- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 337
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geçen ay içtim ella yı çok araştırdım kazaya kurban gidiyorduk sabah hemen ella yı içtim yaklaşık 10 saat geçti geçmedi günümdede reglimi oldum sanırım herkeste aynı tepkiyi göstermiyor regli olmadan 5 6 gün önce lekelenmem oldu sonrasında duzeldi gününde oldum çok korktum ama allahım verirse önüne geçemezdik tabiki biirdaha böyle bir korku yaşamak istemiyorum 2 tane evladım var zaten yanlız şunu söyleyebilirim yaşamış birisi olarak annem böbrek tedavisi görüyordu hiç beklemedigi bir anda hamile kalmış 3 ay hiç bilmeden de tedavi gördü şimdi 17 yaşında çok saglıklı bir kardeşim var :)Arkadaşlar ben 3 ay önce ella içtim 2 kere adet oldum ama haziranda ameliyat oldum o yüzden ilaçlar filan kısa sürdü hep, mide kanaması geçirdim onun tedavisini gördüm ama bu ay adetim 15 gün gecikti hamile diilimdir dimi olsam da o kadar ilaca düşük olmaz mıydı?
ben içtikten sonra lekelenme oldu 1 gün sürdü leke şeklinde 5 6 gün sonra adet oldum sanırım ilaçtan kaynaklı oluyormuş eczacımız öyle söylediya ben ella içtikten sonra akıntım başlamıştı kahve şimdi biraz kanda geliyo ama adet gibide dğeil adetimde yakındı gerçi bu şimdi adet mi başka bişey mi nasıl anlıycam ben ya yardım edin lütfen?
Merhaba arkadaslar bu hapi ben de kullanmistim ve burada kullanan birilerini bulup onlarla iletisime gecmek ve kafamdaki sorulari cevaplandirmak oldukca uzun bir sure aldi. Buraya bu ilaci kullanip kafasi karisik olan arkadaslarim icin bir kac bir sey yazmak istiyorum. Oncelikle ben bu ilaci hemen kullanmak zorunda kaldim ve yan etkilerini sonradan ogrendim. Bir cok siteye baktigimda bazi bayanlar ara kanama yasamis bazilari yasamamis bazilarinda mide bulantisi kusma dahi olmustu. Bende bunlarin hic biri olmadi yani anlayacaginiz uzere bu etkiler her bunyede farkli olarak ortaya cikiyor ve bazen bende oldugu gibi hicbir yan etki yapmiyor. Prospektusteki yan etileri yasamak zorunda degilsiniz! Oraya 1000 kadindan 1 inin bile yasadigi yan etki yazilmak zorunda. Yani diyecegim su ki bu etkileri yasamadim acaba ilac etkisiz mi gibi bir endiseye kapilmayin. Ayni zamanda bu ilacta yuksek detecefe hormon var bundan dolayi adetiniz gecikebilir. Ama doktorlar erken teshis icin adet gecikmezinin dorduncu gunu test yaptirmanizi oneriyor. Ne kadar erken alirsaniz ilac o kadar etkili. Sorunuz olursa cevaplandirabilirim iyi aksamlar herkese.
Merhaba arkadaslar bu hapi ben de kullanmistim ve burada kullanan birilerini bulup onlarla iletisime gecmek ve kafamdaki sorulari cevaplandirmak oldukca uzun bir sure aldi. Buraya bu ilaci kullanip kafasi karisik olan arkadaslarim icin bir kac bir sey yazmak istiyorum. Oncelikle ben bu ilaci hemen kullanmak zorunda kaldim ve yan etkilerini sonradan ogrendim. Bir cok siteye baktigimda bazi bayanlar ara kanama yasamis bazilari yasamamis bazilarinda mide bulantisi kusma dahi olmustu. Bende bunlarin hic biri olmadi yani anlayacaginiz uzere bu etkiler her bunyede farkli olarak ortaya cikiyor ve bazen bende oldugu gibi hicbir yan etki yapmiyor. Prospektusteki yan etileri yasamak zorunda degilsiniz! Oraya 1000 kadindan 1 inin bile yasadigi yan etki yazilmak zorunda. Yani diyecegim su ki bu etkileri yasamadim acaba ilac etkisiz mi gibi bir endiseye kapilmayin. Ayni zamanda bu ilacta yuksek detecefe hormon var bundan dolayi adetiniz gecikebilir. Ama doktorlar erken teshis icin adet gecikmezinin dorduncu gunu test yaptirmanizi oneriyor. Ne kadar erken alirsaniz ilac o kadar etkili. Sorunuz olursa cevaplandirabilirim iyi aksamlar herkese.
Korkulcak bi durumun yok ben 3gun sonra kullandim kalmadim merak etme kendni sıkmaArkadaslar merhaba 3 ocakta adet oldum 10 ocakta bitti . 16 ocakta bi iliski yasadm prezervatif yirtilmis icime bosaldi 3 saat snra ella hapi kullandm suan icin bi sikintm yk ama hamile kalmak istemiyorum bu konuda bilgisi olan varmi???
merhaba. bende yumurtlama gününde eşimle şüpheli ilişkim oldu. fakat eşim tehlikeli bişey yok dedi. ben ella içtim yinede 13 saat sonra. ama adetim 3 gün gecikti. beklenen adet tarihimde test yaptım negatif çıktı. yani hamilelik olabilirmi. hafif karnım ağrıyor ama adet olamıyorum
selam arkadaşlar benim 1 yaş 1 aylık bebegim var ve ella kullandım reçetesinde 1 hafta yazıyor ama birçok sitede 6 saat yazıyor emzirme zamanı acaba 24 saat yeterli olurmu ilk sütü sagıp döksem