Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
komşum 1 aydır bir su bardağı sıcak suya 12 damla elma sirkesi koyup yemeklerden sonra içiyor ve birazda günde 1 defa spor yapıyormuş. 5 kilo verdi. gözlerimle gördüm bu arada da yemesinden pek kesmedi ama dikkat etti aşırı yemedi ölçüsünde her şeyden yedi bende içiyorum ama düzenli içemedim. 2 kilo verdim 20 günde falan arkadaşımın babası kalp doktoru ve elma sirkesinin 2 hafta kullanıldıktan sonra 1 hafta ara verilmesini söylemiş kalbe zarar verebiliyormuş.
2 gündür içiyorum bakalım neler olcak :) sabah aç karnıma bir bardak suya 1 y.kaşığı katıp içiyorum akşamda yatmadan önce içiyorum az yemeye özen gösteriyorum inşallah iyi sonuç alırım.
inşallah alırsın. komşum sıcak suyu sık içmiş. sabah kahvaltıdan sonra sirkeli su ardından sade sıcak su içip mekik çekiyormuş ve bi kaç jimnastik hareketi yapıyormuş bende başlıcam düzenli kadın resmen 5 kilo verdi gözümün önünde 1 ayda