keşke ikinciyi içmeseymişsin...Slm kizlar. Ben oyle bise yasadim ki sizinle paylasmak istedim.birkac ay once esimin hatasi yuzunden korunmasiz iliski yasadim. Bir bucuk yasinda kizimiz var. Ama ikimizde cocuk istemiyoruz. Sonra esim ertesi gun hapi kullanmami istedi. Ben oyle bir haptan haberdar bile degildim. 12 saat sonra ella aldim. İcim hic rahat degildi. İki hafta sonra yine basima boyle bir kaza geldi. Ben aglamaktan oldum zaten. İlacta alamazdim. Esim eczaciya sormus ella vermis bise olmaz demis tekrar kullandim 17 saat sonra. 10 gun kanamam oldu normalde de adetim o kadar suruyor. Sonra icim rahat etsin diye kanamam bittikten sonra test yaptim pozitif cikti. Bir gun sonra doktoro gittim durumu anlattim kan tahlili yapildi hamile ciktim. İki gun sonra tekrar gittim degerim cok az artti sonra iki gun sonra tekrar gittim degerler normal artmiyordu. Baska bi doktoro gittim kurtaj olmam gerektigini soyledi digeri de aynisini soylemisti ve kesesi de olusmamisti 5,haftalikti kurtaj oldum ne yazik ki ve kimseye de soylemedim sadece esim ve ben biliyoruz
bu eczacı da cahil mi ne ya?Keske ama eczaci bise olmaz demis ona inandik yoksa ilac kullanmayacaktim
İlk kullandigimda kalmadim ama ikinci kullandigimda kaldim ben. Oldu bari saglikli olsaydi insallah sizinkinde birsey yoktur dimi
Allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nadip etsin canimYok canım hatta şu an tekmeler atıyor çok şükür. Çok ağladım bende. Kızım tam iki yaşına basmıştı hamile kaldığımda.33 aylık olacak doğuma kadar. O da daha ufak. Nasıl baş edicem bilmiyorum. İstemediğim için başta çok isyan ettim. Ama Allah'ıma çok şükür bebeğim çok sağlıklı.. İkisini de iyiki yapmışım.
Bir doktora gittim haptan dolayi boyle olmus dedihap yüzündenmi kürtaj olmak zorunda kaldın
Allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nadip etsin canim
Kist olusuyor zaten her ay adet oncesi mahvoluyorum. Adetim bittikten sonra rahatliyorumAmin teşekkür ederim.Sende doktora devam et ama Ella mahvediyor hormonları.
Kist olusuyor zaten her ay adet oncesi mahvoluyorum. Adetim bittikten sonra rahatliyorum
Daha once boyle bir sikayetim yoktu
Benim ki 4cm bir ay sag bir ay sol tarafimda cukiyor.doktor dogum kontrol verdi o da asiri sinir yapiyo yeni biraktimBende de oluşmuş. Hatta kistim bebek kesesinden büyüktü. Ama bebek büyüdükçe yok olmuş çok şükür. Haptan mı acaba diye düşünüyorum. Çünkü bende de hiç kist oluşmazdı.
3 senelik evliyim ilk defa basima oyle bise geldi iste ne yapayim kaza sonucta bilerek degil yani.herzaman derim ki ben saglam korunuyorum diye. Bu esimin hatasiydiya o değilde muhtemelen geri çekilme yöntemiyle korunmaya çalıştınız, ki o korunma yöntemi değildir.
madem istemiyordunuz neden doğru düzgün yöntemle korunmadınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?