Elle, Parmakla hamilelik testi

Canim merhaba allahim anali babali buyutsun yavrunu ben sormak istedigim limon testi nasil oluyor aydinlatirsan sevinirim cvp verirsen sevinirim ama uzun zaman olmus insallah yazimi gorursun

Canim merhaba allahim anali babali buyutsun yavrunu ben sormak istedigim limon testi nasil oluyor aydinlatirsan sevinirim cvp verirsen sevinirim ama uzun zaman olmus insallah yazimi gorursun

Evet bend3 merak ettim arkadaslar nasil oluyormus bu limon testi

CANIM MERHABA AFEDERSIN BUGUN ADET GUNUM AZ ONCE BENDE DENEDIM GIRISTE YUVARLAK SEMSERT BISEY HISSETTIM SONRA ILERLETTIKCE PARMAGIMIN UCUNA YINE NE SERT NE YUMUSAK BISEY GELDİ SENİNDE BÖYLE Mİ OLMUŞTU?

hemen girişte elinize bir yuvarlak değiyorsa adet oluyorsunuz...çok ilerlemenize gerek yok ..şimdiye kadar hiç yanılmadı bende bu test ne yazıkki ..
EVET BUGUN ADET GUNUM VE DEDIĞIN GİBİ GİRİŞTE SERT BİŞEY VAR

CANIM MERHABA AFEDERSIN BUGUN ADET GUNUM AZ ONCE BENDE DENEDIM GIRISTE YUVARLAK SEMSERT BISEY HISSETTIM SONRA ILERLETTIKCE PARMAGIMIN UCUNA YINE NE SERT NE YUMUSAK BISEY GELDİ SENİNDE BÖYLE Mİ OLMUŞTU?
Canim benim giriste simdide var ama hamileyim ...ama devaminda hicbisey yok

Canim benim giriste simdide var ama hamileyim ...ama devaminda hicbisey yok
CANIM SELAM DÜN BEN ELLE KONTROL ETTİKTEN SONRA ÇOK AZ LEKE GELDİ Bİ DAHA GELMEDİ ARADA AKINTIMDA PEMBELIK OLUYO O KADAR BUGÜN 2. GÜNÜM NORMALDE ELLE KONTROLÜN BİR ZARARI VAR MI SENCE ZARAR VERMİŞ OLABİLİR MİYİM?

kızlar hiçbirşekilde kendiniz bişey sokmayın oraya bebeğin düşeceği varsa düşer. en hassas dönemi eğer bebk varsa yapmayın lütfen

kızlar hiçbirşekilde kendiniz bişey sokmayın oraya bebeğin düşeceği varsa düşer. en hassas dönemi eğer bebk varsa yapmayın lütfen
BİRAZ PİŞMAN OLDUM ZATEN DÜN AKŞAMA KADAR BİŞEY YOKTU KONTROL ETTİKTEN 1 SAAT SONRA LEKE GELDİ ACABA TAHRİŞMİ ETTİM

BİRAZ PİŞMAN OLDUM ZATEN DÜN AKŞAMA KADAR BİŞEY YOKTU KONTROL ETTİKTEN 1 SAAT SONRA LEKE GELDİ ACABA TAHRİŞMİ ETTİM
tahriş etmiş olabilirsin bolgeni kotu bişeyy olsaydı tek damlayla kalmazdı için rahat olsun yine de adet günün geldiyse gidip bir kan testi yaptır bence için rahat olsun

tahriş etmiş olabilirsin bolgeni kotu bişeyy olsaydı tek damlayla kalmazdı için rahat olsun yine de adet günün geldiyse gidip bir kan testi yaptır bence için rahat olsun
BUGÜN 2. GÜN CANIM O KADAR BIKTIM Kİ TEST YAPMAKTAN 3 DÜŞÜĞÜM VAR BENİM VE 3ÜNDEDE BÖYLE LEKELENMELERİM OLDU KİMYASAL OLCAKSADA ÖĞRENMEK İSTEMİYORUM KENDİ KENDİNE DÜŞSÜN KADIN OLMAK ÇOK ZOR

Yok arkadasim ondan dolayi degildir lekelenmen...iki sebebi olabilir benim gozlemledigim ya yerlesme lekelenmesi ya da adet olursun...ona bakarsaniz bende de iki dusugum oldu kanama gelince acillerde bakmak icin kullandiklari alet bi sorun olurdu...rahim boslugunda sonucda yapilan islemler rahmin icine bebegin bolgesine girmiyor ki ve ilk cocugumda iliskide bilene rejim yapmamisdik olsa o zaman olurdu 13 yasinda simdi oglum..

Bir parmak girmesiyle bebege biseycik olmaz zaten Allah o bebegi oyle guzel koruyor ki..ama seninki sanirim ya adet yada yerlesme kanamasi..insallah Allah tez zamanda duani kabul eder..hayirlisi olsun

AMİN HALA GELEN GİDEN YOK SİLDİKÇE PEMBE AKINTI VAR SADECE ODA Bİ VAR Bİ YOK YARINA KADAR BÖYLE DEVAM EDERSE DOKTORA GİDİCEM ZATEN 3. GÜN OLCAK YARIN

KIZLAR SELAM İDRAR TESTİ YAPTIM T ÇİZGİSİNİN ALTINDA BİR KARARTI VAR SANKİ BAKABİLİR MİSİNİZ

Eklentiler

• image (4).webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 1.037
KIZLAR SELAM İDRAR TESTİ YAPTIM T ÇİZGİSİNİN ALTINDA BİR KARARTI VAR SANKİ BAKABİLİR MİSİNİZ
Arkadasim ben bakdimda resimde gorundugu kadari ile iyice bakinca hafif var gibi ama sanirim idralini cok damlatmissin ondan pek secemedim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…