Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

teşekkür ederim

Hapı sadece ağustosta içtim ve yaşadığım olay burda yazdığımla tamamen bağımsız konuştuğum insanlar bilir.Ayrıca çevremde sıkıntı yaşayan,fikri almak isteyen olunca da yazıp soruyorum rahatsız eden bir şey varsa görmezden gelebilirsiniz
ağustosta farklı bir durumda ella içtiyseniz ,bu ne şimdi .??
[/QUOTE]

Hatta bakireyim hapı içme sebebim korku ve bu yazdığım şey sadece fikri için ilişkiye falan girdiğimden değil
[/QUOTE]

evet farklı farklı yazıları görünce yazdıklarınızı çözemedim.. başkası için sorduğunuzu da belirtmemiş siniz sizin bir erkek olduğunuzu bile düşündüm ...

Arkadaşlar bu ilacı içtikten sonra ciddi sivilce problemi yaşayan varmı? Adetim bugün bitti banyo bile yaptım hatta ama korkunç sivilcelerim çıkıuo hiç böyle olmamıştı yüzüme dokunamıyorum

Arkadaşlar bu ilacı içtikten sonra ciddi sivilce problemi yaşayan varmı? Adetim bugün bitti banyo bile yaptım hatta ama korkunç sivilcelerim çıkıuo hiç böyle olmamıştı yüzüme dokunamıyorum
merhaba bende de sivilce aşırı oldu hala da devam ediyor ilacın etkisidir korkma

Merhaba arkadaşlar.Adetimden 4 gün sonra Sevgilimle sürtünerek bir ilişki yaşadık bende iç çamaşırı onda hiçbir şey yoktu vajinamın en üst kısmına boşaldı ve hemen sildim korktugum için 23 saat içerisinde ella hapini kullandım bende sivilce ve akıntı yaptı onun dışında bir yan etki olmadi. adetim 1.5 gün gecikme ile geldi 3.5 gün sürdü normalde 5 gün sürerdi ilişki üzerinden 1 ay geçti ben kan testi de yaptırdım negatif sonuç hala korkum var böyle hamile kalınır mı ya :S paranoyak oldum resmeen 2.adetime 10 gün var bekliyorum

sivilceye razıyım bir adet olsam ilaç 100 kişide 5 olumsuz olduğuna göre o beşlikte olmaktan korkuyorum..

kan testi yaptırmışsın canım zaten çamaşırdan geçmez boşuna korkma ..

kan testi yaptırmışsın canım zaten çamaşırdan geçmez boşuna korkma ..
çok teşekkür ederim cevabınız için aşırı takmıştım kafaya ya aktıysa ya şu olduysa falan filan diye aşırı paranoyak oldum adette az olunca onu da taktım kafaya 2.adetim de gecikirse ne zormus ya :S

11 ekim adet tarihim 15 ekim ella içtim dün itibariyle adet oldum çok şükür işe yaradı,adet bitiminden hemen sonra içmiş olduğum için her halde sadece her zaman olduğum tarihten 2 gün sonra olmuş oldu.(prezervatif yırtılmış yan taraftan ama ne gitti ne gitmedi bilmiyordum )tabiki çok büyük korku yaşanıyor ama ella işe yarıyor ..
mls1991

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…