Ellerin çamaşır suyu kokuyor diyor

Kahveseverw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
155
29
48
28
Merhaba kızlar sorum size saçma gelebilir ama ben buna alindim 2 defa sevgilimjn yanına gidiyorum ellerimi öperken elin çamaşır suyu kokuyor diyip gülüyor e ne yapayım evden çıkmadan işlerim oluyor bulasik falan yıkıyorm diyorum ellerime kremde sürsem fayda etmiyor. Sizce o bu durum dan çok mu rahatsızdır. Veya bu durum için vücut losyonu tarzında kokulu kremler mi kullansam

Çamaşır suyu olmadan temizlik yapamam bende ama kullandığım halde eldeki kokusu rahatsız eder çok ağır gelir.

Eldiven kullanman hem cilt sağlığın için hemde koku olmaması için en iyisi.

Benimkine ben diyorum çamaşır suyu kokuyorum o yine sirnasip yamacıma geliyor kadın dediğin çamaşır suyu da kokar soğan da diyor :))

Merhaba kızlar sorum size saçma gelebilir ama ben buna alindim 2 defa sevgilimjn yanına gidiyorum ellerimi öperken elin çamaşır suyu kokuyor diyip gülüyor e ne yapayım evden çıkmadan işlerim oluyor bulasik falan yıkıyorm diyorum ellerime kremde sürsem fayda etmiyor. Sizce o bu durum dan çok mu rahatsızdır. Veya bu durum için vücut losyonu tarzında kokulu kremler mi kullansam

Bence rahatsız edici bir durum.

Krem veya losyona gerek yok. Eldiven kullanmanız yeterli.

Bulusacaginiz zaman kullanmayın o gün olmaz mı? Ya da eldiven kullanın çamaşır suyu kullanırken.

Ay ben de bu erkekleri anlamıyorum iş yapmasan beceriksiz olursun iş yapsan da elin çamaşır suyu kokusu oluyor

Benim eşim de sevmez
O evdeyken kullanmam bennde ya da fırca ile kullanırım elimi sürmem

Benim esimde eve girdiginde yada ellerim camasir suyu koktugunda ohh misss diye icine ceker camasir suyunun kokusunu cok sever
Sen eldiven tak cunku o kokuyu hic bise cikarmiyo bi tek dusta cikiyo ellerin sampuana dus jeline dediginden ariniyo bide dus al cikmadan evden onu dene

Back
X