Bugun tekrae test yaptim negatifCanım lekelenme şeklinde değilse adettir o ki bence yüzde yüz adet sen zaten önlem için içmiştin
Bugun tekrae test yaptim negatif
Rahatladım canım :) karnımon hala sis olması dusunduruyodu zaten beniOhh çok şükürr artık rahatlamışsındırrrr dimi lütfen artık adetin üstünden de geçti :)
İyi akşamlar adet dönemindeyken yumurtalıklar kırılıp kanla beraber dışarı atıldığı için hazırda döllenmeyi bekleyen yumurta olmuyor yani içinize sperm kaçmışsa bile risk çok çok düşük bi de ilacı da içmişsiniz. O ilaç yumurtanın döllenmesini engelleyen bi ilaç olduğu için adeti çok geciktiriyor normalde ama siz adetken içtiğinz için sökülmede zorluk yaşıyordur tahminimce. Bence endiişe edicek bişey yok
siz kaç defa içtiniz bu ilacı
Arkadaşlar prezervatif varken ilişkiye girip boşalma olmadığı halde ella içilse tüm önlemler alınsa sorun olur mu sizce.??
[/QUOTE]ağustosta farklı bir durumda ella içtiyseniz ,bu ne şimdi .??
[/QUOTE]ağustosta farklı bir durumda ella içtiyseniz ,bu ne şimdi .??
[/QUOTE]Hatta bakireyim hapı içme sebebim korku ve bu yazdığım şey sadece fikri için ilişkiye falan girdiğimden değil
Bende öyle düşünüyorum ama çok paranoyak oluyorum böyle şeylerde o yüzden ne olur ne olmaz içtim aynı gün
merhaba bende de sivilce aşırı oldu hala da devam ediyor ilacın etkisidir korkmaArkadaşlar bu ilacı içtikten sonra ciddi sivilce problemi yaşayan varmı? Adetim bugün bitti banyo bile yaptım hatta ama korkunç sivilcelerim çıkıuo hiç böyle olmamıştı yüzüme dokunamıyorum
Arkadaşlar bu ilacı içtikten sonra ciddi sivilce problemi yaşayan varmı? Adetim bugün bitti banyo bile yaptım hatta ama korkunç sivilcelerim çıkıuo hiç böyle olmamıştı yüzüme dokunamıyorum
kan testi yaptırmışsın canım zaten çamaşırdan geçmez boşuna korkma ..Merhaba arkadaşlar.Adetimden 4 gün sonra Sevgilimle sürtünerek bir ilişki yaşadık bende iç çamaşırı onda hiçbir şey yoktu vajinamın en üst kısmına boşaldı ve hemen sildim korktugum için 23 saat içerisinde ella hapini kullandım bende sivilce ve akıntı yaptı onun dışında bir yan etki olmadi. adetim 1.5 gün gecikme ile geldi 3.5 gün sürdü normalde 5 gün sürerdi ilişki üzerinden 1 ay geçti ben kan testi de yaptırdım negatif sonuç hala korkum var böyle hamile kalınır mı ya :S paranoyak oldum resmeen2.adetime 10 gün var bekliyorum
çok teşekkür ederim cevabınız için aşırı takmıştım kafaya ya aktıysa ya şu olduysa falan filan diye aşırı paranoyak oldum adette az olunca onu da taktım kafaya 2.adetim de gecikirse ne zormus ya :Skan testi yaptırmışsın canım zaten çamaşırdan geçmez boşuna korkma ..
Ben bugunsaglik raporu icin normal kan testi yaptirdim bisey olsaydi onda da cikarmiydi
Siskilikten dolayiçıkardı tabi hem hamile değilsinki adet olmuşsun zaten neden panik yapıyosun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?