• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerimi yikamaktan biktim

HerSey_Guzel_Olucak

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
2.475
2.844
63
Kizlar aranizda el yikama aliskanligi olan varmi?el yikamak kotu bir sey degil ama ben dozunu kaciriyorum qaliba.o kadar cok yikiyorumki ellerimi kendim bile biktim :KK43: bu gun en az simdiye kadar 10kere yikamisimdir.gunde 20ye yakin ellerimi yikiyorum.niye boyleyim ya bazen hayir bu sefer yikamiyicagim ellerim kirli degil diyorum ama bi bakiyorum banyodayim ellerimi yikiyorum.benim gibi olan varmi?son zamanlarsa bide buna tiksinme eklendi her seydne tiksinmeye basladim
Arkadaslar duzenleme yapmam gerekdi ben yemek oncesi sonrasi falan degil sacma sebeplerden yikiyorum

Son düzenleme:
Bnde ellerimi yıkarım ama sizin kadar fazla değil. Dışarıdan eve geldiğimde, yemek yapmadan önce, kirlendiğinde vs yani yıkanması gerektiğinde yıkıyorum ellerimi.
Sizinkisi anormal tamamen psikolojik. Bunu yenmeniz lazım. Kendi kendinizi telkin ederek bu huyunuzdan vazgeçebilirsiniz. İlk önce elinizin temiz olduğuna birşey olmayacağına ikna olmalısınız.

Inglizcesi obsessive compulsive disorder sanirim. Tabiki böyke tehsisleri sadece bir doktor Verebilir ama. Son zamanlarda stres yasadiniz mi? Cogu zaman altinda psikolojik sebebler yatar. Kuzenim anneisi ve babasi bosandiktan sonra ayni öyle yapardi. Uzun uzun yikardi hemde. Birde annesi cok bakimsiz gezdirmis bir süre cocugu. Onun da etkisi var tabi

Kizlar aranizda el yikama aliskanligi olan varmi?el yikamak kotu bir sey degil ama ben dozunu kaciriyorum qaliba.o kadar cok yikiyorumki ellerimi kendim bile biktim :KK43: bu gun en az simdiye kadar 10kere yikamisimdir.gunde 20ye yakin ellerimi yikiyorum.niye boyleyim ya bazen hayir bu sefer yikamiyicagim ellerim kirli degil diyorum ama bi bakiyorum banyodayim ellerimi yikiyorum.benim gibi olan varmi?son zamanlarsa bide buna tiksinme eklendi her seydne tiksinmeye basladim
Canım malesef aynı sorun bende var. Benim şuana kadar 15 civarı oldu elimi nereye sürsem. Yapışkanlık hissi oluyor sanki öyle hissediyorum pismiş gibi. Hatta elimi yıkamadan gelmiştim ve elim üşüyor artık suya çıkarıp sokmaktan. Zor yazıyorum şu msjı. Benim küçüklüğümden beri böyle canım. Normalde tikizlik delisi değilimdir. Ev vs gibi. Ama kendimle ilgili olan şeylerde böyleyim birde günde 3 kez yüzümü jel sabunla yıkarım

Durup dururken mı gidip ellerinizi yikiyorsunuz? Öncesinde yemekle ilgili falan birşey yapacaksanız normal bence. Küçük bebeğim var. Onun sulugunu bile doldurmadan önce ellerimi yıkıyorum. Yirmiyi buluyordur benim de sanırım.

Inglizcesi obsessive compulsive disorder sanirim. Tabiki böyke tehsisleri sadece bir doktor Verebilir ama. Son zamanlarda stres yasadiniz mi? Cogu zaman altinda psikolojik sebebler yatar. Kuzenim anneisi ve babasi bosandiktan sonra ayni öyle yapardi. Uzun uzun yikardi hemde. Birde annesi cok bakimsiz gezdirmis bir süre cocugu. Onun da etkisi var tabi
Evet bababmi kayb etdim ve cok stressli gunler oldu . okb qaliba .kendi basima yene bilirmiyima caba?

Okb ye doğru gidiyosun dikkat
Ben tuvaletten sonra ve yemek yapmadan önce ve sonra yıkarım
Arada bişey bulaşmazsa yıkamam
Günde 8-10 u geçmez yani

Canım malesef aynı sorun bende var. Benim şuana kadar 15 civarı oldu elimi nereye sürsem. Yapışkanlık hissi oluyor sanki öyle hissediyorum pismiş gibi. Hatta elimi yıkamadan gelmiştim ve elim üşüyor artık suya çıkarıp sokmaktan. Zor yazıyorum şu msjı. Benim küçüklüğümden beri böyle canım. Normalde tikizlik delisi değilimdir. Ev vs gibi. Ama kendimle ilgili olan şeylerde böyleyim birde günde 3 kez yüzümü jel sabunla yıkarım

Erkenden kirisirsiniz, bu kadar sIk yuz jelle yikanmaz

Erkenden kirisirsiniz, bu kadar sIk yuz jelle yikanmaz
Ay allah korusun. Yaşlandırır mı kız, böyle şeylere de takıntım var benim. Şuan 32 yaşındayım ama 17 sanıyorlar genelde:)) ama birden çökmekten korkuyorum zaten: yüzüm piss hissediyorum canım şu avenin yüz yıkama jelini kullanıyorum.

Cok zor bir durum malesef

Back
X