- 1 Haziran 2021
- 509
- 122
- 18
Bugün akşam 2 testide yapcaz ilişkiden sonra 35 gün gecmis oluyo yaniltmaz demi ya yarin sabah annemle kan tahliline gidicez çünkü korkuyorum bir şey olmasındanİnşallah bende ya
Bence yapmana bile gerek yok birşey olduğunu düşünmüyorum dört test yaptın çünkü yanılma payı kaç olabilir kiBugün akşam 2 testide yapcaz ilişkiden sonra 35 gün gecmis oluyo yaniltmaz demi ya yarin sabah annemle kan tahliline gidicez çünkü korkuyorum bir şey olmasından
Bence yapmana bile gerek yok birşey olduğunu düşünmüyorum dört test yaptın çünkü yanılma payı kaç olabilir ki
Öyledir sen boşuna kendini bukadar sıkıntıya düşünüyorsun hamile olduğunu düşünüp psikolojik olarak kilo alıp karnını bile şişiren var boşuna kendine eziyet etme için rahat edecekse yap akşam ama boşuna kendini bukadar strese sokma olsa çıkardı dört testten birindeöyle mi diyorsun çok endiseliyim ve sürekli ağlıyorum midem bulanıyor gibi oluyor ama pskolojik mi bilmiyorum kusma falan yok hani 4 ü de negatif birinden biri illaki doğrudur ama bugünde yapsam yarın doktora içim rahat giderim belki bir sürü kan testi yapcak ://
Öyledir sen boşuna kendini bukadar sıkıntıya düşünüyorsun hamile olduğunu düşünüp psikolojik olarak kilo alıp karnını bile şişiren var boşuna kendine eziyet etme için rahat edecekse yap akşam ama boşuna kendini bukadar strese sokma olsa çıkardı dört testten birinde
Birşey çıkmaz içini ferah tut yapınca söylersin ama gerçekten içini ferah tut1 saat sonra falan yapcaz test çok heyecanlıyım korkuyorum Umarim yine tek çizgi çıkar
Yaptık şimdi ikiside tek çizgi cıktı ve tam 35 gün geçti ilişkiden 6. Testte bunlarBirşey çıkmaz içini ferah tut yapınca söylersin ama gerçekten içini ferah tut
Net doğrudur artık kendini bukadar kasma hamile değilsinYaptık şimdi ikiside tek çizgi cıktı ve tam 35 gün geçti ilişkiden 6. Testte bunlar
Net doğrudur artık kendini bukadar kasma hamile değilsin
hala endişeliyim yarın birsürü test yapılacak çünkü hormonlarda falan ella yüzünden bir şey belli olur mu
Hic bir fikrim yok o konuda inşallah çıkmaz uzerinden çok geçti çünkü hormonal bozukluk çıkarsa aldırma tekrar test yaptırmayı tavsiye et bayramdan sonra felan
Yoktur içini rahat artık testler altitane birden yanılmazhamilelik falan yoktur demi yaa
İnsallah bakalım yarın gidicez doktora Umarim kötü bi şey ile karşılaşmam 6 tane testte yanilttiysa cidden kalpten giderim artık ben yaYoktur içini rahat artık testler altitane birden yanılmaz
Gönlünü ferah tut altı testin yanilma payı yok kendini strese sokma hastane sonrası sonuçları paylaşır mısın hormanlari etkileyip etkilemediğini merak ettimİnsallah bakalım yarın gidicez doktora Umarim kötü bi şey ile karşılaşmam 6 tane testte yanilttiysa cidden kalpten giderim artık ben ya
Gönlünü ferah tut altı testin yanilma payı yok kendini strese sokma hastane sonrası sonuçları paylaşır mısın hormanlari etkileyip etkilemediğini merak ettim
Aynen ilaç kaynakli olduğu düşünülmez ama baya etkiliyor sen çokta stres yaptın artık içini ferah tut boşuna bukada stres yapıyorsun birşey yokturinsallah yoktur bosa takiyorumdur zaten prezervatifin üstüne bulasan zevk suyundan şüphe ediyordum ama :/=
Bence kesinlikle etkiliyor hormonları yani belli olur ama hormonlar her şeyden etkilenebilir ilaca bağlanmaz yani bu ama ilaci içtiğimiz için bizim hormonlarimizdaki değişim ilaç yüzündendir eminim
Aynen ilaç kaynakli olduğu düşünülmez ama baya etkiliyor sen çokta stres yaptın artık içini ferah tut boşuna bukada stres yapıyorsun birşey yoktur
Ya yok artık kendini rahat bırak altı test yapmışsın işte olsa şimdiye kadar silikte olsa çıkardı boşuna stres yapıyorsungeceleri uyuyamiyorum bi anda ter basıyor düşündükçe korkudan ya yarın da tahlil vercem birsürü korkuyordum bugün 2 tane test yaptık biri normal biri erken gebelik ikiside negatif fazla olmasada birazcık rahatladı içim ama hala acaba , ya... diye düşünüyorum
Ya yok artık kendini rahat bırak altı test yapmışsın işte olsa şimdiye kadar silikte olsa çıkardı boşuna stres yapıyorsun
Geçmiş olsun doğru olduğunu düşünüyorum içini ferah tut yanılma payı altısında da yoktur en fazla birinde olurdu silikte olsa çıkardı ama hiç çıkmamışhastaneye gidip kan verdik bu ishalim vs için ama birsürü tahlil istedi inşallah kötü bi şey olmaz yaa , dediğin gibi 6 test yaptım 3 ü regliden önce 3 ü regliden sonra Umarim doğrudur negatiftir yani ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?