Bisküvi - Kurabiye Tarifi Elmali rulo kurabiye(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bugün yapıcam cnm unu yazmamışın malzemeye aldıgı kadarmı un koycaz
KOLAY GELSIN CANIM AFIYET OLSUN::EVET CANM ALDIGI KADAR UN::BURASI COK KARISIK YAA TARIFI BILE UNUTYORUM YÜKLEME YAPINCA KONUYUU::KUSURA BAKMAYN EN OLUR:

bende denedim çok güzel oldu,biraz büyük oldular,tarif için saol arkadaşıma.s.

Arkadaşım ellerine sağlık.Bu elmalı rulolar ertesi günde aynı güzelliğini koruyor mu yoksa misafir için aynıgün mü yapmal lazım.tşk ederim.

Arkadaşım ellerine sağlık.Bu elmalı rulolar ertesi günde aynı güzelliğini koruyor mu yoksa misafir için aynıgün mü yapmal lazım.tşk ederim.
saol canm..valah ben yapinca ertesi gün yiyorum bisi olmamis oluyor ama nemli yerde olmucak tabi yani mutfakta olmucak ymeek pisiyor falan yaa saklma kutusunda olsun bisey olmaz tamam canm..

kaya cim elmali herseyi cok severim buda nefis görünüyocokacimcoook
bide süslemis püslemissin dahada güzel olmus insan yemeye kiyamaycakyerimseniben
öyle dedigime bakma ama bulsam bir yerimki:jeyyar:
ellerine emegine saglik canimopuyorumnanaktana.s.

ellerine sağlık harika olmuş.. bende yapıyordum bu tarifi.. harika bir tarif.. çok lezzetli ve kolay.. ay unutmuştum ben bu tarifii.. iyi ki hatırlattınız yaparım tekrar.. sevgiler

Canım ellerine yüreğine sağlık. Tarifini görür görmez hemen yaptım. eşim çok sever elmalı kurabiyeyi.ama ben çok üşenirdim yapmaya.Bu kurabiye çok pratik gerçekten. Çok güzel oldu. Ben hemen sıcak sıcak yedim. Ellerine yüreğine sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…