Ella hapı ile imtihanım ( acil cevap kızlar lutfen😓

Ben test yapmaya korkuyorum adet oldum ama diorum işte kanama oldu sonuçta ve gecikme yasamadim
Sizinki sürtünmeyle bir ilişki miydi geri çekilme miydi çünkü sürtünmeyle imkansız diye biliyorum ama geri çekilme de az da olsa ihtimal varmış ama bence siz adet oldunuz sonucta ilaç etkisiyle bile olsa ara kanamayi yasamissiniz üstüne adet gününüzde adet de olmuşsunuz bence sizin bir şeyiniz yok , ama benimki sıkıntı aslında test yapsamda regl olarak tam sökülmedi siyah kahverengi leke iltihap geldi az az ve bitti reglmi ney anlamadım bile ://

Eliyle kendini tatmin etti yarım saat felan sigara içti oturduk sonra elini kendi organından benim organıma götürdü öncesinde kalma süper varsa bulastiysa die korktuk birleşme olmadı bir saat içinde içimize şüphe düşünce ilaç aldık bir saat bile olmadı ilkinden sonra yarım saat geçmişti yani okadar süre spermler canlı kalmaz dimi ve ilaçta kullandım üstüne ara kanama geçirdim üstüne günümde kanama başladı sadece işte ilk gün siyah katı olması beni korkuttu ikinci gün canlı kırmızı oldu ve kısa sürdü oda tedirgin etti sizce ?

Sizinki biraz imkansız ötesi olmuş ya keşke hiç ilaç içmeseydiniz boş yere hormon almışsın vücuda gerçekten boşalma olmadan zevk suyuyla cok az ihtimal ve sizinki yarim saat süre gecmis diyorsunuz yarim saat içinde elini illa biyerlere sürmüştür ve canlı bir şey kalmamıştır ki ben okudum açık havada sperm uzun süre yaşayamaz ölür diyordu bence sizin hiç bir düşünceniz olmamalı bu konuda ilaci da erken icmissiniz zaten benjm gibi 4. Gün icseniz neyse ama bütün önlemleri almışsınız bence çok rahat olmaniz gerek

Allah razı olsun kendi kendime bunları deince bir şüphe kalıyorda birisinden duyunca biraz daha rahatlıyor insan bizde aynısını dedik ama işte bir kurt düştü mü kemiriyor ilaç yüzünden böyle oldu bu ay bence yoksa birşey de yaşamadık doğru düzgün bir saat içinde ilaç aldık. Sizinde yoktur die düşünüyorum üç tane test yapmışsınız adetten önce lekelenme yasamamissiniz üstüne gününde azda olsa belirti olmuş tamamen stresten kanama normal başladı sizin bence üzüntü herşeyi etkiliyor kuzenim strest yüzünden beş ay adet görmedi kilo verme bile etkiliyor bunuda düşünün

İnsallah dediginiz gibi olur yaa yarın da son şansım 4. Test ondan sonra inanmaktan baska çarem yok zaten düşük ihtimal ama oda kafaya takılıyor işte

İnsallah dediginiz gibi olur yaa yarın da son şansım 4. Test ondan sonra inanmaktan baska çarem yok zaten düşük ihtimal ama oda kafaya takılıyor işte
Çok iyi anlıyorum seni düşük ihtimalde olsa insanın içi içini yiyor kendini rahatlat içini ferah tut ilaç yüzünden ve stres yüzünden böyle oldu bence

Çok iyi anlıyorum seni düşük ihtimalde olsa insanın içi içini yiyor kendini rahatlat içini ferah tut ilaç yüzünden ve stres yüzünden böyle oldu bence
Insallah dediğin gibidir ya ben zaten çok düşünen biriyim ki bu konularda baya hassasim ne olcak diye düşünürken yiyip bitirdim kendimi erkek arkadaşım bomboş bi korku yasıyorsun diyor 5 gün etkili bi ilaç içtin eger 3 gün içinde içmem gerekseydi 5 gün içinde tüketilir yazmazdi diye kızıyor ki o ilacı içmeme bile kızdı gerek yok bosuna zehirlicen kendini dedi ama korkudan durmadim 4. Gün-de olsa içtim 2 tane normal idrar testi yaptik negatif 3. Erken gebelikti oda tek cizgi yarında 4. Erken gebelik testi yapcaz ama korkum daha da artıyor

Korkma yoktur inşallah birşey içini ferah tut sen kendini çok kastigin ve ilaç aldığın için böyle etkiler görmüşsündür üç test yapmışsın zaten olsa şimdiye kadar çıkardı inşallah sende bende bu durumu yaşayan diğer herkes de kazasız bir sekilde atlatırız üzme sen kendini

Bugün aksam 7 gibi 4. Ye erken gebelik testi yaptik oda tek çizgi çıktı ilişkiden 28 gün geçti sizce doğru mudur yaa (

Olmaz olmaz İnşallah benimde 30 u inşallah bu defa normal regl oluruz
Sevgilim en sonunda sinirlendi diyor 4 test 4. Gün içilen ella ihtimali çok çok az hatta hic olmayan bir şeyi taktın kafana günlerdir yeter diyor kötü bi şey olcak olsa ben bu kadar rahat olur muydum hiç diyor ama işte kafam çok dolu karışık yaa reglimi beklemekten başka çarem yok

Doğru dio kendini artık rahat bırak stresten ve ilaçtan bu ay böyle oldu kendini yıpratmaktan başka birsey değil bu anlıyorum seni biraz aklını boşalt birlikte bekleriz sonraki adeti içini ferah tut dört test yaptın

4 test yaptım ve hala emin değilim 20 21 gün sonra regl günüm acaba normal regl olabilcekmiyim ya da olcak mıyım korkusu benden gitmiyor bir türlü

Bir sey olacağını sanmıyorum çünkü çocuk da hemen olmiyir zaten ama elma tüm vücudun dengesini bozuyor bence başka bir çözüm bulun

4 test yaptım ve hala emin değilim 20 21 gün sonra regl günüm acaba normal regl olabilcekmiyim ya da olcak mıyım korkusu benden gitmiyor bir türlü
Benimde ikinci adetime 22 gün kaldi ilk adetim garipti ilaçtan sonra normal adetten daha zorlu geçti inşallah ikinci adetimiz günümüzde gelir normal gelir inşallah

Benimde ikinci adetime 22 gün kaldi ilk adetim garipti ilaçtan sonra normal adetten daha zorlu geçti inşallah ikinci adetimiz günümüzde gelir normal gelir inşallah
Benimde öyle oldu tam gününde geldi ama leke leke kahverengi siyah değişikti ve az sürdü 3 4 gün kadar Umarim bu ay gerçekten bi regl kanaması görürüm aşırı korkuyorum

Benimde öyle oldu tam gününde geldi ama leke leke kahverengi siyah değişikti ve az sürdü 3 4 gün kadar Umarim bu ay gerçekten bi regl kanaması görürüm aşırı korkuyorum
İlaç yaptı bende benim de kahve siyah ve kırmızı şeklinde oldu ikinci gün regl kanaması gördüm ama azdı işte bence bunu ilaç yaptı kullanan herkesin kahve olmuş çünkü ilaçtan sonra ara kanama oldu onda tam regl kanı gibi kırmızıydı ama oda kısa sürdü

Bende korkuyorum işte o gelen regl kanamasi miydi ara kanamamiydi bilmiyorum o yüzden bu ay sonunu beklemekten başka şansım yok 4 test yaptik idrar hepsi negatif ama korkuyorum hala içimde bi korku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…