• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella kullanmak zorunda kaldım

kbosunblogu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2025
19
1
1
Arkadaşlar merhaba nişanlımla adetimden 5 gün önce sürtünme yoluyla ilişkimiz oldu. Yani vaijanama değdi ama boşalma olmadı. Hemen geri çekti kendini. Bende 26 saat sonra Ella içtim. Sonra bir gün sonra adet oldum. Normal adet oldum. Midem çok bulanıyor ishalim var. İlacın yan etkisi sanırım. Test yaptırmama gerek var mı? Lütfen kullananlar yorum yapsın korkuyorum. Kalmazsın diyorlar sizlere sormak istedim

Boşalma olmamis neden ilaç aldiniz.bosalma olmadan nasıl hamile kalacaksınız belki üşüttunuz

İlacı kullandıktan sonra, reglinizde herhangi bir değişiklik oldu mu?
Ağrılı, ağrısız gibi?
Hayır ilacı içtim bir gün sonra oldum. Suan yeni bitti öyle ağrılı olmadı. Sadece midem çok bulanıyor antibiyotik içmek zorunda kaldım afedersiniz ishalde oldum. Daha yeni adetim bittiği için hemen testte vermek istemiyorum acıkcası

Arkadaşlar merhaba nişanlımla adetimden 5 gün önce sürtünme yoluyla ilişkimiz oldu. Yani vaijanama değdi ama boşalma olmadı. Hemen geri çekti kendini. Bende 26 saat sonra Ella içtim. Sonra bir gün sonra adet oldum. Normal adet oldum. Midem çok bulanıyor ishalim var. İlacın yan etkisi sanırım. Test yaptırmama gerek var mı? Lütfen kullananlar yorum yapsın korkuyorum. Kalmazsın diyorlar sizlere sormak istedim
hayır.

Back
X