Ella kulladim hamile kaldim

geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.
spiral filan taktırsaydınız madem.
Haklisiniz da genelde kondom kullaniyorduk. Arada oyle durumlar olabiliyor.en guzeli hap o da sinir yapti onu da denedim. Oldu iste ne yapalim. Benim sadece vicdanim rahat degil. Doktorada zaten kac kere dedim sart dimi kurtaj diye ewet dediler

Haklisiniz da genelde kondom kullaniyorduk. Arada oyle durumlar olabiliyor.en guzeli hap o da sinir yapti onu da denedim. Oldu iste ne yapalim. Benim sadece vicdanim rahat degil. Doktorada zaten kac kere dedim sart dimi kurtaj diye ewet dediler

sonuçta birkaç doktora sormuşsun, keyfinden olmamış ki.
gebelik sonlandırılmasa bile düşük olurdu muhtemelen, baksana 10 gün kanaman olmuş zaten.

Benim bildiğim ella her ilişkiden sonra 2 gün içersinde alınabiliyor. Hatta bende bir eczaneden edinmeyi düşünüyordum bunu gördüğüm iyi oldu. Çok geçmiş olsun çok üzüldüm..

4 gün sonra
içerseniz tabiki bir faydası olmaz
ilk saatlerde hemen içilmeli
sonrasında geçen her saatte etkisi azalıyor

neys bebeğiniz hayırlı olsun

Bi kere kaza oldu dersen olabilir benimde basima geldi ama hap alip 2 hafta sonra ayni kazadan oldu yine hapa kostum dersen o garip muhtemelen hamile kalmasan ayni kazayi obur hafta yine yapacaktin :))) dert etme geçmiş olsun

4 gün sonra
içerseniz tabiki bir faydası olmaz
ilk saatlerde hemen içilmeli
sonrasında geçen her saatte etkisi azalıyor

neys bebeğiniz hayırlı olsun

Z zeytinagaci prospektüs okudunuz mu bilmiyorum ama etki süresi beş gün olarak geçiyor.. O yüzden biraz uzattık evet çünkü daha öncede bir kere dört gün sonra almıştım ve gebe kalmadım. Bilgilendirici konuşmanız içinde teşekkür ederim.

Ewet etkisi 5 gun ama ilk saatler almak daha etkisini arttiriyor. Ama Allah isterse bos ne zaman aldigin

Muhtemelen daha önce hiç almamış olsaydınız da hamile kalmazdınız. Arkadaş doğru yazmış, 4 gün sonra etkisi yok maalesef. Geçen her saat etkisini azaltıyor ki max. 48 saatten sonrası faydasız. Prospektüs biraz boş yani.

merhaba eşimle başıma geldikten sonra 2. gün bittikten sonra bende ella yı içtim ama 10 gün sonra tam adet günüm de iki damla lekelenme geldi sonrasında hiç birşey yoktu 2 gün sonra tekrar bi lekelenme geldi ama o da çok azdı şuan adetim gecikeli 5. gün hamile olma durumum var mıdır ? bilgisi olan var mıdır?

Hamile kaldınız mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…