Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1su bardağına 1 tatlı kaşığı yeterli gelirr ben bir litre süte 4kaşık un 1 kaşıkta nişasta koyarımm 1 kutu labne yeterli kolay gelsin akşam yap ertesi gün ye daha lezzetli oluyo bi gün bekleyince
1su bardağına 1 tatlı kaşığı yeterli gelirr ben bir litre süte 4kaşık un 1 kaşıkta nişasta koyarımm 1 kutu labne yeterli kolay gelsin akşam yap ertesi gün ye daha lezzetli oluyo bi gün bekleyince
canım kısmetse yapıp ekleyeceğim böreğimi:)
Edirnenin ciğerinin üstüne tanımam ben,oy oy oyyy aslında yerinde yemek lazım Edirnede...ben Edirne Uzunköprü doğumluyum,göbeğinde yetiştim büyüdüm.
Edirne tava ciğerinin yanına kırmızı acı biberi,soğanı ve ayranı olmazsa olmaz..!
kısmetse birazdan yapacağım,kocişi bekliyorum saat 5 te geliyor çünkü..dipfrizimde ciğer var ama çözünmesini bekleyene kadar sabah olur,sabahtan söyleseydi çıkartırdım dışarı ama napalım beklicezzz kedinin ciğeri beklediği gibi:)
canım ciğer tarifin benim arnavut ciğeri diye bildiğim tarif.. bayılırım ben yaa.. çoktaaandır canımız istiyo eşimle, bi alamadık.. kırmızı soğanım da var evde.. kırmızı lahana turşusu da kurdum sanki yanında çok güzel gider gibi.. oh süper.. canım çekti sabah sabah
cnm üzüldüm ama benim bildiğim bişi yokk geçenlerdede ben mısır patlatmıştım oda yandı 1 haftadır sudaa tuzlu suda altını yakıp yumuşatıyorum ama bana mısın demiyoo
ooooovvv çok fena olmuş:44:
lavabo açıcı işe yarıyormuş diye biliyorum
lavabo açıcı koyup üzerine su koyup kaynatmak gerekiyor
bir dene bakalım sonrada bol suyla iyice durula
bi de amwayin fırın temizleyicisi var adını unuttum şimdi o benim tencerimin alttı kararmıştı baya çıkardı beklettim sonra telle ovdum istersen onu dene
yarım kg dana ciğeri
1 su bardağı un
1 tatlı kaşığı tuz
sıvı yağ
arkadaşlar Edirnenin meşhur tava ciğerini yaptım ve sizlerle paylaşıyorumm:)
çok güzel oldu çok lezzetli ve ççookkta kolay.
Kocişim Niyazi ustayı geçtin dediii
Edirneli meşhur Niyazi ustanın yanınamı gitsem çırak olarak acabaaa
bi de amwayin fırın temizleyicisi var adını unuttum şimdi o benim tencerimin alttı kararmıştı baya çıkardı beklettim sonra telle ovdum istersen onu dene
elossacıgım ahh ben bir diyette olmasam kedinin ciğere baktıgı gibi bakıyorum konuna yinede vazgeçemiyorum seni takip etmekten her tarifin ayrı güzel.ellerine kollarına sağlık
hem yemek yapıp hemde her adımı fotograflamak çok zor.emeğin için ayrıca teşekkür etmek istiyorum
sen naptınnnn yaaaaa, ben ciğere bayılırım sırf bu nedenle İst.dan kalkıp Edirne ye ciğer yemeye gitmişliğimiz var :) yalnız benim bildiğim dana ciğeri sert olur annem öyle der hep biz evde yapacağımız da kuzu ciğeri alırız. hatta kurbanda dana ciğeri ayırdık gerçekten istediğimiz yumuşaklıkta olmamıştı.
canım benimki dana ciğeri,kii dana ciğeriyle güzel olur bu tava ciğeri..biz kasapa damarını ve dışındaki derisini aldırıyoruz..siz dışındaki yüzeyini ve sinirlerini almadıysanız sert olur..benim yaptığım yumuş yumuş oluyor lokum lokummm
elossa ciğerle pek aram yoktur normalde
en son, kurban bayramından sonra yapmıştı annem
çok hoşuma gitti o zaman
şimdi burda görünce nasıl canım çekti anlatamam
ellerine sağlık
kızlar hepinizin ellerine sağlık sizler ne yaptınız ya off off ne o tarifler öyle
ben kumpiree bayılırımmm evde hiç denemedim ama denesem iyi olur
ciğeri de çok güzel olmuş elossa bende çok güzel yaparım ciğeri ama ben patates ve biber de kızartıp yanına soğanları sumakla harmanlayıp hepsini arıştırıyorum mmmmm nefiss oluyor bak canım çektiii
canım ciğer tarifin benim arnavut ciğeri diye bildiğim tarif.. bayılırım ben yaa.. çoktaaandır canımız istiyo eşimle, bi alamadık.. kırmızı soğanım da var evde.. kırmızı lahana turşusu da kurdum sanki yanında çok güzel gider gibi.. oh süper.. canım çekti sabah sabah
elossacıgım ahh ben bir diyette olmasam kedinin ciğere baktıgı gibi bakıyorum konuna yinede vazgeçemiyorum seni takip etmekten her tarifin ayrı güzel.ellerine kollarına sağlık
hem yemek yapıp hemde her adımı fotograflamak çok zor.emeğin için ayrıca teşekkür etmek istiyorum
canım benim çok teşekkür ederim,gerçektende çok zor oluyor ama olsun,olumlu tepkiler aldığımda daha bi şevkleniyorum...
aslında çok keyif alıyorum,çokta yardımcı olduğumu düşünüyorum hemcinslerime:)
ben mesela nette tarif ararken mutlaka birilerinin yapmış denemiş olmasını,hatta resimleri olmasını göz önünde bulunduruyorum..
o zaman daha güvenli oluyor:)
öpüyorum canımm
canım benim çok teşekkür ederim,gerçektende çok zor oluyor ama olsun,olumlu tepkiler aldığımda daha bi şevkleniyorum...
aslında çok keyif alıyorum,çokta yardımcı olduğumu düşünüyorum hemcinslerime:)
ben mesela nette tarif ararken mutlaka birilerinin yapmış denemiş olmasını,hatta resimleri olmasını göz önünde bulunduruyorum..
o zaman daha güvenli oluyor:)
öpüyorum canımm
bende özellikle ona bakarım.denenip denenmemiş olmasına.
kk ahalisine güveniyorum.kk benim için sadece bir internet sitesi değil.arkadaşlarımı nasıl her gün görüp birşeyler konusup paylaşıyorsam burdakilerle de öyle
deneyip takıldıgımız noktada senden destek alabiliriz.konunu hep takip ediyorsun.herkese cevap vermeye çalışıyorsun
merhaba elossa
tariflerin o kadar güzel ki yemek yapmayı sevmeyen "bana" bile heves geliyor
resimlerin içinde ayrıca teşekkürler mutfağı sevmiyorum bana ne önerebilirsin