Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Kızlar ellanin en büyük yan etkisi gecikme olduğunu biliyorsunuz zaten.. yaklaşık 1 aylık gecikme yaşayanı biliyorum.
Ben ilacı Kasımda kullandım üstüne 3 kere regl oldum ama hiç gecikmeyen adetim ilaçtan sonra gecikmeye başladı. Belki de hala stres sıkıntı yapıyorum.
Isin kısası biliyorum çok zor ama stres yapmamaya çalışın..
Kaç gün gecikiyor adetlerin ? Benim ilk gecikmeden 3 ay sonra ilk defa gecikti yaa

Merhabalar. 29 aralıkta adet olduktan sonra 9 ocakta herhangi bi suphemiz olmasın diye aynı gün içerisinde ellayı içmiş bulundum. Yan etkilerini içtikten sonra okumak zorunda kaldım doğal olarak. Bugun 13 şubat ben hala adet olmadım. Geçen ay da türlü sebeplerden 11 gün geciken reglim bu ayda ella sağ olsun gecikmesinin 15 gününü doldurdu. İçim rahat olmadığı için 6 şubatta test yaptım negatif çıktı psikolojik olarak çok rahatladım ama vucudum hala gergin. Göğüslerim bacaklarım kasıklarım kısaca her yerim şişkin. Balon gibi oldum artık dayanamıyorum yine de regl olamadım hala. Okuduklarıma göre 1 ay bile geciken varmış korkuyorum yarın doktora gitmeyi düşünüyorum test mi yanlış sonuç verdi diye bile düşündüm. Ella kullandığıma bin pişmanım bütün dengem bozuldu normalde her ay en fazla 2-3 gün oynayan adet düzenim (geçen ay türlü stresler yaşadım) bu ay berbat halde. İnanın daha fazla dayanamıyorum artık. İki damla kana mutlu olacağım..

günaydın arkadaşlar bende dun ılk kez ella kullandım ılışkı sırasında prezervatif yırtıldıgı için ve ılıskıden bır saat sonra ılacı içtim işe yarar diye umut ediyorum hem ılacı erken içtim hemde yumurtlama dönemim 3 gun once bıtmısdı hesaplarım doğruysa ( adet tarıhlerımı ve yumurtlama dobnemlerımı takıp edıyorum ) ama yinede içimde acayıp bir korku var yorumlardaki gecikmelerde beni ayrı bir tedirgin etti. umarım hap herkes için işe yarar tabii benim içinde:)

Merhabalar. 29 aralıkta adet olduktan sonra 9 ocakta herhangi bi suphemiz olmasın diye aynı gün içerisinde ellayı içmiş bulundum. Yan etkilerini içtikten sonra okumak zorunda kaldım doğal olarak. Bugun 13 şubat ben hala adet olmadım. Geçen ay da türlü sebeplerden 11 gün geciken reglim bu ayda ella sağ olsun gecikmesinin 15 gününü doldurdu. İçim rahat olmadığı için 6 şubatta test yaptım negatif çıktı psikolojik olarak çok rahatladım ama vucudum hala gergin. Göğüslerim bacaklarım kasıklarım kısaca her yerim şişkin. Balon gibi oldum artık dayanamıyorum yine de regl olamadım hala. Okuduklarıma göre 1 ay bile geciken varmış korkuyorum yarın doktora gitmeyi düşünüyorum test mi yanlış sonuç verdi diye bile düşündüm. Ella kullandığıma bin pişmanım bütün dengem bozuldu normalde her ay en fazla 2-3 gün oynayan adet düzenim (geçen ay türlü stresler yaşadım) bu ay berbat halde. İnanın daha fazla dayanamıyorum artık. İki damla kana mutlu olacağım..
acaba hamılelık testı yaptınız mı eger varsa hamılelık idarrada cıkar . eger yapmıssanız ve negatif cıkmıssa artık rahatlamalısınız cunku stress ve ebklemek adetın gelmesini gecıktırı.

Ilk reglimi 4 gün gecikme yaşadım. 2.tam zamanında oldu. 3 ise yine bi 4 gün kadar gecikti. Hala tedirginim :KK43:
Ya biz kaderi yaşıyoruz biliyor musun :( Bende öyleyim aylardır stres stres kimse de anlamıyor . Bugün biraz kanama oldu kesildi hemen moralim çok bozuk . Peki adet gününde azalma oldu mu ? Benim 5 6 gün yoğun sürerken 3 aydır 2 3 günde bitiyor ne hapmış mahvetti beni de psikolojimi de hormonları da

Canım sıkma hiç canını bak benim 27 gün gecikti düşün . Mahvoldum beklerken ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir . Testte yapmışsın zaten . Ben doktora gidemiyorum hastane fobim olduğu için . Hiç zaman kaybetme git değerlerine baktır hormonları mahvediyor bu ilaç 4 ay önce kullandım bu ay reglim 2 3 gün gecikti ve çok çok az kan geldi düşün 4 ay oldum kullanalı . Kan testi yaptır ultrasonla da baktır kafan rahat olsun .

ne ıse yarıomus bu hap hıc duymadım...

Ya biz kaderi yaşıyoruz biliyor musun :KK43: Bende öyleyim aylardır stres stres kimse de anlamıyor . Bugün biraz kanama oldu kesildi hemen moralim çok bozuk . Peki adet gününde azalma oldu mu ? Benim 5 6 gün yoğun sürerken 3 aydır 2 3 günde bitiyor ne hapmış mahvetti beni de psikolojimi de hormonları da

Evet kimse bizi anlamıyor.. benim normal süresi 4 5 gün olurdu. 3 aydır 3 4 gün sürüyor normal diye düşünüyorum o açıdan..ama işte tedirginlik hala var :(

acaba hamılelık testı yaptınız mı eger varsa hamılelık idarrada cıkar . eger yapmıssanız ve negatif cıkmıssa artık rahatlamalısınız cunku stress ve ebklemek adetın gelmesini gecıktırı.
Test yaptım negatif çıktı ama işte bu şişkinlik fena. Vucudum berbat halde

Canım sıkma hiç canını bak benim 27 gün gecikti düşün . Mahvoldum beklerken ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir . Testte yapmışsın zaten . Ben doktora gidemiyorum hastane fobim olduğu için . Hiç zaman kaybetme git değerlerine baktır hormonları mahvediyor bu ilaç 4 ay önce kullandım bu ay reglim 2 3 gün gecikti ve çok çok az kan geldi düşün 4 ay oldum kullanalı . Kan testi yaptır ultrasonla da baktır kafan rahat olsun .
Gidemedim o gün ama artık adet gelmesi için yapılması lazımsa bir sey yapacagım. Civanperçemi otu içtim iltihap söktürüyo diye sogan kabugu sogan suyu falan da içtim ama nafile. Karnım bağımsızlığını ilan edecek şişkinlikten. 17 gün falan oldu zaten bu gidişle 1 ayı bulacak gecikme :)

Kizlar benim iliskiden on iki gun sonra kanda gebelik testi negatif cikti. Gecen hafta bugun adet olmam gerekiyodu ama hala olmadi ve o gunden beri sari akintim var. Yanma ve kokuda var. Acaba bu ilacin etksmi. Korkuyorum acikcasi

Gidemedim o gün ama artık adet gelmesi için yapılması lazımsa bir sey yapacagım. Civanperçemi otu içtim iltihap söktürüyo diye sogan kabugu sogan suyu falan da içtim ama nafile. Karnım bağımsızlığını ilan edecek şişkinlikten. 17 gün falan oldu zaten bu gidişle 1 ayı bulacak gecikme :)
hapın etkisi gecıkme bırde aklına taktıkca psikolojik olarak gelmesdini engelliyorsun bence dr danısarak bır sokturucu alman. umarım sana cevap yazanakadar adet olmnussundur.

Kizlar benim iliskiden on iki gun sonra kanda gebelik testi negatif cikti. Gecen hafta bugun adet olmam gerekiyodu ama hala olmadi ve o gunden beri sari akintim var. Yanma ve kokuda var. Acaba bu ilacin etksmi. Korkuyorum acikcasi
merhaba ılıskıden 12 gun sonra kan testı yapmıssan hamıle degılsın ama ıdrar testı yaptıysan gecerlı sayılmaz adetın gecıkmesınden bır hafat onra yada en erken edet gecıkmesının4 gununde ıdrarda sonuc dogru cıkar. bunun dısında sarı akıntı yanma varsa enfeksıyon demekdır doktora kesınlıkle gorunmelısın. buarada partnerınden de uzak durmalısın.

mrb erkek arkadaşım sürtünerek ilişki yaşadık prezervatif çıkmış farketmedik :( üstüme boşaldı tam birleşme yaşamadık yani sadece vajinamın üstüne boşaldı hemen su ile temizledim 5 saat sonra ella aldım sizce sıkıntı olur mu..yani olasılığı var ama çok çok az ella da kullandık :(

merhaba ılıskıden 12 gun sonra kan testı yapmıssan hamıle degılsın ama ıdrar testı yaptıysan gecerlı sayılmaz adetın gecıkmesınden bır hafat onra yada en erken edet gecıkmesının4 gununde ıdrarda sonuc dogru cıkar. bunun dısında sarı akıntı yanma varsa enfeksıyon demekdır doktora kesınlıkle gorunmelısın. buarada partnerınden de uzak durmalısın.
Iliskidenon gun sonra kan testi yaptm. Bu hafta doktra tekrar gidecegim. Neden uzak durmam gerekiyor??

kizlar, dun bizde bir kazaya kurban gittik, bende bu hapi aldim.
ama simdi sasirdim yazilanlara bakinca. eczci ilk 24 saat icinde kesin etki demisti. e siz niye bu kadar suphedesiniz? ? ?
:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Iliskidenon gun sonra kan testi yaptm. Bu hafta doktra tekrar gidecegim. Neden uzak durmam gerekiyor??
canım eger mantar gibi bir sey olduysan partnerıne de gecer onda belırtı yapmaz ama sen tedavı oldukdan sonra sana obndan yıne bulasabılır. tam ıyı anlatamaıdm ama doktora mutlaka gozukmelisin.

Back
X