benim sorum var elytia:inanılmaz rahatsızım bu durumdan 30 gün adeti geciken varmıs sağ tarafımda ufak capta çikolata kisti var her adet olacagıma yakın agrır..su anda şiddetli ve yinede beni korkutan bir durum evde yapılan test adet geciikmesinden kaç gün sonra yapılmalı bu konuda bir bilgin varmı ilk kez başıma bu tarz bişey geliyor.iğrenç bi psikolojıdeyim.cevaplarsan cok sevinirim.Merhaba arkadaslar bu hapi ben de kullanmistim ve burada kullanan birilerini bulup onlarla iletisime gecmek ve kafamdaki sorulari cevaplandirmak oldukca uzun bir sure aldi. Buraya bu ilaci kullanip kafasi karisik olan arkadaslarim icin bir kac bir sey yazmak istiyorum. Oncelikle ben bu ilaci hemen kullanmak zorunda kaldim ve yan etkilerini sonradan ogrendim. Bir cok siteye baktigimda bazi bayanlar ara kanama yasamis bazilari yasamamis bazilarinda mide bulantisi kusma dahi olmustu. Bende bunlarin hic biri olmadi yani anlayacaginiz uzere bu etkiler her bunyede farkli olarak ortaya cikiyor ve bazen bende oldugu gibi hicbir yan etki yapmiyor. Prospektusteki yan etileri yasamak zorunda degilsiniz! Oraya 1000 kadindan 1 inin bile yasadigi yan etki yazilmak zorunda. Yani diyecegim su ki bu etkileri yasamadim acaba ilac etkisiz mi gibi bir endiseye kapilmayin. Ayni zamanda bu ilacta yuksek detecefe hormon var bundan dolayi adetiniz gecikebilir. Ama doktorlar erken teshis icin adet gecikmezinin dorduncu gunu test yaptirmanizi oneriyor. Ne kadar erken alirsaniz ilac o kadar etkili. Sorunuz olursa cevaplandirabilirim iyi aksamlar herkese.
umarım yan etkisidir..bu durum sınır bozucu yani sonunu bilmeden beklemek..ben 07.09 da adet oldum 12.09 bitti.14.09 ella kullandım.07.09 adet olmalıyım an itibariyle 6.güne dönmüş bulunuyorum.sence kan testi falan yaptırmalımıyım gebelik için..Merhaba oncelikle sakin ol stres de regl geciktirir benim hic sasmayan adetim 2 gun gecikti dedigim gibi fazla fazla hormon yuklu bir ilac ondan dolayi bir gecikme yasanmasi kacinilmaz.. Ben bir jinekologa sormustum 4 gun demisti. Ama dedigim gibi bu ilac herkeste baska baska etkiler yapiyor. Sen istersen erken gebelik testi alip uygula, o zaten cok onceden ortaya cikariyor gebeligi senin hem de adet gecikmesi olmus insallah oyle bir durum yoktur ama hic degilse icini rahatlatmis olursun. Benim de 2 gun agrim vardi kanamam yoktu sabah farkettim. Varsa sorun cevaplayayim icini rahat tut..
bir jinekolog araştırayım o halde izmirde özel.varmı bildiğin bir yer gerçi neredensin on da bilmiyorumTabii ki kan testi evde yapilan testlerden daha mantikli ve kesin cozum. Sen muhtemelen gebelik testi alip yapsan ona da guvenemeyeceksin. Bence kan tahlili yaptir hem belki de doktor sana hamile degilsen adet sokturucu bir seyler verir olur kurtulursun..
Ben istanbuldayim maalesef.. :/ ama istersen bak erken gebelik testi yap. Hani o zaten cok cabuk sonuc veriyor, bi de gecikmen olmus belki daha guvenilir olabilir.. Ama kesin cozum jinekolog tabiibir jinekolog araştırayım o halde izmirde özel.varmı bildiğin bir yer gerçi neredensin on da bilmiyorum
ewet 48.70 net rakam soylıyeyim işe yaradı diyosun yani..valla bende 6 gun gecikme oldu ve internetten takı ettikce iyice dusunmeye basladım acıkcası..ella bildigim kadarıyla norlevo mu ne onun yerine kullanılan bir ilacmış..tek tablet 30mgBu hap hala satılıyor mu ? Arkadaşım çok aradı ama bulamadı birinde 48 tl fiyat vermişler çok şaşırdım.
Bende bi kere kullanmıştım bende de yan etkisi olmamıştı.
Bu hap hala satılıyor mu ? Arkadaşım çok aradı ama bulamadı birinde 48 tl fiyat vermişler çok şaşırdım.
Bende bi kere kullanmıştım bende de yan etkisi olmamıştı.
6.gün ben yapayım testi yarın umarım negatiftir...bunlarda yanılma riski oluyormus gerçi ama dedigin gibi iyi bir jınekolog arastırayımBen istanbuldayim maalesef.. :/ ama istersen bak erken gebelik testi yap. Hani o zaten cok cabuk sonuc veriyor, bi de gecikmen olmus belki daha guvenilir olabilir.. Ama kesin cozum jinekolog tabii
aynen norlevo onun içiinde iki tablet varmış ellada tek varBahsettigim norlevo olabilir mi? :) o sanirim kalkmis kullanimdan. Ella satiyorlarmis 48 tl!
Ella etkili bir ilacmis bunu dusun bence.. Umarim negatiftir haberdar edersin bizi de. Ama jinekolog sonucun negatifse daha fazla adet gecikmesi yasamamana yardimci olur bir sokturucuyle. Umarim sabah kalktiginda regl olmus olursun:)6.gün ben yapayım testi yarın umarım negatiftir...bunlarda yanılma riski oluyormus gerçi ama dedigin gibi iyi bir jınekolog arastırayım
enn güzel iyi uykular dilegi bu olurdu..biz bayalar herseye kosturmaya devam..sabahtan iş stresi de eklenecek..umarım yatagımda kırmızı lekecikler olurBen istanbuldayim maalesef.. :/ ama istersen bak erken gebelik testi yap. Hani o zaten cok cabuk sonuc veriyor, bi de gecikmen olmus belki daha guvenilir olabilir.. Ama kesin cozum jinekolog tabii
4-6 saat arası kullandım.yanı 5 gün içinde içilmeli 3 gun içinde içilmeli diyenler var ama saçma madem korkuyosunuz niye içmiyosunuz ki hemen..ben beklemedim aynı gün en geç 6 saat surmusturUmarim caniimm:) kac saat sonra kullanmistin ilaci onu merak ettim
ise yaradi ki hamile kalmadim ☺ norlevo adet geciktirici. Ella ertesi gün hapı. Ben aldığıMDA 2 tlydi ya nasıl artmış fiyati oyleewet 48.70 net rakam soylıyeyim işe yaradı diyosun yani..valla bende 6 gun gecikme oldu ve internetten takı ettikce iyice dusunmeye basladım acıkcası..ella bildigim kadarıyla norlevo mu ne onun yerine kullanılan bir ilacmış..tek tablet 30mg
Hayır hayır norLevi adet geciktirici ☺ biliyorum oda 10 tl filan sanırım. .Bahsettigim norlevo olabilir mi? :) o sanirim kalkmis kullanimdan. Ella satiyorlarmis 48 tl!
E cok iyi :) endiselenme ya da yarin hemen bir arada bir derede bi kosu kan testi yap gel bitsin cilen
hala tık yok bende ve iş iş iş stresten agrılarımdan gebermek üzereyim.evde test yaptım negatıf ama kanıda yapıcam mutlakaE cok iyi :) endiselenme ya da yarin hemen bir arada bir derede bi kosu kan testi yap gel bitsin cilen
çekimezbirkız sen ne zaman kullandın hapı?adetten ne kadar sonra ben adetim biti 3 gün sonra malum olay olunca kullanmnak zorunda kaldımise yaradi ki hamile kalmadim ☺ norlevo adet geciktirici. Ella ertesi gün hapı. Ben aldığıMDA 2 tlydi ya nasıl artmış fiyati oyle
Hayır hayır norLevi adet geciktirici ☺ biliyorum oda 10 tl filan sanırım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?