- 1 Şubat 2011
- 6.681
- 159
- 363
ANAM anamm ilk defa böye bir şey görüyorum şaş kaldı.elossa sen evliydin sanırım senin kocan kaç kilo ? ayy ne şanslı adam yaa

ehehehhe evet canım evliyimm,mutluyumm,huzurluyum ama çocuksuzum

kocişim şişman değil ama zayıfta değil tam kıvamında:)))
elossaaaaa ctesi günü kvalidemleri ilk defa yemeğe alıcam bana menü çıkarrımısın yaaa lütfennnnnnnnnn :18:
canım çıkarırız tabisii ne demekkk,ama ilk önce onların ne tür yemekler sevdiklerini söylesen tam süper olarrr:)
Aakşam ayva tatlısı yaptım bir büyük ayvam vardı yiyemem baktım ziyan olacak küp küp doğradım 2 bardak su 4 bardak şeker ve doğradığım ayvaları ekledim bayağı bi kaynattım sorada ayvanın çekirdeklerini attımki rengi çıksın diye çok güzel bi tat ortaya çıktı bayıldım resmen
Eki Görüntüle 536014 Eki Görüntüle 536013 Eki Görüntüle 536015 Eki Görüntüle 536016 bu çiçeklerde iş yerinden ben bir doğa hayranıyım gördüğüm her güzelliğin resmini çekerim resmen ağaçlara çiçeklere hayvanlara içim gider
waaayyyy süpersin canım ellerine sağlıkk nefiss görünüyor vallahi..çiçeklerede bittim bittimm bende bayılırım doğa hastasıyım,hayvan delisiyim...benimde evde ayvalarım var ne yapsam diye düşünüyorum belki elma ile karıştırıp kurabiye yapabilirim bakalım:)
sultan lokumunun tarifi hangi sayfada herkez yapmis ben eksik kalmiyim
yap tabisiii:)) 36 canım
Eki Görüntüle 536315 Eki Görüntüle 536316 Eki Görüntüle 536317
gelsin lokumlar gelsin kilolar
denemeden önce düşünün derim bağımlılık yapabilir
elossa çok beğendik ama kesinlikle dolapta bir gece beklemeli ertesi gün daha süper oldu lezzeti kızım bile dolabın kapağını açıp açıp lokumları aşırrı anne çok tatlı başarmışsın diyo bana
ay ay ay ay ayyyyy harika bunlar canımm,ellerine sağlık ne güzel olmuşlar..dediğin gibi 1 gece beklese tam süper oluyor ama bizde malesef böyle tatlılar ertesi güne kalmıyor:)
36.sayfada canım.. bende yapacağın nasipse..
yap hayatım ama paylaşta emii