Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
ya canım ben yanlış anlamışım cok sorry :KK43: ama nihayet olmuşşsun :) ben sandım zamanında oldun .bu ilaçlar hormon dengeni baya bozmuş .
Aynen mahvetti ella beni bir daha asla kullanmayacağım zaten sevgilimden de ayrıldım kullanmamda gerekmeyecek çok şükür :KK47:

ormon dengen senin çok bozulduğundan bence normal .kadın doğum uzmanına gittin mi canım bence imal etme özel kliniğe gidebilirsin için rahatlar hem

Bende bir soru sorabilir miyim ? Doğum kontrol hapı kullanıyordum normal adet göremediğimden o gece erkek arkadaşmla ilişkiye girdik. Biraz içime geldi sanırım menisi..İlk bira temizledim. daha sonra Hemen bi şey olmasın diye doğum kontrol hapı kullandım.Ama güvenemedim hiç beklemeden ella almaya eczaneye gittik ve 1 saat içinde ella ertesi gün hpını kullandım..Hala risk var mıdır acaba ?

Bende bir soru sorabilir miyim ? Doğum kontrol hapı kullanıyordum normal adet göremediğimden o gece erkek arkadaşmla ilişkiye girdik. Biraz içime geldi sanırım menisi..İlk bira temizledim. daha sonra Hemen bi şey olmasın diye doğum kontrol hapı kullandım.Ama güvenemedim hiç beklemeden ella almaya eczaneye gittik ve 1 saat içinde ella ertesi gün hpını kullandım..Hala risk var mıdır acaba ?[/QUO
ella acil doğum kontrol hapı ve hemen almışşsın ama doğum kontrol hapı da kullanıyormuşşsun zaten .adet düzenini ella bozabilir canım .normalde ne zaman adet tarihin bu ay

Kizlar adetime 6-8 gun var. 5 gundur Gogus uclarim aciyor ve kasiklarim durmaksizin agriyor. Hamile miyim ki? Ilaci iceli 15 gun oldu. Yoksa ilacin etkisi mi bu? Test yapsam idrarda cikar mi?

Kizlar adetime 6-8 gun var. 5 gundur Gogus uclarim aciyor ve kasiklarim durmaksizin agriyor. Hamile miyim ki? Ilaci iceli 15 gun oldu. Yoksa ilacin etkisi mi bu? Test yapsam idrarda cikar mi?

şu an ne kadar net sonuç veriri gebelik testi bilmiyorum.adet olmazsan test yap idrarda cikar ama kan tahlili de yaptır daha kesin sonuç almak için.ilacın yan etkisinde göğüs agrısı var mı hatırlamıyorum.yan etkisi farklılık yapabilir.

Kızlar ilacın yan etkisini bende göğüs ağrısı olarak yaşadım,acayip bi ağrı yapıyor dokunamıyodum bile.Korkmayın sakın ilacı kullandıysanız regliniz gecikebilir benim hiç şaşmazdı adet günüm ama ilaçtan sonra 3 gün geç oldum içinizi rahat tuttun düşünmemeye çalışın,stresde adeti geciktiriyor

Kızlaar 5 gün gecikmeli olarak bu sabah regl oldum sonunda :) Çok fazla agrim olmasına rağmen suan bunu pek umursamamiyorum :)
Ella kesinlikle geciktirme yapıyor çünkü benim hiç sasmazdi. Neyse ki oldum. Sizde içinizi rahat tutun lütfen ve stres yapmayın. Stres insanı mahvediyor..

Kizlar mrb benimde bu ilaci kullananlara bi sorum olucak. Ben ilk kez gecen ay kullandim regl gunumde 5 gun gecikme sonunda kanama oldu fakat 2 gun surdu ve kesildi. Ama bende tekrar regl olucakmisim gibi sikayetler var ozellikle kasik agrisi ve akinti cok fazla. Sizce bu normal mi acaba tekrar mi regl olucam bu tarz seyler yasayan var mi. Bu ilac beni mahvetti psikolojim 0 surekli agliyorum :( umarim bu belirtiler normaldir :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Kizlar mrb benimde bu ilaci kullananlara bi sorum olucak. Ben ilk kez gecen ay kullandim regl gunumde 5 gun gecikme sonunda kanama oldu fakat 2 gun surdu ve kesildi. Ama bende tekrar regl olucakmisim gibi sikayetler var ozellikle kasik agrisi ve akinti cok fazla. Sizce bu normal mi acaba tekrar mi regl olucam bu tarz seyler yasayan var mi. Bu ilac beni mahvetti psikolojim 0 surekli agliyorum :KK43: umarim bu belirtiler normaldir :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

canım önce sakin ol ben de 4 gün gecikme yaşadım ama daha adet günüm gelmedi kesin bsy diyemem ama hormon dengen bozulmuş senin .Kadın doğum uzmanına gidip bi muayane ol derim .eğer gidemem diyorsan da stres yapma kendini üzme .için rahat etsin diye test yap hamilelikten şüphen varsa .

canım önce sakin ol ben de 4 gün gecikme yaşadım ama daha adet günüm gelmedi kesin bsy diyemem ama hormon dengen bozulmuş senin .Kadın doğum uzmanına gidip bi muayane ol derim .eğer gidemem diyorsan da stres yapma kendini üzme .için rahat etsin diye test yap hamilelikten şüphen varsa .
of bilmiyorum ya surekli kasiklarim karnim agriyo bi de inanilmaz bi gaz ve siskinlik umarim adet olunca biter gider nasil bi ilacmis bu :KK57:

of bilmiyorum ya surekli kasiklarim karnim agriyo bi de inanilmaz bi gaz ve siskinlik umarim adet olunca biter gider nasil bi ilacmis bu :KK57:
Ne zaman adet olmayı bekliyorsun ? Gebelik testi yaptın mı ? Benim de iki gün sürdü kesildi hala korkuyorum ama

Arkadaşlar ilaçtan sonra adet kanamalarınızın miktarı ve süresi değişebilir bu korkulacak bir durum değil. Üstüne görme olup olmadığını merak ediyorsanız ve ya emin olmak, içinizi rahatlamak istiyorsanız eczaneden bir gebelik testi alıp uygulayabilirsiniz.

Bendeee ella ictim ayin birinde adet olcaktim daha tikyok ilk 3 saatin icindw ictim hemen. Gogslerim cok agriyo adet olcak gibi bi agrimda var ama olmuyo :-( offf offff kadin olmak zor.inşallah hamilw degilimdir.acaba ilac isemi yaramadi :-(

Back
X