Burun bandı denediniz mi hiç, dediğiniz gibi açıyor burnu yapıştırıncaAhaha benim ara ara hasta olmadığım halde tıkanık gibi hissediliyor
Ama her zaman değil
Ondan dedim bantla mı sağa sola çekip yapıştırayım da genişlesin burnum rahat rahat
Oh diyorum oksijen giriş çıkışı efsane böyle
Banada yazarmısınız doktorun adını .Ben estetik bile istemiyorum ama mümkün müdür tabii bilmiyorum, bu doktor mümkün değil dedi ama bir arkadaş yazmış yukarıda captainprice şekli değişmedi diye inş öyle bir şey mümkün olur benim için de
Size özelden sorabilir miyim adını?
Et yok, septumda eğrilik var sadece. Muhtemelen ameliyattan sonra içeride yapışıklık oldu.Bende çok iyi bilinen bir özel hastanede kbb uzmanına gittiğimde. Ameliyat ederim, burnunda değişiklik olmaz görüntü olarak ama alerjik nedenlerden etlerin tekrar büyür yüzde yüz bir sonuç alamazsın demişti.
Bende hem kemik eğriliği hem et büyümesi var. Annende de böyle olabilir belki?
Aynı şekilde seneler önce erkek arkadaşım da yaptırmış ama burnu yine tıkalı ve horluyor.
Hayir. Devlet hastanesinde kantine bile gitmem ben. Ne zaman kizimi goturmek zorunda kalsam. Noroloji takibi icin cocuk abuk zubuk bir hastalik kapip geliyor.Devlette mi yaptırdınız peki siz de?
Ben de de aynj problem var cok korkuyorum tir gb horluyorum ama yaptirmaaaaaamm illa ki degisiyor gorntu ben memnunum cok sukur allah in verdigindenEvet ben : (
İstemiyorum estetik olmak
Hiçbir yerimi değiştirmek istemiyorum 5 kilo vermek dışında bir derdim yok
Ama eski konumu hatırlarsınız belki horlamakla ilgiliydi nedense kilidini açamadım o konunun o yüzden yeni konu açıyorum
Tavsiyenizi dinledim ve kbb ye gittim
Horlama sebebim burun kıkırdağım içerdeki septoplasti + valv yapılcak dedi
Hiçbir fikrim yok nedir ne değildir
Ben şekli değişir mi dedim
İstersen değiştiririz dedi yanlış anladı
Ama ben değişmesin istiyorum aksine
Aynaya bakınca benmişim gibi gelmez diye düşünüyorum ki normal düz bir burnum var, ben ve çevremdekiler beğeniyor
Ama ucunu kaldırıcakmış azcık bir de azcık uzatıcam mı ne bir şeyler dedi
Ama doktor böyle çekip düzeltince de bir rahat nefes aldım
Hani ilk gözlük takınca olan his gibi vauv demek diğer insanlar böyle nefes alıyormuş, böyle görüyormuş dedim
Bir de özel olduğu için acaba dedim? Ama devlette içine edilebileceği yorumları var, üniversite hastanesi dedim cıx dediler
Ya burnum elimde kalacak diye korkuyorum sonunda
Ya kendimi beğenmezsem sonrasında
Çok büyük değişim olmayacak dedi ama yine de içim rahat değil öte yandan nefes almak da mühim bir şey
Yine bir tavsiye verir misiniz
Burun estetik kısmına konu açsam mı diye düşünüyorum doktor aramak için ama estetik istemiyorum???
Ya bir de bana doktor KBB ye yaptır dedi estetiğe gitme güzel yaparız dedi bir de bir gece hastanede yatış dedi bu da işkillenmeme yol açtı ama arkadaşlarım kbb bozar estetik lazım dedi hiçbir şey anlamadım
Üniversite hastanesi de cıx dediler e napayım o zaman bantla kenarlara çekip yapıştırayım da rahat nefes mi alayım
Neyse eğer aranızda varsa tavsiye yaptır, yaptırma ya da şuna şuraya yaptırdım memnunum gibi özelden veya buradan yazabilirsiniz
Ne diyorsunuz beni yiyor mu bu doktor
Kbb'de oldum pişman değilim öncelikle. Septoplastide dış görünüş değişmez sen ekstra estetik istemediğin sürece. Içerideki hasar, eğrilik vs düzeltilir. Üzerine basarak belirt bunu. Doktorunda demiş zaten sen istersen değiştiririz diye. Burun ameliyatı gerçekten zor. Ama septoplastiden sonra vay be nefes almiyormuşum ben aslında diyeceksin.Evet ben : (
İstemiyorum estetik olmak
Hiçbir yerimi değiştirmek istemiyorum 5 kilo vermek dışında bir derdim yok
Ama eski konumu hatırlarsınız belki horlamakla ilgiliydi nedense kilidini açamadım o konunun o yüzden yeni konu açıyorum
Tavsiyenizi dinledim ve kbb ye gittim
Horlama sebebim burun kıkırdağım içerdeki septoplasti + valv yapılcak dedi
Hiçbir fikrim yok nedir ne değildir
Ben şekli değişir mi dedim
İstersen değiştiririz dedi yanlış anladı
Ama ben değişmesin istiyorum aksine
Aynaya bakınca benmişim gibi gelmez diye düşünüyorum ki normal düz bir burnum var, ben ve çevremdekiler beğeniyor
Ama ucunu kaldırıcakmış azcık bir de azcık uzatıcam mı ne bir şeyler dedi
Ama doktor böyle çekip düzeltince de bir rahat nefes aldım
Hani ilk gözlük takınca olan his gibi vauv demek diğer insanlar böyle nefes alıyormuş, böyle görüyormuş dedim
Bir de özel olduğu için acaba dedim? Ama devlette içine edilebileceği yorumları var, üniversite hastanesi dedim cıx dediler
Ya burnum elimde kalacak diye korkuyorum sonunda
Ya kendimi beğenmezsem sonrasında
Çok büyük değişim olmayacak dedi ama yine de içim rahat değil öte yandan nefes almak da mühim bir şey
Yine bir tavsiye verir misiniz
Burun estetik kısmına konu açsam mı diye düşünüyorum doktor aramak için ama estetik istemiyorum???
Ya bir de bana doktor KBB ye yaptır dedi estetiğe gitme güzel yaparız dedi bir de bir gece hastanede yatış dedi bu da işkillenmeme yol açtı ama arkadaşlarım kbb bozar estetik lazım dedi hiçbir şey anlamadım
Üniversite hastanesi de cıx dediler e napayım o zaman bantla kenarlara çekip yapıştırayım da rahat nefes mi alayım
Neyse eğer aranızda varsa tavsiye yaptır, yaptırma ya da şuna şuraya yaptırdım memnunum gibi özelden veya buradan yazabilirsiniz
Ne diyorsunuz beni yiyor mu bu doktor
Evet ucu daha düşük artıkKıkırdağı çok alınca oluyormuş galiba
Baya ucu mu düştü yani
Şimdi ne yapmayı düşünüyor
Et yok, septumda eğrilik var sadece. Muhtemelen ameliyattan sonra içeride yapışıklık oldu.
KBB'de oldum, burnumun şekli falan değişmedi.
Öyle zor bir ameliyat da değil. Hastanede bile yatmadım, ameliyat olduktan birkaç saat sonra çıktım. 2 gün tamponlar kaldı. Silikon tampondu zaten.
Banada yazarmısınız doktorun adını .
Kıız ben de özelde oldum.Ya işkillenmiştim zaten madem estetik lüzmu yok neden hastaneye yatıyorum neden şekli değişiyor diye
İyi ki açmışım konuyu devlete gidip sorucam
Özel olduğu için herhalde hemen ucunu kaldıralım vs girdi muhabbete
Burun bandı denediniz mi hiç, dediğiniz gibi açıyor burnu yapıştırınca
Yok gitmedi bir dahaAy onun için de ayrı bi ameliyat demişlerdir kesin
Kıız ben de özelde oldum.
Hatta dilersen özelden doktorumun adını paylaşabilirim seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?