Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişkim son reglimden iki gün sonraydı ve diğer gün ilacı kullandım, diğer reglimi beklerken göğüslerde hassasiyet, bulantı gibi belirtiler başladı, reglim 15 gün gecikince, burda yazılanları da okuyarak endişelenmemeye çalıştım.belirtiler, regl gecikmesi falan ilaçtan diye düşünerek, çünkü 47 güne kadar geciktiğini söylemiş bazı bayanlar, idrar testi yaptım 15 gün snra pozitifti ve hemen doktora göründüm 5 6 haftalık gebe olduğumu öğrendim. Söylemek istediğim buralarda vakit kaybetmeyin arkadaşlar, ilacı ilk 12 saatte ve doğurganlığımın en az olduğu zamanda kullandım, üzerine başka ilişki de yaşamadım, sonuç bu şekilde oldu. Hiç korkmayın doktorunuz en iyi şekilde yardımcı olacaktır, herkese geçmiş olsunİdrar ve kan testlerim negatif zaten de işte geç ve az olunca regl endişeleniyorum boş yere .
regl bittikten iki gün sonra mıydı ilişkiniz? Eğer o zamansa doğurganlığınızın en az olduğu zaman diyemezsiniz ki? Bu yaklaşık 7-9. günler demek ve risk normal bayanda bile 10. günde başlar demek ki siz erken yumurtluyorsunuz. Naptınız peki son durum nedir?İlişkim son reglimden iki gün sonraydı ve diğer gün ilacı kullandım, diğer reglimi beklerken göğüslerde hassasiyet, bulantı gibi belirtiler başladı, reglim 15 gün gecikince, burda yazılanları da okuyarak endişelenmemeye çalıştım.belirtiler, regl gecikmesi falan ilaçtan diye düşünerek, çünkü 47 güne kadar geciktiğini söylemiş bazı bayanlar, idrar testi yaptım 15 gün snra pozitifti ve hemen doktora göründüm 5 6 haftalık gebe olduğumu öğrendim. Söylemek istediğim buralarda vakit kaybetmeyin arkadaşlar, ilacı ilk 12 saatte ve doğurganlığımın en az olduğu zamanda kullandım, üzerine başka ilişki de yaşamadım, sonuç bu şekilde oldu. Hiç korkmayın doktorunuz en iyi şekilde yardımcı olacaktır, herkese geçmiş olsun
Adet gecikmesi yaşamışsın ve testin pozitif çıkmış . Ben 27 gün gecikmeli olsa da 2 gün süren bir kanama yaşadığım ve kan idrar tüm testlerim negatif olduğu için hamile olduğumu düşünmüyorum . Test yapmalı tabi herkes . Öyle beklemekle olmaz . Sonuçta %100 korur ella diye birşey yok. Ben diğer forumlarda da hamile kaldığını yazanlara rastladım .İlişkim son reglimden iki gün sonraydı ve diğer gün ilacı kullandım, diğer reglimi beklerken göğüslerde hassasiyet, bulantı gibi belirtiler başladı, reglim 15 gün gecikince, burda yazılanları da okuyarak endişelenmemeye çalıştım.belirtiler, regl gecikmesi falan ilaçtan diye düşünerek, çünkü 47 güne kadar geciktiğini söylemiş bazı bayanlar, idrar testi yaptım 15 gün snra pozitifti ve hemen doktora göründüm 5 6 haftalık gebe olduğumu öğrendim. Söylemek istediğim buralarda vakit kaybetmeyin arkadaşlar, ilacı ilk 12 saatte ve doğurganlığımın en az olduğu zamanda kullandım, üzerine başka ilişki de yaşamadım, sonuç bu şekilde oldu. Hiç korkmayın doktorunuz en iyi şekilde yardımcı olacaktır, herkese geçmiş olsun
Arkadaşın dediği gibi ella adet kanamasında azalma yapıyor . İlişkinin üzerinden 3 hafta geçmiş kanda gebelik testi yaptırırsanız kesin sonuç alırsınız bildiğim kadarıyla .merhaba 3 hafta önce erkek arkadaşımla birr ilişki yaşadık içeri boşalmış olmasından şüphelendiği için 1-2 saat içinde ella kullandım
normalde bende pko var ve diane 35 kullanıyorum fakat düzensiz kullanıyorum yaklaşık 2 aydır içmemiştim ilişkiden bir gün önce bir tane içtim ella dan önce de şüphelendiğini söyleyince telaşlanıp bir tane daha içtim
3 haftadır 8 11 ve 14 yada 15ç günlerde test yaptım hep negatifti bir haftadır adet olacakmışım gibi sancılarım vardı göğüste ve kasıkta dün akşamdan beri kahverengi bir akıntı gelmeye başladı normalde adet olmadan önce de önce kahve bir akıntı üstüne kırmızıya dönerdi de internette üstüne görme diye araştırdığımda kahve veya pembe bir akıntı olur diye bir şey gördüm o kadar ilacın üzerine mümkün olabilir mi? yarın test yapsam sonuc alabilir miyim acababilgisi olan var mı aranızda
kan testi yaptırma fırsatım yok maalesef şuan idrarda çıkmaz mı?Arkadaşın dediği gibi ella adet kanamasında azalma yapıyor . İlişkinin üzerinden 3 hafta geçmiş kanda gebelik testi yaptırırsanız kesin sonuç alırsınız bildiğim kadarıyla .
İdrar testinde de çıkar aslında ama geç döllenme vs vs nedenlerden çıkamayabiliyor düşük ihtimal olsada . Adet tarihin ne zaman ? İdrar testi için adet gecikmesini bekleyin diyor doktorlarkan testi yaptırma fırsatım yok maalesef şuan idrarda çıkmaz mı?
Canım ben kullanalı 2 ay oldu o zaman ki adet tarihim 27 gün gecikti 2 gün kanama oldu . şimdi ikinciyi bekliyorum ama paranoyağım işte hala korkuyorum . Özel yaptırabiliyorsun laboratuvara başvurup . Normal kanaman oluyorsa adet görüyorsundur sorun yoktur diye düşünüyorum .belirli bir adet tarihim yok ilaç içmeden adet olamıyorum en son 2 ay önce olmuştum
kahve renginden normal adet kanamasına döndü aslında da az geliyor yine de ilk günler diye olabilir diye düşündüm
kan testi için hastanenin hangi bölüme gidiliyor pek bilmiyorum dakaç gün geçti ki senin kan negatifse bir sorun yok demektir ya
erkek arkadaşımla geçen hafta ilişkiye girdik ancak herhangi içe boşalma olmadı ve hala bakireyim ancak mpenisinde kalan sperm parçacıklarından dolayı tedbir amaçlı ella ilacı aldım yaklaşık olarak 2 saat sonra.İlişkiye girdiğimizde adetime 1 hafta vardı ama 1 hafta olmasına rağmen adet olamadım sizce bir problem var mıdır ? tekrardan teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim. sbugün adet olması lazımdı ancak kahveremginsi bir akıntı ve az miktarda damla olmak üzere kan geldi bugün bu durum normal karşılanabilir mi?Yoksa ilacın yan etkisi veya başka bir durum mu söz konusu?tekrardan teşekkür ederim
2 ayda her türlü testte sonuç vermesi gerekir ya doktora gittin mi ultrasonla da görülür varsaCanım ben kullanalı 2 ay oldu o zaman ki adet tarihim 27 gün gecikti 2 gün kanama oldu . şimdi ikinciyi bekliyorum ama paranoyağım işte hala korkuyorum . Özel yaptırabiliyorsun laboratuvara başvurup . Normal kanaman oluyorsa adet görüyorsundur sorun yoktur diye düşünüyorum .