Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Kızlar merhaba, doğum yaptıktan sonra 1,5 ayda bir adet görürken ellayı kullandıktan sonra normal adet tarihimden 25 gün geçti hala adet olamadım.Bu arada 1,5 saat sonra aldım hapı. Ama idrar testlerim hep negatif çıkıyor. Benim gibi uzun süre adet olamayan var mı? Bebeğim henüz 8 aylık maddi manevi yeni bir gebeliğe hazır değilim. Allah hepimizin gönlüne göre versin...

Kızlar merhaba, doğum yaptıktan sonra 1,5 ayda bir adet görürken ellayı kullandıktan sonra normal adet tarihimden 25 gün geçti hala adet olamadım.Bu arada 1,5 saat sonra aldım hapı. Ama idrar testlerim hep negatif çıkıyor. Benim gibi uzun süre adet olamayan var mı? Bebeğim henüz 8 aylık maddi manevi yeni bir gebeliğe hazır değilim. Allah hepimizin gönlüne göre versin...
Hamile değilsindir canım korkma bende 1 ay geç oldum.

Merhaba ben siteye yeniyim konuyu gorunce atliyim dedim. Ben ilk iliskimi subatin 21 inde yasadim. Bir bosalma olmadi yalnizca partnerim prezervatifi cikardiktan sonra cok az miktarda yanlislikla bacagimin kenarina -ozel bolgeme cok da yakin olmayan bir yerine- bosaldi. Ben de cok evhamli bir insan olarak hemen 2 saat sora ella aldim. Daha sonra 4-5 kere daha farkli gunlerde iliskiye girdik ama hir sorun cikmadi. Adetim 9 gun gecikti. 3 gun once hamilelik testi yaptim negatif sonuc verdi. Adetimin gecikmesi haptan midir acaba? Goguslerimde agri var regl olmadan once oldugu gibi. Ara ara da yumurtalik agrisi geliyor ama kisa surup geciyor. Hamile olma ihtimalim nedir? Endiaelenmeli miyim yoksa evham mi yapiyorum?

Merhaba ben siteye yeniyim konuyu gorunce atliyim dedim. Ben ilk iliskimi subatin 21 inde yasadim. Bir bosalma olmadi yalnizca partnerim prezervatifi cikardiktan sonra cok az miktarda yanlislikla bacagimin kenarina -ozel bolgeme cok da yakin olmayan bir yerine- bosaldi. Ben de cok evhamli bir insan olarak hemen 2 saat sora ella aldim. Daha sonra 4-5 kere daha farkli gunlerde iliskiye girdik ama hir sorun cikmadi. Adetim 9 gun gecikti. 3 gun once hamilelik testi yaptim negatif sonuc verdi. Adetimin gecikmesi haptan midir acaba? Goguslerimde agri var regl olmadan once oldugu gibi. Ara ara da yumurtalik agrisi geliyor ama kisa surup geciyor. Hamile olma ihtimalim nedir? Endiaelenmeli miyim yoksa evham mi yapiyorum?
Canım benim boşalma olmadı diyosun, bacağının uzak bi yerine gelmiş bence boşuna almışsın bu hapı. Sonuçta zıplaya zıplaya yumurtalarına ulaşamaz spermler:) fazla evham yapıyosun. Benim de adetim 25 gün gecikti keşke senin durumun kadar risksiz olsaydım bende:)) adet olduğumuz gün kol kola girip halay çekelim mi:))))) bakalım halay başı hangimiz olcak:))

Acaba bir daha test yapsam mi diyorum ama bilemedim. Goguslerimde cok hassasiyet var ama o kadar da siskin degilim acaba kafamda mi yaratiyrum. Delirtir bu suphe insani. Kafayi yicem.

Sevgilimle ters ilişki yaşadık. Prezervatif kullanıyordu ama yırtılmış içime boşaldı. Hemen yıkadık ama tedirginim. Biraz kaymış olabilir ön tarafıma. Adet günümün bitmesine 1 2 gün kala yaşadık bu olayı ardından ella hapın içtim sizce hamile kalır mıyım
Tekrar soruyorum içim içimi yiyor. Bir hata yaptık şuan pişmanım ama hamile kalma durumum var mı

Merhabalar bende adetimden bir hafta sonra ilişki yaşadım içime boşalma olmadı, pazartesi günüydü bu. Ben çok korktuğum için gidip çarşamba günü ilaç aldım. Çok korkuyorum sizce nolur? Birde sevgilim terk etti üstüne. Nolur yardım edin

Birisi bana da yardımcı olabilir mi?

Evet kızlar toplamda 2,5 ay sonunda adet oldum az önce. Allah hepinize nasip etsin:))

4.günde bende adet oldum yani bugün :) Allaha çok şükür. O bekleme süresi çok yıpratıyo insanı

12 gun oldu hala adet olamadim valla ara ara agrilarim da oluyo goguslerim hala patlcak gibi ama adet olamiyorum. Yakinda pantolonlar kapanmicak karnim oyle sisti :D

Merhaba, ben 6 şubatta korunmasız bi ilişki yaşadım boşalma olmadı ama yine de ertesi gün ella hapı içtim. Herhangi bir yan etki yaşamadım. 14 şubatta adet olmam gerekiyordu ve tam gününde kanamam oldu. Martın 20 si itibariyle reglimde 6 günlük gecikme var ne sancı ne bir belirti, hamilelik riski nedir sizce? O esnada salgılanan sıvılar da riskliymiş. Şubat ayında gününde gerçekleşen kanama adet kanaması gibiydi ama üstüne görme diye bişey de okuyunca endişelenmeye başladım.

Back
X