Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Kızlar haberler kesildi ne alemdesiniz? :KK14:

kızlar bugun ella içtim adetimin 8. günü 30 günde bir adet oluyorum, ilişkiden 2 saat sonra içtim. eşim içime boşaldı :( hamile kalır mıyım

kızlar bugun ella içtim adetimin 8. günü 30 günde bir adet oluyorum, ilişkiden 2 saat sonra içtim. eşim içime boşaldı :KK43: hamile kalır mıyım
Adetiniz devam ederken zaten bir birliktelik yaşadıysanız hamile kalma ihtimaliniz çok çok düşük.. Ben mi yanlış anladım acaba?

İlacı erken kullanmışsınız ben pek sorun olacağını düşünmüyorum :) Yan etki vs var mıydı?

Ben hala regl olmayı bekliyorum bugün adet gecikmemin 16. günü hemen hemen gelen giden yok testlerim negatif :KK43:
Testler negatifse moral bozmaya gerek yok boş yere stres yapıp adetinizin gecikmesine yol açmayın :) güzel haberlerinizi alırız umarım

İlacı erken kullanmışsınız ben pek sorun olacağını düşünmüyorum :) Yan etki vs var mıydı?
Ilaci daha bugun ictim norlevo alacaktim bir kez onu kullanmistim uretilmiyomus bunu denedim. Valla su an birden bel agrisi kasik agrisi ve bacak agrisi yapti

Ilaci daha bugun ictim norlevo alacaktim bir kez onu kullanmistim uretilmiyomus bunu denedim. Valla su an birden bel agrisi kasik agrisi ve bacak agrisi yapti
Ella norlevo'dan 5 kat daha etkili bir ilaç eh haliyle yan etkisi de fazla oluyor ondan dolayı regl tarihi baya bir sarkabiliyor. Artık arkadaşında dediği gibi gecikirse regl tedbiren test yaparsınız :/

merhaba bayanlar ella kullandım ve de ben de çoğu etkisini bilmiyordum Ve de adetim gecikti tedbir olsun diye test yaptım 2 defa sonuç negatifti ama içim içimi yiyordu .Regli tarihimden 4 gün sonra adet oldum .Yan etkileri kişiye göre değişiyormuş ara kanamam çok az oldu .burada yazdıklarınızı okudum ve de çok rahatlamıştım ben de paylaşmak istedim stres yapmamak gerek .

merhaba bayanlar ella kullandım ve de ben de çoğu etkisini bilmiyordum Ve de adetim gecikti tedbir olsun diye test yaptım 2 defa sonuç negatifti ama içim içimi yiyordu .Regli tarihimden 4 gün sonra adet oldum .Yan etkileri kişiye göre değişiyormuş ara kanamam çok az oldu .burada yazdıklarınızı okudum ve de çok rahatlamıştım ben de paylaşmak istedim stres yapmamak gerek .
Ne güzel sadece 4 gün geci
4 gün gecikseydi keşke resmen 2 haftayı geçti benim gecikmem :(

Ne güzel sadece 4 gün geci
4 gün gecikseydi keşke resmen 2 haftayı geçti benim gecikmem :KK43:
Biraz sakin, sen anlattikca ben kotu hissediyorum :) bir sey olsaydi 2 haftada kesinlijle cikardi testte. Doktora git artik en azindan sokturycu verir, bi sn once olup rahatlarsin..

testler kesin sonuçlar veriyor test yaptıysan için rahat olsun her bünyede faklı gecikme yapıyordur.bir aya kadar gecikme yapabiliyormuş ella okudumuştum inş en yakın zamanda regli olursun

Umarim bir an onxe regl olup bu stresten kirtulursun Allah yardimciniz olsun :/
Elytia çok teşekkürler . Gidemedim doktora ama kan testi yaptırdım yine . İlişkiden tam 1 ay sonra kanda negatif çıktı sonuç . İdrar testimde negatif . Hala adet olmadım . Adet günüm 18 gün geçti . Gelişmeleri yazıcam

Elytia çok teşekkürler . Gidemedim doktora ama kan testi yaptırdım yine . İlişkiden tam 1 ay sonra kanda negatif çıktı sonuç . İdrar testimde negatif . Hala adet olmadım . Adet günüm 18 gün geçti . Gelişmeleri yazıcam
Icin rahat olsun :) civan percemi cayi ictin mi? Iyi gelir derler

Back
X