Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Kızlar 1 ay önce nişanlımla sürtünmeli ilişki yaşadık 2 gün sonra ella hap kullandım adet döneminden 5 gün sonra adet oldum fakat kanamalarim olmuyor sadece ara ara geliyor gün içinde kesiliyor çok korkuyoruz evlenmeden önce böyle bişey olmamalı çok pişmanız hamile olabilir miyim sizce :(

Kızlar 1 ay önce nişanlımla sürtünmeli ilişki yaşadık 2 gün sonra ella hap kullandım adet döneminden 5 gün sonra adet oldum fakat kanamalarim olmuyor sadece ara ara geliyor gün içinde kesiliyor çok korkuyoruz evlenmeden önce böyle bişey olmamalı çok pişmanız hamile olabilir miyim sizce :KK43:

canım adet olmuşsun zaten hapın yan etkisi olmuş o da zamnala düzelir

böyle paniklersen iyice adetin gecikirstresten skin l sürtünmede çamaşırın filan vardır içine boşalma olmaysa korkma

Merhaba bu konu başlığı altında yazılanları gördüm bana da yardımcı olursanız çok sevinirim bir aydan daha kisa bir sürede 2 defa ella içmek durumunda kaldım adet oldum fakat birkaç gündür kahverengi leke geliyordu su an da kırmızı adet kanı gibi kan geliyor sizce neden olabilir

propektüste bir ayda iki defa almak bünyeye zararlı diyor siz aldığınız için vücüdun dengesi bolzulmuş ve yan etki yapmış normaldir düzelir merak etmeyin

tamam inş olumsuz bir şey çıkmaz ama dikkat et o ilalar hormonalrı mahvediyor onun yerine başka korun ma yönetemlerini kullanın bence

yani işte onu için diyorum başka korunma yöntemine geçin bir zahmet beyler geçsin artık artık bıraksınlar hormonlarımıla oynamayı

Arkadaslar ellayı reglime 1 hafta varken içmiştim. Reglım erken gelmişti. Bı sonrakı ay yanı bu ay 2 gün gecikti. Düzeni mi bozulldu acaba ? Bunu yasayan var mı

iyi akşamlar bayanlar. 4 yıldır yasmin kullanıyorum. pazar günü adetim bitmişti ve ilişki yaşadım. pazar gecesi 00:00 civarı yasmine başlamam gerekiyordu fakat unuttum. ertesi gün aklıma geldi yani bugün. saat 17.00 civarı unututğum hapı içtim ve eczaneye gittim. Eczacı bayan ella verdi çünkü ilişkinin üstünden 24 saat geçmiş. ve ben 7 günlük aradan sonra 8. gün hapı almayı unuttum. herneyse hemen ellayı yuttum. şuan sizc yasmine devam etmeli miyim. yoksa ella tek başına etki gösterir mi kızlar. cevap verenilirseniz sevinirim.

Adetim 3 gün gecikti ve bugün regl oldum çok şükür!!! Çok sancım var miktarı çok az ve rengi kahverengi korkmam gerekir mi? Geçen hafta gebelik testim negatif çıkmıştı. Yani bu adetin garipliği ellanın hormonlarımla oynaması mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Elladan sonra adetlerınız yıne eskısı gıbı mı geldi ? Duzene gırdı mı? Ben elladan sonra 3 gun erken oldum. Bı sonrakı ay gecıktı de

Tedirgin olucak bir sey yok zaten dollenme icin spermin belirli bir hizla gitmesi lazim. Onun disinda sizmadan hamile kalmak cok kucuk bir ihtimal. Hap da almissin. Hap adetini cok geciktirebilir hic korkma. Benimki 15 gun gecikti 6. Gunde test aldim eczaneden negatif cikti. Yine de stres yaptim ama bosunaymis. Sen de uzme kendini hic. <3
Elladan sonra adetleriniz düzene girdi mi ? Bı sonraki ay ?

nişanlımla ayın 3ünde birlikte olduk. prezervatif çıktı. 6-7 saat içinde ella içtim. dün gününde adet oldum fakat çok az geliyor. hamile kalır mıyım? ilk defa kullandım bu ilaç ne kadar güvenilir?

Elladan sonra adetlerınız yıne eskısı gıbı mı geldi ? Duzene gırdı mı? Ben elladan sonra 3 gun erken oldum. Bı sonrakı ay gecıktı de
Düzgün gibi birkaç gün oynadı sadece ama ağır bir ameliyat geçirdim, çok ağrı kesici kullandım ve mide kanaması geçirdim o derece. Ona rağmen oynamadı pek birkaç gün gecikmeyi ben gecikmeden saymıyorum :)

selam arkadaşlar benim 1 yaş 1 aylık bebegim var ve ella kullandım reçetesinde 1 hafta yazıyor ama birçok sitede 6 saat yazıyor emzirme zamanı acaba 24 saat yeterli olurmu ilk sütü sagıp döksem

Back
X