- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
- Konu Sahibi homesweethome3
-
canım çok teşekkür ederim zaman ayırdıgın ve beni korudugun için..herkesin anlayışı aynı degil ne yazıkki o güven konularında çok hassas gizli herşeye çok karşı ben kendimi çok iyi biliyorum yanlış bişey yapmadım ama ona anlatmak zor oluyo..durumumuza gelirsek barıştık gibi ama aklına gelince yine sessizleşiyo uzaklaşıyo biraz zamanımız var yani umarım kısa sürede atlatırızBen şu şifre verilme alınma işlerini hiç anlayamamışımdır. Ölüp gitcem yine de anlayamıcam.
Al işte bu mesele yüzünden yine sorun. Şahsınız üzerine alınmayın ama liseli aşık tavrı -hatta orta okul- gibi geliyor bu tip şeyler bana.
Eski sevgilinizin ismini sorup siz değil dediğinizde bunu daha sonra o hesabınızın üstünde görünce bunca tepkisi hiç hoş değil. Ne demek keşke ellerim kırılsaydı.
Kızabilir, laf sokabilir ancak bu kadarını anlarım. Dahasını anlamam.
Eğer ki bunu bayan arkadaşımızda yazsaydı buraya cevabım yine aynı olurdu. Heryerden empati yapıpıta yazıyorum buraya ben. Kendi açımdan en azından. Dediğim gibi genel olarak şifre verilme alınma anlayamadığım bir olay. Direk güvensizlik.
Konunda bir arkadaş sizde yapmıştınız şimdi de size yapılıyor, anladın mı gibi bişeyler söyledi, siz de hak verdiniz. Demek ki sizde zamanında -bana göre kıytırık- bişeylerden sorun çıkarmışsınız ki ektiğinizi biçiyorsunuz.
Şunu tekrar belirtiyorum. Nişanlınızın tepkisi çok sert bana bu tip bişeyden bu lafları eden adamın alnını karışlarım çok samimiyim. Sanki beni malum bir yerde gördü. Tövbe tövbe yaaa. Bana edildi gibi o laflar çok kızdım yaaaa. Tepki çok ağır, laflar yüreğime oturdu gerçekten.
Siz ezik durdukça da kendini haklı görecek. Yazık, hemcinsim adına çok üzüldüm ben
ona göre öyle degil işte üstelik o varken açılmış fake degildi neler neler anlattımda kızıyo yinede zamanla unutur inşallahFake hesabınız olabilir. Bunu kötü amaçlarla kullanmadıktan sonra ne sakıncası olabilir ki. Buraya üye olan herkes eşiyle paylaşıyor mu bu durumu?Gereksiz bence. Dürüst olunması gereken konular ayrı tabi ki. Her zaman dürüstlükten yanayım. Ama bu attığımız her adımı haber vereceğimiz anlamına gelmiyor.
biraz yumuşadı gibi ama aklına gelince laf sokuyo unutması zor olucak hiçbişey demiyorum bekliyorum sadece tam anlamıyla unutup affetmesini..Şu an nasılsınız son durumunuz nedir
teşekkür ederim,ben düzelmeye başladık sanarken benimle uzunca bisüre görüşmek istemedigini zaman istedigini söyledi ne yapmalıyım sizceInsaallah düzelir
peki ısrarım onu daha fazla sogutmazmı napıcagımı şaşırdımZaman verirseniz araya sogukluk girer ve bir daha asla eskisi gibi olamazsınız ,zaman veremem oturup bi güzrl konusalım yüz yüze deyin bence . Hem yüzünüzden pişmanlıgınızı samimyrtiniz anlar . İlşkiniz hakkında kesin bir şeyler yapın zaman vermek gibi ortada kalan ne bitmiş ne devam ediyor bi ilşkiniz olmasın
Zaten neden gizliden fake bir hesap kullanırsınızki anlamam, adam sizi sevmiş evlenme teklifi etmiş ŞOOOOK. Biz hakketiğimiz halde mutluluk bulamıyoruz sizde kaşınıyorsunuz... Asla kabul edilir değil. twitter mı neyse kullanıyorsan kapasaydın çokmu önemli sanki....silseydin herşeyini geçmişte ne var ne yok... aynısını o yapsa fake adres ve geçmişte kalmış msjlar..... yoorumsuzum buyuk konuşmıyım asla böyle bişey yapmadım yapmazdım ama bana yapıldı....demekki yalnız erkekler suçlu değil... git af dile özür dile kapat herşeyinide kullanma....hak et verilen sevgiyi.. keşke ayrıldığım puştun başınada bu gelseydi.... size kızmıyorum ama affedilir gibi değil başta.. yumuşasın elinden geleni yap...O kadar üzgünümki kızlar, herşey rüya gibi ilerliyordu evlenme teklifi bile almıştım..Ta ki mail adresimi şifremi alana kadar..Eski erkek arkadaşımın mesajlarını görmüş fake bi twitter adresimin olduğunu görmüş yıkılmış resmen..Halbuki kötü hiçbi amacım yoktu öylesine bakıyodum kapatıyodum ama o arkasından iş çevirdigimi sanıyo ellerim kırılsaydıda evlenme teklifi etmeseydim bu ilişkide ilk defa çok pişmanım dedi..o kadar çaresizimki suçsuz oldugumu anlatamıyorum dinlemiyo beni böyle olsun istememiştim onu kaybettim sanırım ama çok seviyorum napıcam ben
herşeyi sildim yok ettim ama geç kaldım sanırım..beni çok seven erkegi oturdum kaybettigimi izliyorum elimden hiçbişey gelmiyo beni affetmicek sanırım onun aramasınımı bekliyim napayım sizce?Zaten neden gizliden fake bir hesap kullanırsınızki anlamam, adam sizi sevmiş evlenme teklifi etmiş ŞOOOOK. Biz hakketiğimiz halde mutluluk bulamıyoruz sizde kaşınıyorsunuz... Asla kabul edilir değil. twitter mı neyse kullanıyorsan kapasaydın çokmu önemli sanki....silseydin herşeyini geçmişte ne var ne yok... aynısını o yapsa fake adres ve geçmişte kalmış msjlar..... yoorumsuzum buyuk konuşmıyım asla böyle bişey yapmadım yapmazdım ama bana yapıldı....demekki yalnız erkekler suçlu değil... git af dile özür dile kapat herşeyinide kullanma....hak et verilen sevgiyi.. keşke ayrıldığım puştun başınada bu gelseydi.... size kızmıyorum ama affedilir gibi değil başta.. yumuşasın elinden geleni yap...
ya bu zaman diliminde onu tamamen kaybedersem ama susmaktan başka çare yok ne yazıkkibence siz ses etmeyin artık
siz konuştukça o daha da çok sizden soğuyacak bence
araya zaman girsin biraz sindirsin hala seviyorsa dönecektir diye düşünüyorum...
evet böyle bir risk varya bu zaman diliminde onu tamamen kaybedersem ama susmaktan başka çare yok ne yazıkki
dogru söylüyosunuz kadere bırakmak lazım kaderde ömür boyu birlikte olmak yoksa şimdi barışsam nolurki ama benim yüzümden bitmiş olması beni çok üzdü kendimi affetmicemevet böyle bir risk var
ama bence susmalısınız açıkçası
ayrıca kaderde varsa bir yol olur gelir diye inanıyorum açıkçası ..
yüzüğü geri istemiyo vereyim ayrılalım dedim kabul etmedi belirsizlik çok kötü bişeyCanim uzulmeni istemem ama kibarca ayrilalim demis sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?