Ellemesinler burnuma :(

Burun bandı denediniz mi hiç, dediğiniz gibi açıyor burnu yapıştırınca

Et yok, septumda eğrilik var sadece. Muhtemelen ameliyattan sonra içeride yapışıklık oldu.

Devlette mi yaptırdınız peki siz de?
Hayir. Devlet hastanesinde kantine bile gitmem ben. Ne zaman kizimi goturmek zorunda kalsam. Noroloji takibi icin cocuk abuk zubuk bir hastalik kapip geliyor.

Acibademde oldum ben. Baya oldu olali. Burun ucu dusmesi vs de olmadi.

Burnumdan kemik aldırıp et küçültme ameliyatına girdim, girerken estetikte istermisin diye sordular olan şeklini bozmayında estetik falan istemem dedim güvenemedim gayet güzel burnum varken estetik isteseydim Allah belamı verir diye düşündüm.. Sende burnun güzelse yaptırma.

Ben de de aynj problem var cok korkuyorum tir gb horluyorum ama yaptirmaaaaaamm illa ki degisiyor gorntu ben memnunum cok sukur allah in verdiginden icim urperdi

Kbb'de oldum pişman değilim öncelikle. Septoplastide dış görünüş değişmez sen ekstra estetik istemediğin sürece. Içerideki hasar, eğrilik vs düzeltilir. Üzerine basarak belirt bunu. Doktorunda demiş zaten sen istersen değiştiririz diye. Burun ameliyatı gerçekten zor. Ama septoplastiden sonra vay be nefes almiyormuşum ben aslında diyeceksin.

Kıkırdağı çok alınca oluyormuş galiba
Baya ucu mu düştü yani
Şimdi ne yapmayı düşünüyor
Evet ucu daha düşük artık
Eskiden düzdü
Öyle yaşamayı düşünüyor :)
Kendisini alan almış artık
Daha da uğraşacağını sanmıyorum
Amrliyatı da askerden 1 ay hava değişimi alıp erken dönsün diye oldu
Askerlik artık nasıl bi yerse adam normalde hastayken doktora gitmez gidip kendini ameliyat ettirdi

Hem kbb hem estetik cerrahı olan doktorlar var onlara git sen bence

KBB'de oldum, burnumun şekli falan değişmedi.
Öyle zor bir ameliyat da değil. Hastanede bile yatmadım, ameliyat olduktan birkaç saat sonra çıktım. 2 gün tamponlar kaldı. Silikon tampondu zaten.

KBB'de oldum, burnumun şekli falan değişmedi.
Öyle zor bir ameliyat da değil. Hastanede bile yatmadım, ameliyat olduktan birkaç saat sonra çıktım. 2 gün tamponlar kaldı. Silikon tampondu zaten.

Ya işkillenmiştim zaten madem estetik lüzmu yok neden hastaneye yatıyorum neden şekli değişiyor diye
İyi ki açmışım konuyu devlete gidip sorucam
Özel olduğu için herhalde hemen ucunu kaldıralım vs girdi muhabbete

Kıız ben de özelde oldum.
Hatta dilersen özelden doktorumun adını paylaşabilirim seninle.

Kıız ben de özelde oldum.
Hatta dilersen özelden doktorumun adını paylaşabilirim seninle.

Evet ya çok iyi olur bir de maliyetini söylersen karşılaştırayım
Hastanede yatma vs ek para oluyor tabii
Yani böyle bu kadar para verip şekil değişikliği olacağına başka şehre gider yaptırırım

Eğer görüntü kötü değilse estetik olma derim. Çevremde 3 burun estetiği olan kişi var. Üçünün de burnu güzel olmadı. Birinde hele gram değişme yok. Yaşadıkları sancılı süreç ile kaldılar. illa olacağım dersen de alelade bir doktora değil işinin ehli bir yere git derim.
Benim de burnumda allerjik et var. Şişip tüm genizi tıkıyor ve nefes alamıyorum. Doktor ameliyat diyor, şekli değişmez diyor ama ya değişirse korkusu ile olmaya cesaret edemedim. En güzel yerim, onu da kaybedemem maazallah

Ben yaptırdım canım burnumu.
Hem içinde ki eğrilik düzeldi hemde kaliteli bir nefes almaya başladım.
İnan bana uykularım bile değişti.
Burun ucunu kaldırmak zorunda bu arada. Çünkü aşağı doğru olduğundan nefes alma problemi çıkıyor.

Bende nefes için kbb de ameliyat oldum ,kesinlikle bozmadılar herkes o xaman estetikli yaptır dedi burnum kemerli ben yaptırmadım tam 13 yıl oldu gayet iyi nefes alıyorum ,istanbul için doktor ismi veririm bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…