Ella kulladim hamile kaldim

Pinkbulue

Kalite
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
103
74
18
Slm kizlar. Ben oyle bise yasadim ki sizinle paylasmak istedim.birkac ay once esimin hatasi yuzunden korunmasiz iliski yasadim. Bir bucuk yasinda kizimiz var. Ama ikimizde cocuk istemiyoruz. Sonra esim ertesi gun hapi kullanmami istedi. Ben oyle bir haptan haberdar bile degildim. 12 saat sonra ella aldim. İcim hic rahat degildi. İki hafta sonra yine basima boyle bir kaza geldi. Ben aglamaktan oldum zaten. İlacta alamazdim. Esim eczaciya sormus ella vermis bise olmaz demis tekrar kullandim 17 saat sonra. 10 gun kanamam oldu normalde de adetim o kadar suruyor. Sonra icim rahat etsin diye kanamam bittikten sonra test yaptim pozitif cikti. Bir gun sonra doktoro gittim durumu anlattim kan tahlili yapildi hamile ciktim. İki gun sonra tekrar gittim degerim cok az artti sonra iki gun sonra tekrar gittim degerler normal artmiyordu. Baska bi doktoro gittim kurtaj olmam gerektigini soyledi digeri de aynisini soylemisti ve kesesi de olusmamisti 5,haftalikti kurtaj oldum ne yazik ki ve kimseye de soylemedim sadece esim ve ben biliyoruz

Sagolun. Hala aklimdan cikmiyo. Doktor normal bi gebelik olmadigini kurtaj olmamin sart oldugunu soyledi. Ben bunu hem anlatip paylasmak hemde benim durumuma dusmeyin diye paylasiyorum. Cok kotu bir ruh hali

Ben de 4. gün Ella aldım ve şu an hamileyim. Eşimde bende şoka girdik. Karnım daha yeni şişti ve ben yeni alıştım bu duruma. Hala inanamıyorum. Adetim 1 hafta geçti bende diyorum ki acaba kistim falan mı var. Arkadaşım elinde test ile gelip zorla tuvalete sokmasa haberimiz olmayacaktı..
Sizde kendinizi suçlamayın. Olacağı varsa hapı kullanmana rağmen oluyor işte.

keşke ikinciyi içmeseymişsin...

İlk kullandigimda kalmadim ama ikinci kullandigimda kaldim ben. Oldu bari saglikli olsaydi insallah sizinkinde birsey yoktur dimi

İlk kullandigimda kalmadim ama ikinci kullandigimda kaldim ben. Oldu bari saglikli olsaydi insallah sizinkinde birsey yoktur dimi

Yok canım hatta şu an tekmeler atıyor çok şükür. Çok ağladım bende. Kızım tam iki yaşına basmıştı hamile kaldığımda.33 aylık olacak doğuma kadar. O da daha ufak. Nasıl baş edicem bilmiyorum. İstemediğim için başta çok isyan ettim. Ama Allah'ıma çok şükür bebeğim çok sağlıklı.. İkisini de iyiki yapmışım.

Esime 2den fazla kullanilmaz demis. İcerse birsey olmaz demis ona inandik iste sonucta saglikci. İnsan dokrora eczaciya hemsireye saglik konusunda gozu kapali guveniyor

Allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nadip etsin canim

Kist olusuyor zaten her ay adet oncesi mahvoluyorum. Adetim bittikten sonra rahatliyorum
Daha once boyle bir sikayetim yoktu

Bende de oluşmuş. Hatta kistim bebek kesesinden büyüktü. Ama bebek büyüdükçe yok olmuş çok şükür. Haptan mı acaba diye düşünüyorum. Çünkü bende de hiç kist oluşmazdı.

Bende de oluşmuş. Hatta kistim bebek kesesinden büyüktü. Ama bebek büyüdükçe yok olmuş çok şükür. Haptan mı acaba diye düşünüyorum. Çünkü bende de hiç kist oluşmazdı.
Benim ki 4cm bir ay sag bir ay sol tarafimda cukiyor.doktor dogum kontrol verdi o da asiri sinir yapiyo yeni biraktim

ya o değilde muhtemelen geri çekilme yöntemiyle korunmaya çalıştınız, ki o korunma yöntemi değildir.
madem istemiyordunuz neden doğru düzgün yöntemle korunmadınız?

ya o değilde muhtemelen geri çekilme yöntemiyle korunmaya çalıştınız, ki o korunma yöntemi değildir.
madem istemiyordunuz neden doğru düzgün yöntemle korunmadınız?
3 senelik evliyim ilk defa basima oyle bise geldi iste ne yapayim kaza sonucta bilerek degil yani.herzaman derim ki ben saglam korunuyorum diye. Bu esimin hatasiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…