Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
elossa yardım lütfen haftaya misafirim gelecek senin palyaço külahlarından yapmak istiyorum internette içindeki külahları çıkarın yazmışlar hep senin tarifte külahlar kalsın yazıyor nasıl yapsam şaşırdım bana ne önerirsin

Merhaba canım kusura bakma bikaç gün gecikmelide olsa cvp veriyorum sana,pek bakmıyorum topiğe...
Ama geç kalmamışım Allahtan:)
Canım külahları sakın çıkarma,harika oluyor milföyün içerisinde...

Kullanmamışım

Son düzenleme:
Elossa sana bir şey sormak istiyorum.
Bir gün önceden karnıyarık hazırlasam, fırında yapıyorum, yağda kızartmak yerine fırında közleyerek.
İçini hazırlasam koysam üstüne, buzdolabında bekletsem de son anda fırında salçasını koyup pişirsem problem olur mu ki ?

her zaman yaparım ben bunu üm fırın yemeklerine hazrılarım sadece salçalı su ile fırına vermesi kalır dolaba koyarım
hem ertesi gün misafire hazırlıkta faydası oluyor

her zaman yaparım ben bunu üm fırın yemeklerine hazrılarım sadece salçalı su ile fırına vermesi kalır dolaba koyarım
hem ertesi gün misafire hazırlıkta faydası oluyor

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Gerçekten çok büyük kolaylık olacak bana da ..

elossaaaaaaaaaaa ablaaaaaaaaaaa ben geldimmmmmm
naber nasılsın napıosun
ben sana birşey sormaya geldim ya
kaç haftadır sorcam sorcam hep bilgisayara geçince unutuyorum
sen kesin biliyorsundur benim gibi tatlı canavarısın
hani şu pastanelerde satılan profiteroller varya
ben onun sosu nasıl yapılıyor onu öğrenmek istiyorum biliomusun:26:
evde hiç sos yapmadım nasılyapılıyor bilmiyorum hep hazır sos kullanıyorum profiterole
ama o sosu yedikçe daha hazır sosu beğenmez oldum
böyle biraz koyu kıvamlı çok yoğun çikolata tadı olmayan insanın içini baymayan bir sos
nolur biliyorum de nolur nolur

Elossa şu an büryan fırında. 15 dk sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum harika kokular gelmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…