resim ekle canım bende merak ettim.
eşim peynire bayılır.
yapar yapmaz paylaşacağım tatlım resmini.
netten baktımda şimdi ne güzel görünüyor peynir köftesi sıcak sıcak peynir akacak içinden offf yaa canım çekti vallahi
evet tadıda müthiş oluyor 6 kişilk tarif ama :)))
olmuyo böyle yaa kek sonra peynir köftesi ayıp yaa gece gece
:))) sende bendensin cnmmm bende gece kaç olursa olsun canım isterse yaparım.amaben genelde kendime yaparım eşimin yemekle arası pek yok.
kekim pişti birazdan foto eklerim
ama peynir köftesi de istiyorum![]()
kızlar kekimin fotosunu paylaşıyorum.
kalıptan çıkartırken fazla beklemedim tam çıkmayan yerleri vardı.
güzel bir sunum yapmak isterdim ama gece gece fazla zamanım yok idare edin artık.
eşim beğendi
elossa 1 dilim kekde senin için tarif için teşekkürler
harika görünüyor tatlım ellerine sağlık.
Eki Görüntüle 532120 Eki Görüntüle 532117
olsun canım seve sevee:))
waayyy süpersin nefiss bişeye benziyor canımm
teşekkürler hayatımm biden ayrılmaaaa:)
canım ben bunu yapıcamm özendimmmm:))
mutlaka dene kuzum süper birşey.
Kızlar günaydınnn:)
bu sabah cumartesi kahvaltımıza eşiminde benimde çok sevdiğimiz basit ama bi o kadar da lezzetli sucuklu kaşarlı menemen yaptım hemen paylaşıyorum..
4-5 kabukları soyulmuş domates
8-10 sivri biber
2 yemek kaşığı kadar tereyağ
sucuk dilimleri
bikaç tutam rendelenmiş kaşar
Eki Görüntüle 532195 Eki Görüntüle 532196 Eki Görüntüle 532197 Eki Görüntüle 532198 Eki Görüntüle 532199 Eki Görüntüle 532201 Eki Görüntüle 532200 Eki Görüntüle 532202 Eki Görüntüle 532204 Eki Görüntüle 532203 Eki Görüntüle 532205 Eki Görüntüle 532208 Eki Görüntüle 532206 Eki Görüntüle 532210 Eki Görüntüle 532209
harika görünüyor canımm çok isterdim yapmayı misafrim gelince kahvaltıya yaparımö artık.eşim menemeni sade ve yumurtası yer yumurta ile arası yok sucuğu da sade yer bunu yaparsam tek basıma yemek zorundayım ama hususi kendime yapacağım mtlaka :))