Var canımcım.
Sen gel yeter ki olmasa da sana hemen yapıyoreeeeeeeeeeeee :)
Bende geçenlerde yaptığım Elmalı kurabiyelerimi ekliim:)
5 elmaya 2 ayva ekledim..Ayvalı elmalı fındıklı tarçınlı kurabişlerim hazırrrr
Eki Görüntüle 869206 Eki Görüntüle 869205 Eki Görüntüle 869199 Eki Görüntüle 869201 Eki Görüntüle 869203 Eki Görüntüle 869208 Eki Görüntüle 869200 Eki Görüntüle 869204 Eki Görüntüle 869202 Eki Görüntüle 869207
Ahh ben seni yorarmıyım kuzucumm,kendi elcazlarımla yapar yediririm..Teyze olmak kolaymıııı
Eğer hala kaldıysa bende sana geliyoreeeeeeeeeeee
Nefisssssssssssssssss görünüyor bayılırım elmalı pastalara canımcım
Canımsın sennnnnn
canım ellerine sağlık
Ahh kalmazmı kuşumm,malzemeyi X2 ye katlayarak yaptım,çünkü benim evde tam bir kurabiye canavarı kocişim var
120 kurabiye çıktı,şu anda 15' e yakın var,hemen koşarsan prensesle sana meyve suyu ile ikram ederim
canım ellerine sağlıkneka becerikli bi hatunsun
Maşallahhhhhhh
Bu kurabiyeler için koşulmaz uçulur yaaaa :)
Hemen geliyoruz canımcım
Sağolll melekim :)
Kısss o kadar becerikli değilim elossa sayesinde mutfağı daha çok seviyorum sadece
beceriklisin beceriklielossa da sende ikinizinde maşallahı var bu konuda... accık sürtününde banada bulaşsın bari
Senin yaptıklarını da gördük şekerim numara yapma şimdi.Sende de ne cevherler var
senin eline su dökememde neyse
bişey sorucamhurma ceviz muz demişsinde cevizi muzu gördüm ama hurma nerde
Alemsin melekim :)
Yaş hurmadan bahsediyorum canım kasenin tamamı hurma zaten üzeri muz ve ceviz
ne biliyim yaa dedimya ben beceriksizim diye bak utandım şimdi
zaten tatlı sevmemde yemem de ben :18::18:
Aşkolsun utanacak ne var canımcım.
Ben yaş hurmaya bayılırım
Maşallahhhhhhh
Bu kurabiyeler için koşulmaz uçulur yaaaa :)
Hemen geliyoruz canımcım
Sağolll melekim :)
Kısss o kadar becerikli değilim elossa sayesinde mutfağı daha çok seviyorum sadece
beceriklisin beceriklielossa da sende ikinizinde maşallahı var bu konuda... accık sürtününde banada bulaşsın bari
Senin yaptıklarını da gördük şekerim numara yapma şimdi.Sende de ne cevherler var
senin eline su dökememde neyse
bişey sorucamhurma ceviz muz demişsinde cevizi muzu gördüm ama hurma nerde
Alemsin melekim :)
Yaş hurmadan bahsediyorum canım kasenin tamamı hurma zaten üzeri muz ve ceviz
ne biliyim yaa dedimya ben beceriksizim diye bak utandım şimdi
zaten tatlı sevmemde yemem de ben :18::18:
Aşkolsun utanacak ne var canımcım.
Ben yaş hurmaya bayılırım
Canım teşekkür ederim hoşgeldin mutfağımaElossa ellerine sağlık,hayranlıkla takip ediyorum seni ..
Günaydınnn,dün canım pırasalı börek isteyince anneciğimin kış için bana ve kendine yaptığı gözleme yufkalardan börek yaptım ve paylaşmak istiyorum
Yufkalar bunlar,daha doğrusu gözleme şekline getirilip sac üzerinde alt üst pişirilip kurutuluyor..
Yapılacağı zaman ıslanıp ister ara katına gözleme için harcı konup pişiriliyor,ister fırın tepsisine açılıp diğer yufkalar gibi böreği yapılıyor..
İnanılmaz lezzetlidir,dışarıda hazır aldığımız yufkalar bunun yanında neredeyse bi hiç!
Çünkü sadece yumurta ve süt ile yapılıyor..Asla su ve başka bişey konmuyor..35-40 kg taze inek sütüne neredeyse 70-80 e yakın bazende biraz daha fazla yumurta kırılıp 1 çuval,yani 50 kg un ile hamuru tutuluyor ve konu komşu herkes toplanıp,her gün birine gidilerek kışlık gözlemeleri yufkaları hazırlanıyor..1 çuval undan yaklaşık 500-550 adet gözleme çıkıyor ve her kış yarısı benim
Eki Görüntüle 866879 Eki Görüntüle 866880
Eki Görüntüle 866877 Eki Görüntüle 866875 Eki Görüntüle 866878 Eki Görüntüle 866881
Milföy ile hazırladığım patatesli böreklerim..Bunlarıda dün gece 11 de yaptım,çörek otu inanılmaz yakışıyor,tavsiye ederim
Eki Görüntüle 866888 Eki Görüntüle 866887 Eki Görüntüle 866886
Kızlar çok tatlısınız yaa çok teşekkür ederiimm,seviyorum sizi kiiiii
Hurmaya bende bayılırımmm,hele şimdi tam zamanı ve bol bol tüketiyorum..Benide çocukluğumdan beri annemler alıştıdılar hurmaya,ben hep tatlı domates gibi yerdim o zamanlar
Canım teşekkür ederim hoşgeldin mutfağıma
eline saglık... bende de böyle yufka var da ,pırasaları kavurdun mu koydun , bıde ustune yoğurt mu doktun cnm nasıl yaptın anlatır mısın ben de yapmak ıstedım tesekkurler şimdiden....
ben bunu bildiğimiz hurma sanmıştım olgunlaşmamış hali bizim burda ona cennet hurması Trabzon hurması diyolarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?