Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetiniz devam ederken zaten bir birliktelik yaşadıysanız hamile kalma ihtimaliniz çok çok düşük.. Ben mi yanlış anladım acaba?kızlar bugun ella içtim adetimin 8. günü 30 günde bir adet oluyorum, ilişkiden 2 saat sonra içtim. eşim içime boşaldıhamile kalır mıyım
adetim 5. gün bitmişti yani 30 günlük sürecin 8. günü demek istedimAdetiniz devam ederken zaten bir birliktelik yaşadıysanız hamile kalma ihtimaliniz çok çok düşük.. Ben mi yanlış anladım acaba?
Ben hala regl olmayı bekliyorum bugün adet gecikmemin 16. günü hemen hemen gelen giden yok testlerim negatifKızlar haberler kesildi ne alemdesiniz?![]()
Adetin gecikirse test yapacaksın başka yolu yok ama kalmazsın inşkızlar bugun ella içtim adetimin 8. günü 30 günde bir adet oluyorum, ilişkiden 2 saat sonra içtim. eşim içime boşaldıhamile kalır mıyım
Testler negatifse moral bozmaya gerek yok boş yere stres yapıp adetinizin gecikmesine yol açmayın :) güzel haberlerinizi alırız umarımBen hala regl olmayı bekliyorum bugün adet gecikmemin 16. günü hemen hemen gelen giden yok testlerim negatif![]()
Ilaci daha bugun ictim norlevo alacaktim bir kez onu kullanmistim uretilmiyomus bunu denedim. Valla su an birden bel agrisi kasik agrisi ve bacak agrisi yaptiİlacı erken kullanmışsınız ben pek sorun olacağını düşünmüyorum :) Yan etki vs var mıydı?
Ikinci ertesi gun hapi kullanisim olucak hayatimda. ilki norlevoydu ve tam vaktinde olmustum adetimi.sizin yorumlari okuyunca cok korktum bu ella nasil hapmis boyleAdetin gecikirse test yapacaksın başka yolu yok ama kalmazsın inş![]()
Ella norlevo'dan 5 kat daha etkili bir ilaç eh haliyle yan etkisi de fazla oluyor ondan dolayı regl tarihi baya bir sarkabiliyor. Artık arkadaşında dediği gibi gecikirse regl tedbiren test yaparsınız :/Ilaci daha bugun ictim norlevo alacaktim bir kez onu kullanmistim uretilmiyomus bunu denedim. Valla su an birden bel agrisi kasik agrisi ve bacak agrisi yapti
Adet tarihin ne zaman ? Ne zaman olmayı bekliyorsun ?Ikinci ertesi gun hapi kullanisim olucak hayatimda. ilki norlevoydu ve tam vaktinde olmustum adetimi.sizin yorumlari okuyunca cok korktum bu ella nasil hapmis boyle![]()
Ne güzel sadece 4 gün gecimerhaba bayanlar ella kullandım ve de ben de çoğu etkisini bilmiyordum Ve de adetim gecikti tedbir olsun diye test yaptım 2 defa sonuç negatifti ama içim içimi yiyordu .Regli tarihimden 4 gün sonra adet oldum .Yan etkileri kişiye göre değişiyormuş ara kanamam çok az oldu .burada yazdıklarınızı okudum ve de çok rahatlamıştım ben de paylaşmak istedim stres yapmamak gerek .
Biraz sakin, sen anlattikca ben kotu hissediyorum :) bir sey olsaydi 2 haftada kesinlijle cikardi testte. Doktora git artik en azindan sokturycu verir, bi sn once olup rahatlarsin..Ne güzel sadece 4 gün geci
4 gün gecikseydi keşke resmen 2 haftayı geçti benim gecikmem![]()
Yarın gitmeye çalışıcam bakalım yazarım burda sonucuBiraz sakin, sen anlattikca ben kotu hissediyorum :) bir sey olsaydi 2 haftada kesinlijle cikardi testte. Doktora git artik en azindan sokturycu verir, bi sn once olup rahatlarsin..
Umarim bir an onxe regl olup bu stresten kirtulursun Allah yardimciniz olsun :/Yarın gitmeye çalışıcam bakalım yazarım burda sonucu
Elytia çok teşekkürler . Gidemedim doktora ama kan testi yaptırdım yine . İlişkiden tam 1 ay sonra kanda negatif çıktı sonuç . İdrar testimde negatif . Hala adet olmadım . Adet günüm 18 gün geçti . Gelişmeleri yazıcamUmarim bir an onxe regl olup bu stresten kirtulursun Allah yardimciniz olsun :/
Icin rahat olsun :) civan percemi cayi ictin mi? Iyi gelir derlerElytia çok teşekkürler . Gidemedim doktora ama kan testi yaptırdım yine . İlişkiden tam 1 ay sonra kanda negatif çıktı sonuç . İdrar testimde negatif . Hala adet olmadım . Adet günüm 18 gün geçti . Gelişmeleri yazıcam