Ella hapı ile imtihanım ( acil cevap kızlar lutfen😓

Bende korkuyorum işte o gelen regl kanamasi miydi ara kanamamiydi bilmiyorum o yüzden bu ay sonunu beklemekten başka şansım yok 4 test yaptik idrar hepsi negatif ama korkuyorum hala içimde bi korku
Test yapmışsın negatif işte içini rahat tut olsa çıkardı ben test yapmadım bukadar strese sokma kendini böyle yaparsanız gene regli düzenini etkilersin rahat bırak kendini

Test yapmışsın negatif işte içini rahat tut olsa çıkardı ben test yapmadım bukadar strese sokma kendini böyle yaparsanız gene regli düzenini etkilersin rahat bırak kendini
Ama testleri iliskiden 12,16,21,28 gün sonrasında yaptık doğru mudur ki sonuçlar son ikisi erken gebelik testiydi hala çok korkuyorum

Boşuna kendini bukadar strese sokuyorsun olsa dört testten birinde mutlaka cikardi silik bile olsa çıkardı içini ferah tut böyle yaparsan sonraki regl gecikir
Şimdi yine test yapcaz 2 tane Olcak biri normal biri erken gebelik Umarim kötü bi şey olmaz , yarında doktora gidicem annemle çünkü ishalim 2 3 aydır covid gecirdigimden beri oluyor korkuyorum enfeksiyon hastaliklarina gidicez gebelikle ilgili bisey çıkar mı diye

Testi yaptıktan sonra yazarmisin merak ettim testleri ne kadar aldın peki normalde sabah ilk idrar ile yapılmıyor mu ve annenin haberi var mı durumdan yoksa yok mu

Testi yaptıktan sonra yazarmisin merak ettim testleri ne kadar aldın peki normalde sabah ilk idrar ile yapılmıyor mu ve annenin haberi var mı durumdan yoksa yok mu
Erken gebelik testinin prospektüsünde günün herhangi saatinde yapılabilir yazıyor 25 tl , normal idrar testi sabah daha doğru sonucu veriyor ama 35 gün olduğu için sabah aksam fark etmez heralde oda 10 15 tl, annemin durumdan haberi yok sadece ishalim geçmediği için gidicez

Bu arada buluşamadık testide yapamadık

Bence teste gerek yok boşuna test yapıyorsun diorum dört test yapmışsın zaten daha ne olsun boşuna kuruntu yapma kendine için rahat olsun
Iliskiden 12 16 21 28 gün sonra yapıldı testler doğru mudur ki hepsi pskolojik mi bilmiyorum midem bulaniyomus gibi oluyor

Iliskiden 12 16 21 28 gün sonra yapıldı testler doğru mudur ki hepsi pskolojik mi bilmiyorum midem bulaniyomus gibi oluyor
Tamamen stresten olmalı benimde psikolojik mi bilmiyorum bulantı yok ama aşırı koku hassayetim var bulantı felan hi olmuyor sadece kokulara karşı çok duyarlı hissediyorum daha önceden böyle miydi hatırlamıyorum bilmiyorum kafamda kuruyorum bence diorum sen içini ferah tut testler yanılmaz bukadar bende kafamda kuruyorum bence adet gördüm çünkü

Benimki adet miydi ara kanamamiydi kafami karıştırıyor siyah kahverengi leke leke iltihap geldi parlak kırmızı kan göremedim hiç bide ilacın üstünden 17 gün geçmişti ve tam regl günümde gelmişti ama yinede emin degilim acaba ilaç icilince kaç gün içinde ara kanama yapıyor

6 ila 10 gün içinde ara kanama yapıyor die yazıyordu benim tam altıncı gün sabah uyandığımda kırmızı parlak kırmızı adet gibi kanama başlamıştı ve adetim bileti daha 11 gün felan olmuştu çok şaşırmıştım ondan sonra adetim beklenen tarihte oldu ilk gün çok koyu siyah gibiydi acaba ara kanama oldu ozamandan kan mi kaldı ondan mı okadar koyudu die düşündüm sonraki gün adet kirmizisini grodum ama oda uzun sürmedi diğer gün azaldı ve gene koyu oldu rengi benim böyle oldu beş gün adetim sürüyor toplam beş gün sürdü buda ama son üç gün bir günlük pedden biraz fazla ama koyu kahve kırmızı karışık oldu

6 10 gün arasinda kanama yapiyorsa benimki ara kanama değildi regliydi ama kahverengi siyah leke leke az gelmesi beni düşündürdü://

6 10 gün arasinda kanama yapiyorsa benimki ara kanama değildi regliydi ama kahverengi siyah leke leke az gelmesi beni düşündürdü://
İlaçta yazıyordu ama regl düzenini etkiler die bence o yüzden böyle bir durum yaşadık birdaha böyle bir ilaç kullanmaam resmen işkence her konuda

İlaçta yazıyordu ama regl düzenini etkiler die bence o yüzden böyle bir durum yaşadık birdaha böyle bir ilaç kullanmaam resmen işkence her konuda
Bende kullanmam ilk ve sondu umarım kötü bi şey yaşamam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…