Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Bi öncekinde baya geç içmişsin o halde bile işe yamışsa şimdi daha erken içmişsin bence bundada bişey olmaz testte yapmışsın için rahat olsun belki strestende gelmiyordur adetin...
İnşallah öyledir.. Ella kuvvetli diye biliyorum ama yinede belli olmaz diye korkuyorum..

Lütfen bu ella hapını kullananlar sonuçları yazarmısınız yada ella kullanıpta hamile kalan var mı?
Ben Martın 10'da yani adetimin bttiği gün adet başladıktan sonra 6.gün (yumurtlamadan 4 gün önce) eşimle birlikte olduk.Prezarvatif yırtılmış ve içime boşaldı.Hemen 45 dak. nöbetçi eczaneden ella alıp içtim hiçbir yan etkisi olmadı ara kanama falan yok şu an adetime 6 gün var ama bekliyemiyorum sizce hamilelik varmıdır? gebelik testi alsam erken heralde çünkü günüm geçmedi kan tahlili yaptırsam çıkarmı?Lütfen bilginiz varsa paylaşırmısınız çok köötüyüm stresten ölücem....
Bende bu hapı kullanmak zorunda kaldım 1 ay önce ağrısı felakett kesinlikle gecikme yapıyor bacağıma kadar ağrı yaptı hatta çok korkmuştum ama panik olmayın bence .. Stress iyice geciktiriyor

Bende bu hapı kullanmak zorunda kaldım 1 ay önce ağrısı felakett kesinlikle gecikme yapıyor bacağıma kadar ağrı yaptı hatta çok korkmuştum ama panik olmayın bence .. Stress iyice geciktiriyor
ellayı kaç saat sonra içtin ve riskli dönemdemiydin merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler...

ellayı kaç saat sonra içtin ve riskli dönemdemiydin merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler...
10 saat içinde içtim hayır adet dönemimn son günüydü nerdeyse bende birleşmede olmadı tam olarak üzerine geldğini hiseetim garanti olsun diye kullandım. ama sıkıntısı berbat psikolij olarak hamile gibi hissedyor insan kendini.

10 saat içinde içtim hayır adet dönemimn son günüydü nerdeyse bende birleşmede olmadı tam olarak üzerine geldğini hiseetim garanti olsun diye kullandım. ama sıkıntısı berbat psikolij olarak hamile gibi hissedyor insan kendini.
Benim durumum çok farklı riskli dönemde tamamen içime gitti(Prezarvatif te hiç bişey yoktu yırtılmış) 45 dak. içtim ilacı ama korkuyorum çok....

Benim durumum çok farklı riskli dönemde tamamen içime gitti(Prezarvatif te hiç bişey yoktu yırtılmış) 45 dak. içtim ilacı ama korkuyorum çok....
Bence korkma çok erken sürede içmişsssin zaten öyle hemen olmaz bu işler .. inş bir problem olmaz adetin gecikmedemi şuan?

ay meraba kızlar size sorularım olucak , daha önce de bu konuyla ilgili bişeyler anlatmıstım ben sevgilimle bişey yaşamıstım 3 şubattave tam birleşme olmamıstı ben de ne olur ne olmaz diye ertessi gün ella kullandım, ondan önce reglimi en son 20 ocakta olmustum ve haptan sonra da 25 gün gecikmeyle 16 martta oldum. ama olmadan bi hafta önce falan idrar testi yaptım evde negatifti. benim regllerim sürekli düzensiz zaten 45-50 günde bir oluyorum ve bu gecikmelerden ötürü yarın doktora gidicem, sanırım ultorsana falan sokarlar. hamilelik durumu yoktur artık demi :S biliyorum biraz uzun ve sacma ama korkuyorum

ay meraba kızlar size sorularım olucak , daha önce de bu konuyla ilgili bişeyler anlatmıstım ben sevgilimle bişey yaşamıstım 3 şubattave tam birleşme olmamıstı ben de ne olur ne olmaz diye ertessi gün ella kullandım, ondan önce reglimi en son 20 ocakta olmustum ve haptan sonra da 25 gün gecikmeyle 16 martta oldum. ama olmadan bi hafta önce falan idrar testi yaptım evde negatifti. benim regllerim sürekli düzensiz zaten 45-50 günde bir oluyorum ve bu gecikmelerden ötürü yarın doktora gidicem, sanırım ultorsana falan sokarlar. hamilelik durumu yoktur artık demi :S biliyorum biraz uzun ve sacma ama korkuyorum

yarın olmadan biri cevap yazarsa mutlu olurum :))

yok canım zaten test yapmışsın negatif çıkmış herhangi bir sorun olmaz merak emte gebe eğilsin

Kızlar merhaba. Ellafan sonra 23 gün gecikmeli 20 şubatta adet olmuştum 24 mart oldu yine gecikti bir sonraki aya etki yapıyor mu böyle bu ilaç?

Merhaba kizlar ben ella kullandiktan sonra adetimin geciktigi 15. Gunde adet oldum yani o da bugun oluyo :D yasasin!! Daha once gebelik testi yapmistim ve negatif cikmisti ama insan korkmadan edemiyor. Bence hic stres yapmayin cok buyuk oranda gebeligi engelliyor cunku ella. Ama bununla birlikte tabi adet gecikmelere falan da oluyo en buyuk stres o. Gerci ben 47 gun gecikeni bile duydum..

Merhaba arkadaşlar, Ben bundan bir ay önce yani 20 şubatta ilişki sonrası ella kullandım ondan bir kaç gün öncede adetim bitmişti ve hâlâ hastalanmadım.. Ella kullandıktan sonra hastalanmayan birisi var mı yada bu normal mi.. Korkmaya başladım.. :KK43:
Canimvok normal benim adetin 15 gun gecikti 47 gun geciken de var hic korkma

Back
X