Ella

Biraz empati yapalim canim, demek su an dolu ve burda bunu okuyunca, icinden geceni yazmis....hem seni yargilamiyorum vs yazmis.....bazi seyleride görmemezlikten gelmek lazim, yoksa kizacak cok sey buluruz ;-)
Bence onu tepki almamak için yazmış ama sevişirken düşünselerdi yazmış napsın kadın çocuk istemiyor diye kocasına mı yaklaşmasın aşırı saçma.

Ya ne zamandir sorucam...bari burda yakalamisken soruyorum artik....@konusahibi kusura bakma, konunla ilgisi yok ;-)
Durme, durme sarkisini begendigniz icin mi yazdiniz, yoksa ispanyol esiniz felan mi var? Nedense merak ettim :))
Çok sevdiğim için yazdım.

Valla en kalitelisi bile deliniyor canım en iyisi hapa geçsin arkadaş
OK. Sanırım kaliteli . Yani bana göre . Bunun kaliteli yada kalitesiziyle alakası yok . Yani bi soru sordum ve bunun cevabını 2 kişi verdi . Anlayamıyorum .

Ella ilk 72 saat icerisinde alındıgında %99 etkili bir ilac...
Tabi ki ilk saatler de almak cok daha etkili..
Korkma :)
Feeekaaat %1 de olsa risk risktir...
Korunun arkaďaşlar,korunun kuzular,korunun anam....
Valla kim vurduya gitceniz birgün haa...
Sonra ugraş dur..

Biraz empati yapalim canim, demek su an dolu ve burda bunu okuyunca, icinden geceni yazmis....hem seni yargilamiyorum vs yazmis.....bazi seyleride görmemezlikten gelmek lazim, yoksa kizacak cok sey buluruz ;-)
Beni anlayan birisi en sonunda bırak canım baksana yazdıklarına resmen insanlığa nefret kusuyor. Dünyanın en haklı en sakin insanı o. Bir şey yazdığıma ilk defa pişman oldum.

Ya şuan olsa da çok üzülmem aslında üzülmem ama zamanı değil .. prezervatif yırtıldı korunduk aslında .. ama dersimizi aldık .

OK. Sanırım kaliteli . Yani bana göre . Bunun kaliteli yada kalitesiziyle alakası yok . Yani bi soru sordum ve bunun cevabını 2 kişi verdi . Anlayamıyorum .
Aynen canım kaliteyle ilgisi bile yok,ben ilk emzirdiğim zaman kullanmıştım üstelik hiçbir sorun olmadı yan etkileri çok ama herkeste olacak diye birşey yok.

Beni anlayan birisi en sonunda bırak canım baksana yazdıklarına resmen insanlığa nefret kusuyor. Dünyanın en haklı en sakin insanı o. Bir şey yazdığıma ilk defa pişman oldum.
Gerçekten .. yorumunuz için teşekkürler .. Fakat sorumun dışında bi yorum oldu .. Çocuğunuzun olmaması üzücü fakat şuan gerçekten bizim için zamanı değil.. çikan gerginlikten dolayı özür dilerim

Aynen canım kaliteyle ilgisi bile yok,ben ilk emzirdiğim zaman kullanmıştım üstelik hiçbir sorun olmadı yan etkileri çok ama herkeste olacak diye birşey yok.
Tesekkur ederim birazda olsa rahatladım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…