Bisküvi - Kurabiye Tarifi Elmali rulo kurabiye(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kislar güzel yorumlarniz icin tesekkür ederim..yapanlara afiyet olsun..lavanda 2 kisiyseniz tabiki malzemeyi yariya indr canm cok napcaksin yada buzluga pisirmeden koyabilirsin canm ben öyle yaparim hep..ayrica kislar pudra sekerinin üstndeki evet sim benim simler cok ve bütün pastalarima kullanirim harik görüntü oluyor...:dance:

aaa süper fikir olmuş canım teşekkürederim böreği buzluğa koyuyordum da bunu hiç akıl edememiştim aferin sana süpersin kıs

sütlü gayfe canim tabiki simler yenilyior hic bir zarari yok yaklasik 5 yildr kullaniom hic bisi olmadiii ve bütün pastalrima koyarim gida boyasi boncuk sim bisi olmuyor yani..
lavanda rica ederim canim..evet bak ne olursa olsun cok kurabiyemi yaptin hepsni pisirmek istemiyormusun yaptiginin yarisini seklini ver üstne susam falan sürlcekse sürme tepside kagit ac palstik tepsiye buzlukta bi saat dondr sonra saklama kaplarina posetlere koy at buzluga ben oturup kurabiyelr tuzlular yapip dondurup buzluga atiom hazir iyi olyor bi misafr geldiginde cikar psiir cay oalan kdr oluyor zaten oki canm aklinizda bulunsun..

kullanılıyor canım kıvamını ayarlıyorsun ona göre katıyorsun,ele ve merdaneye yapışmıcak şekilde

jenefir loopez canm kusura bakma unu unutmusum yaaa un aldigi kadar..arkadsm yazmis zaten kivamini kendin ayarliosun...ece ayse simlerimi gaziantepten aldim ben antepliyim ama almnyda yasiyorum her izine gttigmde 10 sis alirim rkli arklii he engid evar aten..istanbuldada vardr canm bak bulursun..

çok güzel görünüyor bende deneyeceğim nasıl olduğunu yazarım.kaydirigubbakcemile2

bu şekilde yapınca çok pratik olcak teşekkürler tarifin için

evet canim grcekten cok koly hem yapimi hem sekli sonucat cogu kisinin evnde var bu kalpli kaliptan ve malzemeden oyuzden gzl bir lezzet bence deneyin..

ay ben yanlis tarifime yorum yapmisim kalpli yazmisim kusura bakma canm..
evet böyle rulo kurabiye cok pratik olyorr hemde daha bereketli bence..

çoooook güzel gözüküyor en kısa zamanda deneyeceğim....paylaşım için çok teşekkürler...

iç harcına tarçın katmadan mı yapıyorsun listede tarçını göremedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…