Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Bayanlar öncelikle selamlar. Ben 3 Kasım da erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bişeyler yaşadım. Ama durum şöyle olduu. Benim üstümde iç çamaşırım vardı. Ve onun üstündeydim. Boşalma olduğunu fark edince kalktım. Erkek arkadaşım iç çamaşırıma doğru ufacık bi damla gibi ıslaklik gördüğünü söyledi ve hemen silip iç çamaşırımı çıkardım. Bi daha giymedim onu geri. Ama korkuyorum. Bir damla biseyden hamile kalinmaz biliyorum kuruntu yapıyorum. Bu yüzden ertesi gün yani 4 Kasım da 23.saatte filan ella aldım. Geçen ay 28 inde adet olmuştum. Bu ay daha normal süresine var. Ama korkuyorum. Hamile miyim? Ve ella ya adetimi geciktirirse. Yardım edin lütfen

Merhaba esma, ellayi bosuna kullanmissin oncelikle bunu soyleyeyim. Kiyafetler uzerinden hamile kalmak imkansiza yakin bir sey.. Spermler hareket yetenegine sahip fakat ic camasirini gecip dollenmek icin yol almasi oldukca zor. Hamilelik ihtimalin yok. Ella adet geciktiren bir ilac, burada okuduysan zaten arkadaslarin adetlerinin geciktigibi de gormussundur. Telaslanilacak bir sey yok, lutfen boyle hormon dengesini alt ust eden ilaclari bu kadar kolay kullanmayin.

Bu konularda tamamen cahilim. Gerçekten zaten bin pişman oldum. Başından beri burayı takip ediyorum evet gecikmelerden bahsetmisler doğrudur. Hiçbir yan etki görmedim ilacı kullandıktan sonra. Umarım adetim de gecikmez.. Çok teşekkür ederim bu dediginizle inanılmaz derecede rahatladım :)

Estagfurullah. Adetiniz gecikebilir gecikirse iciniz rahat olsun diye test yaparsiniz hem daha zamaniniz varmis, simdiden stres yapmayin. Stres de adet geciktirici bir etkendir, gecmis olsun :)

Meraba kızlar.Öncelikle ella kullanan biri olarak yorumuma başlıyorum.Diğer sitelerde sadece soru şeklinde olmuş,cevap veren kimse olmamış.Biz burda sonucu yazarsak hepimizin içi rahat olur.Ben 2 hafta önce ilişki yaşadım ve talihsizlik başıma gelerek prezervafit yırtıldı.O gece nöbetçi eczane bulamayıp ertesi sabah yaklaşık 12 saat sonra ella hapını kullandım.Yan etkilerini sanırım psikolojik olarak yaşadım:) azıcık başım döndü.Adetime de 1 hafta vardı.20 Kasım da olmam lazımdı ki bu hiç bi zaman şaşmadı :) ayın 20 si oldu bende hala tık yok.Tamamen psikolojim bozuldu.Midem bulanıyor başım dönüyor gibi hissediyordum.Ama içiniz rahat olsun 2 gün gecikmeli olarak adet oldum çok şükür.Benim durumuma bile etki etti ella.İçiniz rahat olsun.Güvenilir bi hap.Sadece stres yapmayın kızlar..

Teşekkürler Gamze ben hala beklemedeyim normal tarihime 4 5 gün var . Bakalım stres yapmamaya çalışıyorum :)

Teşekkürler Gamze ben hala beklemedeyim normal tarihime 4 5 gün var . Bakalım stres yapmamaya çalışıyorum :)

Umarım gününde olursun olmazsan da bekle,ama kafana takmamaya çalış gerçekten insanı mahvediyor bu durum.Zaten ilacın yan etkisi adet geciktirmesi veya adet erken olması.İnşallah işe yarar :)

Umarım gününde olursun olmazsan da bekle,ama kafana takmamaya çalış gerçekten insanı mahvediyor bu durum.Zaten ilacın yan etkisi adet geciktirmesi veya adet erken olması.İnşallah işe yarar :)

Inşallah bakalim beklemeye devam ben. Gelişmeleri burdan yazicam :)

Ellayi prezarvatif yirtilmasi yuzunden 24-28 saat sonra kullandim. 2 gun sonra yani bu aksam kanama basladi. Aranizda kanama yasayan oldu mu

Ellayi prezarvatif yirtilmasi yuzunden 24-28 saat sonra kullandim. 2 gun sonra yani bu aksam kanama basladi. Aranizda kanama yasayan oldu mu

cok kanamam olmadı ama kanama oldu ben de de ilacın yan etkisi her kadında aynı olmayabilir

Kanama sonrasi yeniden ve gununde adet oldunuz mu ? Benimki bayaa adet gibi ama daha 10 gun var.
Herkesde olmuyor kanama,ilacın yan etkisi.Şuan kanama olduğun tarihi adet düzeni yapıcaksın yani bügünden itibaren 28-30 gün sonra olucak adet başlangıcın,korkma 10 gün sonra olmazsan

Kanama sonrasi yeniden ve gununde adet oldunuz mu ? Benimki bayaa adet gibi ama daha 10 gun var.

yok adet kanaması gibi dgldi.benim adetim 4 gün gecikti normalde 28 günde bir düzenli olurdum .4 .günün sonunda adet olmuştum

Arkadaşlar ben adet günümü tam 27 gün geçtikten sonra bugün nihayet adet oldum yupppiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…