Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
Bende geçenlerde yaptığım Elmalı kurabiyelerimi ekliim:)
5 elmaya 2 ayva ekledim..Ayvalı elmalı fındıklı tarçınlı kurabişlerim hazırrrr

Eğer hala kaldıysa bende sana geliyoreeeeeeeeeeee
Nefisssssssssssssssss görünüyor bayılırım elmalı pastalara canımcım

Eğer hala kaldıysa bende sana geliyoreeeeeeeeeeee
Nefisssssssssssssssss görünüyor bayılırım elmalı pastalara canımcım

Canımsın sennnnnn

Ahh kalmazmı kuşumm,malzemeyi X2 ye katlayarak yaptım,çünkü benim evde tam bir kurabiye canavarı kocişim var
120 kurabiye çıktı,şu anda 15' e yakın var,hemen koşarsan prensesle sana meyve suyu ile ikram ederim

Maşallahhhhhhh
Bu kurabiyeler için koşulmaz uçulur yaaaa :)
Hemen geliyoruz canımcım

canım ellerine sağlıkneka becerikli bi hatunsun

Sağolll melekim :)
Kısss o kadar becerikli değilim elossa sayesinde mutfağı daha çok seviyorum sadece

Maşallahhhhhhh
Hemen geliyoruz canımcım

Kısss o kadar becerikli değilim elossa sayesinde mutfağı daha çok seviyorum sadece

beceriklisin beceriklielossa da sende ikinizinde maşallahı var bu konuda... accık sürtününde banada bulaşsın bari

Elossa ellerine sağlık,hayranlıkla takip ediyorum seni ..

Maşallahhhhhhh
Hemen geliyoruz canımcım

beceriklisin beceriklielossa da sende ikinizinde maşallahı var bu konuda... accık sürtününde banada bulaşsın bari

Senin yaptıklarını da gördük şekerim numara yapma şimdi.Sende de ne cevherler var

senin eline su dökememde neyse
bişey sorucam hurma ceviz muz demişsinde cevizi muzu gördüm ama hurma nerde

Alemsin melekim :)

Yaş hurmadan bahsediyorum canım kasenin tamamı hurma zaten üzeri muz ve ceviz

ne biliyim yaa dedimya ben beceriksizim diye bak utandım şimdi
zaten tatlı sevmemde yemem de ben :18::18:

Aşkolsun utanacak ne var canımcım.

Ben yaş hurmaya bayılırım

Kızlar çok tatlısınız yaa çok teşekkür ederiimm,seviyorum sizi kiiiii
Hurmaya bende bayılırımmm,hele şimdi tam zamanı ve bol bol tüketiyorum..Benide çocukluğumdan beri annemler alıştıdılar hurmaya,ben hep tatlı domates gibi yerdim o zamanlar

Elossa ellerine sağlık,hayranlıkla takip ediyorum seni ..
Canım teşekkür ederim hoşgeldin mutfağıma

eline saglık... bende de böyle yufka var da ,pırasaları kavurdun mu koydun , bıde ustune yoğurt mu doktun cnm nasıl yaptın anlatır mısın ben de yapmak ıstedım tesekkurler şimdiden....

ben bunu bildiğimiz hurma sanmıştım olgunlaşmamış hali bizim burda ona cennet hurması Trabzon hurması diyolarda

eline saglık... bende de böyle yufka var da ,pırasaları kavurdun mu koydun , bıde ustune yoğurt mu doktun cnm nasıl yaptın anlatır mısın ben de yapmak ıstedım tesekkurler şimdiden....

Canım teşekkür ederim
Ben o yufkaları ılık su dolu bir derin kaba sokup çıkarıyorum iyice ıslanıyorlar,suyunun fazlasını süzüp bir tepsiye koyuyorum..sonra zaten hepsi yumuşak hal alıyor..
pırasaları 1-2 yemek kaşığı kadar sıvı yağ ile kavurdum canım.
patatesli peynirli kıymalıda harika oluyor bu börek...
o sos yoğurt,1 yumurta ve biraz sıvı yağ tuz çırpılarak oluyor..Börek sosu yani..harcı koyduğum katlara kaşıkla döküyorum..hem daha yumuşak hemde lzzeti daha bi hoş oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…