_ebru32 Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2010 7.276 40 108 Almanya 29 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _ebru32 #1 malzemeleri her evde bulunan cok kolay ve cabuk olan bi kek tarifi elmalari soyup rendeleyin 3 adet yumurta 2 su bardagi seker yarim su bardagi siviyag 3 su bardagi un 1 tatli kasigi tarcin 1 p. kabartma tozu 2 tane rendelenmis elma tüm malzemeleri mikserle karistirip firina sürün. Afiyet olsun
malzemeleri her evde bulunan cok kolay ve cabuk olan bi kek tarifi elmalari soyup rendeleyin 3 adet yumurta 2 su bardagi seker yarim su bardagi siviyag 3 su bardagi un 1 tatli kasigi tarcin 1 p. kabartma tozu 2 tane rendelenmis elma tüm malzemeleri mikserle karistirip firina sürün. Afiyet olsun
T tubhalo Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2010 66 0 36 İçel Mersin 3 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _ebru32 #2 bu tarifte eksıklık yokmu mesela sütt
_ebru32 Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2010 7.276 40 108 Almanya 3 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _ebru32 #3 yok canim aynen yazdigim gibi, süt girmiyor buna
yellowbomb günün birinde!!! Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2010 2.845 7 66 Diğer 3 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _ebru32 #4 geçen sene internetten alıp yapmıştım berabt oldu korsan tarife çattaım yine dedim
_ebru32 Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2010 7.276 40 108 Almanya 3 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _ebru32 #5 yellowbomb .!.: geçen sene internetten alıp yapmıştım berabt oldu korsan tarife çattaım yine dedim Genişletmek için tıkla... ayni tarifmiydi?? ben bu tarifi ablamdan aldim ve cok severek yedigim bi kek, pisirmesini iyi bilmek lazim!!!
yellowbomb .!.: geçen sene internetten alıp yapmıştım berabt oldu korsan tarife çattaım yine dedim Genişletmek için tıkla... ayni tarifmiydi?? ben bu tarifi ablamdan aldim ve cok severek yedigim bi kek, pisirmesini iyi bilmek lazim!!!
yellowbomb günün birinde!!! Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2010 2.845 7 66 Diğer 3 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _ebru32 #6 _ebru32 .!.: ayni tarifmiydi?? ben bu tarifi ablamdan aldim ve cok severek yedigim bi kek, pisirmesini iyi bilmek lazim!!! Genişletmek için tıkla... yok aynı tarif olduğunu sanmıyorum netten almıştım işte kek pişirmesini çok iyi bilririm canım senin tarife lafım yok emeğine sağlık ama aklıma geldi geçen seneki tarçınlı elmalı kek
_ebru32 .!.: ayni tarifmiydi?? ben bu tarifi ablamdan aldim ve cok severek yedigim bi kek, pisirmesini iyi bilmek lazim!!! Genişletmek için tıkla... yok aynı tarif olduğunu sanmıyorum netten almıştım işte kek pişirmesini çok iyi bilririm canım senin tarife lafım yok emeğine sağlık ama aklıma geldi geçen seneki tarçınlı elmalı kek
kedijik CüMLe_-_MüHeNDiSi Kayıtlı Üye 17 Şubat 2008 2.724 2 158 46 Konya 3 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _ebru32 #7 Keske resmıde olsaydı Evde bı dolu elma var yenmedı bı ıse yarasın hıcdegılse. Ellerıne saglık...
_ebru32 Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2010 7.276 40 108 Almanya 3 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _ebru32 #8 kedijik .!.: Keske resmıde olsaydı Evde bı dolu elma var yenmedı bı ıse yarasın hıcdegılse. Ellerıne saglık... Genişletmek için tıkla... resim koyamadim canim ama tarcindan dolayi kahve renginde bir kek yaparsan görürsün zaten bi denemeni tavsiye ederim
kedijik .!.: Keske resmıde olsaydı Evde bı dolu elma var yenmedı bı ıse yarasın hıcdegılse. Ellerıne saglık... Genişletmek için tıkla... resim koyamadim canim ama tarcindan dolayi kahve renginde bir kek yaparsan görürsün zaten bi denemeni tavsiye ederim