Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
SiZde nasıl ilişki oldu . Benimde içime boşalmadı hala bakirenin sadece ön tarafına az kaydı adet Günü'mdü birde ilaç aldım ama tedirginim
Tedirgin olucak bir sey yok zaten dollenme icin spermin belirli bir hizla gitmesi lazim. Onun disinda sizmadan hamile kalmak cok kucuk bir ihtimal. Hap da almissin. Hap adetini cok geciktirebilir hic korkma. Benimki 15 gun gecikti 6. Gunde test aldim eczaneden negatif cikti. Yine de stres yaptim ama bosunaymis. Sen de uzme kendini hic. <3

Merhaba kizlar ben ella kullandiktan sonra adetimin geciktigi 15. Gunde adet oldum yani o da bugun oluyo :KK70: yasasin!! Daha once gebelik testi yapmistim ve negatif cikmisti ama insan korkmadan edemiyor. Bence hic stres yapmayin cok buyuk oranda gebeligi engelliyor cunku ella. Ama bununla birlikte tabi adet gecikmelere falan da oluyo en buyuk stres o. Gerci ben 47 gun gecikeni bile duydum..
semra senin adına çok sevindim bişey sormak istiyorum ellayı kaç saat sonra içmiştin ve içine boşalma oldumu bide riskli tarihtemiydi cevaplarsan çok sevinirim ölicem ben stresten...

semra senin adına çok sevindim bişey sormak istiyorum ellayı kaç saat sonra içmiştin ve içine boşalma oldumu bide riskli tarihtemiydi cevaplarsan çok sevinirim ölicem ben stresten...

canım ben de erkek arkadaşımla bişeyler yasadım ama içeri boşalma olmadı bu olay öğle saatlerinde oldu ve ertesi gün öğlen ella aldım. adetim 25 gün gecikmeli oldu bugun doktora gittim herhangi birsey yok dedi.. merak etmeyin stres yapma cok geciktiriyor hap

Adetim 3 gün gecikti ve bugün regl oldum çok şükür!!! Çok sancım var miktarı çok az ve rengi kahverengi korkmam gerekir mi? Geçen hafta gebelik testim negatif çıkmıştı. Yani bu adetin garipliği ellanın hormonlarımla oynaması mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Bende bu hapı kullanmak zorunda kaldım 1 ay önce ağrısı felakett kesinlikle gecikme yapıyor bacağıma kadar ağrı yaptı hatta çok korkmuştum ama panik olmayın bence .. Stress iyice geciktiriyor
Bu hapı içipte stres olanlar bunu okuyun mutlaka ben hem riskli bir dönemde hemde tamamen içime boşaldı hapı 45 da. içtim ve bugün kan testi yaptırdım çok şükür gebelik yok şim di adetimi bekliycem inşaallah çok gecikmez sonuç olarak hap bende işe yaradı.Allah isteyen herkese çocuk versin ama istemeyenler içinde çok stresli bi olay....

Bu hapı içipte stres olanlar bunu okuyun mutlaka ben hem riskli bir dönemde hemde tamamen içime boşaldı hapı 45 da. içtim ve bugün kan testi yaptırdım çok şükür gebelik yok şim di adetimi bekliycem inşaallah çok gecikmez sonuç olarak hap bende işe yaradı.Allah isteyen herkese çocuk versin ama istemeyenler içinde çok stresli bi olay....
Bizim toplumda birde utanılacak birşey gibi göründüğü için gerçekten büyük stress yaratıyor. Ama genç yaşta kullnamk gerçektende üzücü olabilir ilerisi için.

Merhaba kizlar ben ella kullandiktan sonra adetimin geciktigi 15. Gunde adet oldum yani o da bugun oluyo :KK70: yasasin!! Daha once gebelik testi yapmistim ve negatif cikmisti ama insan korkmadan edemiyor. Bence hic stres yapmayin cok buyuk oranda gebeligi engelliyor cunku ella. Ama bununla birlikte tabi adet gecikmelere falan da oluyo en buyuk stres o. Gerci ben 47 gun gecikeni bile duydum..

Arkadaşlar hepinize günaydın yaklaşık 1 aydır burayı takip ediyordum mesajı yazmak bugüne kısmetmiş... 3-4 gün önce semra sis arkadaşımızın mesajını gördüm 15 gün sonunda adet oldum diye, forumu takip ettiğim için ve benimle yakın tarihlerde olduğu için semra sis'in atacağı mesajı bekliyordum okuduğumda çok sevindim. Bu sabah adetimin geciktiği 15.gün ve ben de adet oldum :) hiç bu kadar mutlu olmamıştım darısı hepinizin başına arkadaşlar stres yapmayın korkmayın...

Arkadaşlar hepinize günaydın yaklaşık 1 aydır burayı takip ediyordum mesajı yazmak bugüne kısmetmiş... 3-4 gün önce semra sis arkadaşımızın mesajını gördüm 15 gün sonunda adet oldum diye, forumu takip ettiğim için ve benimle yakın tarihlerde olduğu için semra sis'in atacağı mesajı bekliyordum okuduğumda çok sevindim. Bu sabah adetimin geciktiği 15.gün ve ben de adet oldum :) hiç bu kadar mutlu olmamıştım darısı hepinizin başına arkadaşlar stres yapmayın korkmayın...
arkadaşlar ben durumu daha önce anlatmıştım 25 gün gecikmeden sonra adet olmuştum, daha son geçen hafta salı günü doktora gittim normalde de olan adet düzensizliklerimden dolayı ultrasonla baktı kist varmış, dün de başka bi hastalığımdan dolayı kan alındı ve sonuçları salı gunu alıcaz, ben hala korkuyorum eger hamılelik olsaydı doktorum ultrasonda görürdü ve söylerdi değil mi?

arkadaşlar ben durumu daha önce anlatmıştım 25 gün gecikmeden sonra adet olmuştum, daha son geçen hafta salı günü doktora gittim normalde de olan adet düzensizliklerimden dolayı ultrasonla baktı kist varmış, dün de başka bi hastalığımdan dolayı kan alındı ve sonuçları salı gunu alıcaz, ben hala korkuyorum eger hamılelik olsaydı doktorum ultrasonda görürdü ve söylerdi değil mi?

Tabii ki söylerdi içinizi rahat tutun tahlilleriniz de umarım temiz çıkar geçmiş olsun

arkadaşlar görüşlerinizi benimle paylaşsanız? kimse bakmıyor mu bu konuya ya :S

ya ben 3 martta erkek arkadaşımla bişeyler yasadım ama tam ilişki olmadı ve ertesi günü ella kullandım öğleden önce, ondn önceki soın reglim de 20 ocaktı, benim regllerim hep düzensizdir 40-45 günde falan gelir işte baya bekledim gecikti reglim martın 16sında oldum son reglimi, regl olmadan önce de test yapmıştım evde pozitif cıkmıstı, sürekli adetlerim düzensiz olduğu için doktora çıkayım dedim randevu aldım reglim bitince doktora çıktım ultrsonla baktı polikistik over göründü dedi, şimdi benim korkum şu, yani hamilelik artık kesinlikle yoktur demi, eger olsaydı ultrasonda görünürdü doktor söylerdi demi, bir de cuma günü bi hastalgımda dolayı kan aldılar tahlil için sonuçları salı alıcam, ya cok korkuyorum birsey olur diye çünkü sonuçlarımı almaya annem gidicek? hamile olma ihtimalim var mıdır

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bende Ella kullanmak zorunda kaldım ve sürekli bu sayfayı takip edip kendimi rahatlattım geçte olsa olan arkadaşları duyunca. İlaç kesinlikle işe yarıyor. Erkek arkadaşımla korunmasız ilişkiye girdik ve maalesef tamda yumurtlama günümdü. Ama-kusura bakmayın-içe boşalma olmadı. Bende yumurtlama günüm olduğundan riske atmamak için tam olarak 25 saat sonra Ella içtim. Hiç bir yan etkisini de yaşamadım. Kusma mide bulantısı baş dönmesi hiç biri olmadı.
Sadece salı günü olmam gereken adetimi pazar günü yani dün oldum. 5 günlük bir gecikme yaşadım. Ve adetimde her zaman geldiği gibi geliyor. O yüzden mümkün olduğunca stres yapmamaya çalışın gerçekten çok etkisi oluyor. Umarım en kısa zamanda sizde istediğiniz haberleri alırsınız.

ya ben 3 martta erkek arkadaşımla bişeyler yasadım ama tam ilişki olmadı ve ertesi günü ella kullandım öğleden önce, ondn önceki soın reglim de 20 ocaktı, benim regllerim hep düzensizdir 40-45 günde falan gelir işte baya bekledim gecikti reglim martın 16sında oldum son reglimi, regl olmadan önce de test yapmıştım evde pozitif cıkmıstı, sürekli adetlerim düzensiz olduğu için doktora çıkayım dedim randevu aldım reglim bitince doktora çıktım ultrsonla baktı polikistik over göründü dedi, şimdi benim korkum şu, yani hamilelik artık kesinlikle yoktur demi, eger olsaydı ultrasonda görünürdü doktor söylerdi demi, bir de cuma günü bi hastalgımda dolayı kan aldılar tahlil için sonuçları salı alıcam, ya cok korkuyorum birsey olur diye çünkü sonuçlarımı almaya annem gidicek? hamile olma ihtimalim var mıdır

Test yaptım pozitif çıktı demişsiniz bazen hamile bayanlarda üstüne görme dediğimiz kanama oluyor ama siz bildiğimiz adet olduğunuzu söylüyorsunuz adet olan bir kadının hamile olması mümkün değil doktorunuz kistiniz olduğunu söylemiş bebek olsaydı onu da söylerdi bence telaş yapmayın. Yaptığınız test yanlıştı belki de bende iki kere yaptım negatif çıkmıştı gerçi keşke bi kaç defa daha yapsaydınız.

Test yaptım pozitif çıktı demişsiniz bazen hamile bayanlarda üstüne görme dediğimiz kanama oluyor ama siz bildiğimiz adet olduğunuzu söylüyorsunuz adet olan bir kadının hamile olması mümkün değil doktorunuz kistiniz olduğunu söylemiş bebek olsaydı onu da söylerdi bence telaş yapmayın. Yaptığınız test yanlıştı belki de bende iki kere yaptım negatif çıkmıştı gerçi keşke bi kaç defa daha yapsaydınız.
ay çok özür dilerim bi anlık dalgınlığımla pozitif demişim negatif cıktı cok belişrgin tek çizgi, kafam cok dolu su sıralar kusura bakmayın :S test yaptım negatif cıktı sonra da regl oldum zaten bes gün sürdü

Ella ikinci adet döngümü de etkiliyor sanırım. 10 gün gecikti adetim hala gelmedi :/

Merhaba oncelikle sakin ol stres de regl geciktirir benim hic sasmayan adetim 2 gun gecikti dedigim gibi fazla fazla hormon yuklu bir ilac ondan dolayi bir gecikme yasanmasi kacinilmaz.. Ben bir jinekologa sormustum 4 gun demisti. Ama dedigim gibi bu ilac herkeste baska baska etkiler yapiyor. Sen istersen erken gebelik testi alip uygula, o zaten cok onceden ortaya cikariyor gebeligi senin hem de adet gecikmesi olmus insallah oyle bir durum yoktur ama hic degilse icini rahatlatmis olursun. Benim de 2 gun agrim vardi kanamam yoktu sabah farkettim. Varsa sorun cevaplayayim icini rahat tut..
Ben de ertesi gün kullandım ve adetim bir hafta gecikti adetin gecikti gi günden itibaren 3 tane test yaptım hepsi negatif çıktı sizce kan testi yaptırmalı miyim ilk defa bu kadar gecikiyo delirmek üzereyim lutfen yardım edin

Ella kullandim tam 27 saat sonra şimdi adet olamiyorum 1 hafta gecikti gecikmesinin ardından 2. 5. Ve 6. Gün test yaptım hepsi negatif ti ama hala adet göremiyorum ilk defa böyle oluyo testlere rağmen hala hamile olma ihtimalim var mı kan testi yaptırmalı miyim

Back
X