- 13 Kasım 2014
- 316
- 101
- 48
sevindim senin adına cok bekletmemiş seni :)Arkadaşlar ben adet günümü tam 27 gün geçtikten sonra bugün nihayet adet oldum yupppiii :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevindim senin adına cok bekletmemiş seni :)Arkadaşlar ben adet günümü tam 27 gün geçtikten sonra bugün nihayet adet oldum yupppiii :)
Ya ne demezsin bir aydır öldüm öldüm dirildimsevindim senin adına cok bekletmemiş seni :)
Ya ne demezsin bir aydır öldüm öldüm dirildim![]()
Aynen mahvetti ella beni bir daha asla kullanmayacağım zaten sevgilimden de ayrıldım kullanmamda gerekmeyecek çok şükürya canım ben yanlış anlamışım cok sorryama nihayet olmuşşsun :) ben sandım zamanında oldun .bu ilaçlar hormon dengeni baya bozmuş .
Arkadaşlar ben adet günümü tam 27 gün geçtikten sonra bugün nihayet adet oldum yupppiii :)
2 gün sürdü kesildi reglNormalde 4 5 gün sürer korkmaya başladım yine
![]()
ormon dengen senin çok bozulduğundan bence normal .kadın doğum uzmanına gittin mi canım bence imal etme özel kliniğe gidebilirsin için rahatlar hem
Gitmeyi düşünüyorum ella alt üst etti hormonlarımı haklısın canımormon dengen senin çok bozulduğundan bence normal .kadın doğum uzmanına gittin mi canım bence imal etme özel kliniğe gidebilirsin için rahatlar hem
Bende bir soru sorabilir miyim ? Doğum kontrol hapı kullanıyordum normal adet göremediğimden o gece erkek arkadaşmla ilişkiye girdik. Biraz içime geldi sanırım menisi..İlk bira temizledim. daha sonra Hemen bi şey olmasın diye doğum kontrol hapı kullandım.Ama güvenemedim hiç beklemeden ella almaya eczaneye gittik ve 1 saat içinde ella ertesi gün hpını kullandım..Hala risk var mıdır acaba ?[/QUO
ella acil doğum kontrol hapı ve hemen almışşsın ama doğum kontrol hapı da kullanıyormuşşsun zaten .adet düzenini ella bozabilir canım .normalde ne zaman adet tarihin bu ay
Kizlar adetime 6-8 gun var. 5 gundur Gogus uclarim aciyor ve kasiklarim durmaksizin agriyor. Hamile miyim ki? Ilaci iceli 15 gun oldu. Yoksa ilacin etkisi mi bu? Test yapsam idrarda cikar mi?
Kizlar mrb benimde bu ilaci kullananlara bi sorum olucak. Ben ilk kez gecen ay kullandim regl gunumde 5 gun gecikme sonunda kanama oldu fakat 2 gun surdu ve kesildi. Ama bende tekrar regl olucakmisim gibi sikayetler var ozellikle kasik agrisi ve akinti cok fazla. Sizce bu normal mi acaba tekrar mi regl olucam bu tarz seyler yasayan var mi. Bu ilac beni mahvetti psikolojim 0 surekli agliyorumumarim bu belirtiler normaldir
![]()
of bilmiyorum ya surekli kasiklarim karnim agriyo bi de inanilmaz bi gaz ve siskinlik umarim adet olunca biter gider nasil bi ilacmis bucanım önce sakin ol ben de 4 gün gecikme yaşadım ama daha adet günüm gelmedi kesin bsy diyemem ama hormon dengen bozulmuş senin .Kadın doğum uzmanına gidip bi muayane ol derim .eğer gidemem diyorsan da stres yapma kendini üzme .için rahat etsin diye test yap hamilelikten şüphen varsa .
Ne zaman adet olmayı bekliyorsun ? Gebelik testi yaptın mı ? Benim de iki gün sürdü kesildi hala korkuyorum amaof bilmiyorum ya surekli kasiklarim karnim agriyo bi de inanilmaz bi gaz ve siskinlik umarim adet olunca biter gider nasil bi ilacmis bu![]()