Bisküvi - Kurabiye Tarifi Elmali rulo kurabiye(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım muhteşem görünüyor.. Ellerine sağlık yalnız bişey sorcam tarçın koymuyormuyuz ben bütün elmalı tatlılarda tarçın olur diye biliyorum..Aydınlatırsan sevinirim..

canım tarif biraz alel acele olmuş sanırım düzenle bence birde yumurta varmı için tarifinde yapacağım muallakta kaldumm..hamuru çok sarı geldi yumurtalı gibi....

Son düzenleme:
Canım muhteşem görünüyor.. Ellerine sağlık yalnız bişey sorcam tarçın koymuyormuyuz ben bütün elmalı tatlılarda tarçın olur diye biliyorum..Aydınlatırsan sevinirim..
aa tarcini yazmamismiyim ya kusura bakmayin tarcinn tabiki girioyr bend ekullanirim 1 tatli kasigi kadar tarcin ekleyin arkadslar buranin tarf eklme yeri ebna cok karisik gelio ya unutmusum inanki..pardon..

canım tarif biraz alel acele olmuş sanırım düzenle bence birde yumurta varmı için tarifinde yapacağım muallakta kaldumm..hamuru çok sarı geldi yumurtalı gibi....
canim yukardada dedigim gibi buraya tarf eklemekte cok güclük cekiyorum cünküü cok karisik ya aklima geleni bile unutuyorum..canim icinde yumurta yokk hic yumurta yok sanirim margarindendr sari olmasi tamam canim..

aa tarcini yazmamismiyim ya kusura bakmayin tarcinn tabiki girioyr bend ekullanirim 1 tatli kasigi kadar tarcin ekleyin arkadslar buranin tarf eklme yeri ebna cok karisik gelio ya unutmusum inanki..pardon..

Cevabınız için teşekkürler...
Ben tarçınlı olarak yaptım zaten, ama bilmeyenler vardır o yüzden düzeltme yapmanız onlar açısından iyi olmuş...Hamur fotoda banada sarı geldi, hatta bende tereddüt ettim acaba yumurta varmı diye ama yokmuş..
Bugün denedim ve çok güzel oldu, hemde çok kolay bi tarif...a.s.. Tekrar teşekkürler..

saol canımm istediğin bölüme malzemeyi yaz ve tarifide bir yere yaz zaten anlaşılıyorr illa düzenli olmasına gerek yok bende anlamamıştım canım sağlık olsunn..teşekürler..

rica ederim canim dmek denedin afiyet bal seker olsun..kusura bakma biraz gec oldu cevabim yumurta hic yok canim herhalde ben margarindendr diye düsünyom yoksa yumurta yok canim..tarcin sen koymussun zaten kusura bakma ne olur...

tamam teknolog rica ederim canim ya istedigim yere yazabilirmiyim tarifi yani illaki o sayfaya grmek zorunda deglmiyim canim..ben su an yine tarf eklicem ama olmuyorr imageschac cokk agir hep geri gtryor resimleri yaaa sinir olyomm artik..

Valla ben bi kere daha yaptım misafirlere cok beğendiler :)
ama içine azıcık nişasta koydum 1 çay bardağı kadar öyle daha güzel oluyor.deneyin tavsiye ederim .

ya harika olmuslar ellerinize saglik:)
cok guzel degisik bir goruntu :)tskler

ben de elmalı kurabiye tarçınsız olmaz diyerek tarçın ekleyerek yaptım. süper oldu. aynı resimdeki gibi. çok teşekkür ederim.

ellerine sağlık çok güzel görünüyo katlı poğaça tarifin avardı resimlerin arkasında gülşeklindeki elmalı kurabiyendemi bu tariften yapılıyor merak ettim cnm bende gül tatlısı yapardım şerbetli elmalı çok güzel göründü gözümede.

çok güzel görünüyoo tek tek uğraşmaktansa bölesi daha kolay a.s.
bişey merak ettim pudra şekerinin üstüne simmi döktünüzz:1shok:bana mı öle geldibenneyaptımki

canım ben tarifi verdiğin gece yaptım çok güzel oldu, ama elmanın içinde tarçında kattım, eline sağlık bayıldım.Bide ben bundan sonra kendimiz için yaptığımda ölçüünü yarı yarıya yapmayı düşünüyorum,malum 2 kişiyiz ziyan olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…