• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
çekimezbirkız sen ne zaman kullandın hapı?adetten ne kadar sonra ben adetim biti 3 gün sonra malum olay olunca kullanmnak zorunda kaldım
Ben 1 saat iiçinde aalmıştım hapı hemen. zaten 72 saat içindek kullanmak lazımmış hhapı. Ama en yüksekkoruma ilk ggüniiçinde aalınca oluyormuş.
Bence ttelaş yapacak birsey yok :)

ben yınede yarından sonraya randevu aldım jınekologdan kana baktırayım garanti olsun
Bence de yarın bir test yaptır. Hem de doktor sana eminim bir söktürücü verecektir.. Geçmiş olsun bize de haber verirsin :)

Çarşambaya kadar adet olursun umarım.. civan perçemi sanırım adet söktürüyormuş dene onu yarın istersen?

İlaç bende duygusal olarak öyle bi çöküş yaptı ki. Senin gibi adetime gün sayıyordum 3-4 gün ağlama krizleri falan, şuan burnum yara mesela. Bana ilacın hediyesi :)

İlaç bende duygusal olarak öyle bi çöküş yaptı ki. Senin gibi adetime gün sayıyordum 3-4 gün ağlama krizleri falan, şuan burnum yara mesela. Bana ilacın hediyesi :)
ya sancılarım bi artıyor bi azalıyor carsamba gidicem bakalm 12 de ne kadar zamanda belli olur acaba kan sonucum

Özelde bildiğim kadarıyla bir kaç saat sonra veriyorlar

Mutlaka haberdar et beni de

Bende ella yüzünden kafayı yemek üzereyken yazdıkların beni çok rahatlattı ve bu yüzden bugün üye olup sana teşekkür etmek İstedim . Tecrübesiz bir anda başıma gelen ve beni resmen hayattan soğuktan ella için en açıklayıcı ve iyi yorumları bu topictee gördüm çok teşekkür ederim . Hamile değilmişim ama hala regl olamadım. Umarım en kisa zamanda olurum .
Merhaba arkadaslar bu hapi ben de kullanmistim ve burada kullanan birilerini bulup onlarla iletisime gecmek ve kafamdaki sorulari cevaplandirmak oldukca uzun bir sure aldi. Buraya bu ilaci kullanip kafasi karisik olan arkadaslarim icin bir kac bir sey yazmak istiyorum. Oncelikle ben bu ilaci hemen kullanmak zorunda kaldim ve yan etkilerini sonradan ogrendim. Bir cok siteye baktigimda bazi bayanlar ara kanama yasamis bazilari yasamamis bazilarinda mide bulantisi kusma dahi olmustu. Bende bunlarin hic biri olmadi yani anlayacaginiz uzere bu etkiler her bunyede farkli olarak ortaya cikiyor ve bazen bende oldugu gibi hicbir yan etki yapmiyor. Prospektusteki yan etileri yasamak zorunda degilsiniz! Oraya 1000 kadindan 1 inin bile yasadigi yan etki yazilmak zorunda. Yani diyecegim su ki bu etkileri yasamadim acaba ilac etkisiz mi gibi bir endiseye kapilmayin. Ayni zamanda bu ilacta yuksek detecefe hormon var bundan dolayi adetiniz gecikebilir. Ama doktorlar erken teshis icin adet gecikmezinin dorduncu gunu test yaptirmanizi oneriyor. Ne kadar erken alirsaniz ilac o kadar etkili. Sorunuz olursa cevaplandirabilirim iyi aksamlar herkese.

Ella kullanmam gerçekten bedeni verdiğim en büyük ceza oldu . Adet belirtilerim var ama hala olamadım 12. Günüm bugün .:110:

Rica ederim ben tesekkur ederim nazikligin icin. :) benim de basima geldi o yuzden paylasmak istedim burada. Maalesef norlevo ile ilgili basliklar var ama ella basligi yok. Burasi olabilir belki, hamile olmamana da cok sevindim:) sanirim doktor sana tarlusal verebilir genellikle oyle oluyor adet sokturmek icin. Umarim bi an once tegl olursun ve bi daha kullanmak zorunda kalmazsin:)
Ella kullanmam gerçekten bedeni verdiğim en büyük ceza oldu . Adet belirtilerim var ama hala olamadım 12. Günüm bugün .:110:

Aslında çok rahatladım ama şimdide yok -çıkıp hamile kalanlar varmış vs diye şeyler okudum acaba evde mi test yapsam ?gerçekten çok sağol o zamanlarda kimseye bişey anlatamam diye beynimi yerken sizin Yazdıklarıniz çok rahatlattı En Büyük KK

Aslında çok rahatladım ama şimdide yok -çıkıp hamile kalanlar varmış vs diye şeyler okudum acaba evde mi test yapsam ?gerçekten çok sağol o zamanlarda kimseye bişey anlatamam diye beynimi yerken sizin Yazdıklarıniz çok rahatlattı En Büyük KK
Hicbir koruma sistemi yuzdeyuz guvenilir degildir ki zaten:) oyle olsa insanlar tuplerini baglatmak gibi geri donussuz bir yola basvurmaz bunlarla idare ederlerdi. Dedigim gibi ella cok etkili bi ilac ama bence ruhen rahatlaman icin test yapmalisin evde. Cunku bu kadar pinpirikliyaen adettem sonra da ustune mi gordum diye arastirma yapacagina kalibimi basarim:) test yap rahatla

Back
X