- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi Silatoksoy
-
Bir konudada gerginlik cikmasin yaw
Tırtıldı mı, tırtıldıysa tıtıntı. Tetmiş oltun(
Bence onu tepki almamak için yazmış ama sevişirken düşünselerdi yazmış napsın kadın çocuk istemiyor diye kocasına mı yaklaşmasın aşırı saçma.Biraz empati yapalim canim, demek su an dolu ve burda bunu okuyunca, icinden geceni yazmis....hem seni yargilamiyorum vs yazmis.....bazi seyleride görmemezlikten gelmek lazim, yoksa kizacak cok sey buluruz ;-)
Komiksin benim fikrimden rahatsız oluyorsan okuma.Doğru söyleyeni dokuz köyden...Ne abarttınız ya, kadın orda bir derdini yazmış, kimseye nefret belirtmemiş. Abartmayın, burda tek rahatsızlık veren sizin mesajlarınız!
Çok sevdiğim için yazdım.Ya ne zamandir sorucam...bari burda yakalamisken soruyorum artik....@konusahibi kusura bakma, konunla ilgisi yok ;-)
Durme, durme sarkisini begendigniz icin mi yazdiniz, yoksa ispanyol esiniz felan mi var? Nedense merak ettim :))
OK. Sanırım kaliteli . Yani bana göre . Bunun kaliteli yada kalitesiziyle alakası yok . Yani bi soru sordum ve bunun cevabını 2 kişi verdi . Anlayamıyorum .Valla en kalitelisi bile deliniyor canımen iyisi hapa geçsin arkadaş
O zaman başkasının fikrinden sen rahatsız oluyorsan okuma. Bana verdiğin öneriye uy, tavsiye ederim.Komiksin sanane benim fikrimden rahatsız oluyorsan okuma.
"Tırtıklı mı"okudum iyi mi...
Fikrini saçma buluyorsam ağzının payını veririm işine bakar mısınO zaman başkasının fikrinden sen rahatsız oluyorsan okuma. Bana verdiğin öneriye uy, tavsiye ederim.
Çok sevdiğim için yazdım.
+1Ne abarttınız ya, kadın orda bir derdini yazmış, kimseye nefret belirtmemiş. Abartmayın, burda tek rahatsızlık veren sizin mesajlarınız!
Beni anlayan birisi en sonunda bırak canım baksana yazdıklarına resmen insanlığa nefret kusuyor. Dünyanın en haklı en sakin insanı o. Bir şey yazdığıma ilk defa pişman oldum.Biraz empati yapalim canim, demek su an dolu ve burda bunu okuyunca, icinden geceni yazmis....hem seni yargilamiyorum vs yazmis.....bazi seyleride görmemezlikten gelmek lazim, yoksa kizacak cok sey buluruz ;-)
Haha .d.d o da iyi"Tırtıklı mı"okudum iyi mi...
+1 teşekkür ederim.Ne abarttınız ya, kadın orda bir derdini yazmış, kimseye nefret belirtmemiş. Abartmayın, burda tek rahatsızlık veren sizin mesajlarınız!
Ya şuan olsa da çok üzülmem aslında üzülmem ama zamanı değil .. prezervatif yırtıldı korunduk aslında .. ama dersimizi aldık .Ella ilk 72 saat icerisinde alındıgında %99 etkili bir ilac...
Tabi ki ilk saatler de almak cok daha etkili..
Korkma :)
Feeekaaat %1 de olsa risk risktir...
Korunun arkaďaşlar,korunun kuzular,korunun anam....
Valla kim vurduya gitceniz birgün haa...
Sonra ugraş dur..
Aynen canım kaliteyle ilgisi bile yok,ben ilk emzirdiğim zaman kullanmıştım üstelik hiçbir sorun olmadı yan etkileri çok ama herkeste olacak diye birşey yok.OK. Sanırım kaliteli . Yani bana göre . Bunun kaliteli yada kalitesiziyle alakası yok . Yani bi soru sordum ve bunun cevabını 2 kişi verdi . Anlayamıyorum .
Gerçekten .. yorumunuz için teşekkürler .. Fakat sorumun dışında bi yorum oldu .. Çocuğunuzun olmaması üzücü fakat şuan gerçekten bizim için zamanı değil.. çikan gerginlikten dolayı özür dilerimBeni anlayan birisi en sonunda bırak canım baksana yazdıklarına resmen insanlığa nefret kusuyor. Dünyanın en haklı en sakin insanı o. Bir şey yazdığıma ilk defa pişman oldum.
Tesekkur ederim birazda olsa rahatladım .Aynen canım kaliteyle ilgisi bile yok,ben ilk emzirdiğim zaman kullanmıştım üstelik hiçbir sorun olmadı yan etkileri çok ama herkeste olacak diye birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?