Sivilceli Ciltler elma sirkesi+maden suyu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

seymakoc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
21
5
88
arkadaşlar saraçoğlunun bir kürünü duydum adam %95 garantisini veriyor elma sirkesi ama kesinlikle doğal olacak ve maden suyu bununla her gün sabah akşam yüzünü siliyorsun bn kemal kükrer elma sirkesini aldım 5.günüm falan uyguluyorum şu an ek bişey anlamadım sizden deneyen var mı acaba?

%100 elmadan üretilmiştir yazıyor üzerinde ama doğru söylyorsun yani pek bir faydası olmaz diyorsun boşuna sürme :(

%100 elmadan üretilmiştir yazıyor üzerinde ama doğru söylyorsun yani pek bir faydası olmaz diyorsun boşuna sürme :(

O bilmemne asit bir nevi koruyucuymus hayatim koylerde vs yapabilen birilerini bul arkadasim var amasyali annesi evde yapıyormuş dogal yani koruyucu falan yok öyle birsey bul muhakkak işe yariyordur üzülme ay pisman oldum yazdigima :(

Elma sirkesini daha önce kullandım bir işe yaramadı :KK51:

Maden suyuna yeni başladım ama limon sıkıp sürücem hepimiz güzelleşiriz inşallah geçmiş olsun canım :KK68:

O bilmemne asit bir nevi koruyucuymus hayatim koylerde vs yapabilen birilerini bul arkadasim var amasyali annesi evde yapıyormuş dogal yani koruyucu falan yok öyle birsey bul muhakkak işe yariyordur üzülme ay pisman oldum yazdigima :(
yok hayır üzülme:) zaten dermatologa gitmeyi düşünüyorum

Back
X