söyledi. Rahim duvarım normal, yumurtalıklarım da iyi durumdaymış zaten. Kısacası reglimin stres yüzünden veya ilaca bağlı olarak gecikmiş olabileceğini söyledi.
Bugün tam 14 gün gecikti. Hala regl yok. Göğüslerim şişiyor, karın bölgesi sürekli gaz varmış gibi. Doktorumu aradım ve tartusal önerebileceğini söyledi. Onu da beklerken panik yapacağım için "bekle bir hafta daha, gelmezse tarlusal alırsın" dedi.
Durum bu, gebelik olduğunu artık düşünmüyorum şu kadar testten sonra, çıksa çıkardı zaten 1 hafta gecikince, yani 5 haftalık bir sonuç olunca, değil mi?
Ella bu kadar geciktiriyorsa çok fena. Bu kadar gecikme yaşayan var mı Ella yüzünden?
Suan seninle ayni durumdayim. Test yaptm negatif ama hala adet yok ortada.Merhaba arkadaslar. Yazdiklarinizi bayadir takip ediyorum. Gecikme problemim var benim de.. Iliski sirasinda korunmadik ama partnerim disari bosaldi. Yine de hamile kalma ihtimalinin oldugunu soyluyorlar bu sekilde. Iliskinin ertesi gunu ella aldim hemen tedbir amacli. Normalde hic gecikmezdim ama 6 gun oldu. Sizce daha beklemeli miyim? Yoksa ella'nin beklenen yan etkileri arasinda midir uzun gecikmeler?
Canım benim 27 gün gecikti öyle geldi kanamam dur bakalım daha 4 gün olmuş senin 40 günden fazla geciken de var panik yapma test yaptın mı sen ?Benim dort gun oldu hala adet olmadim![]()