Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Belki kızcağızın durumdan haberi bile yoktur
Başıma geldi oradan biliyorum.Facede farklı zamanlarda farklı kişiler silinmiş.Sonradan tekrar ekleyip nasıl oldu bu felan diye bizde şaşırdık
Neden oluyor bende bilmiyorum bir saat önce paylaşımlarını gördüğüm kişi bir saat sonra faceden silinmiş oluyor.Tekrar ekliyoruz mecbur.
gittim geldim kızlarr :)) dediğiniz gibi süslendim püslendim gittim diğer eltilerimle oynadık hep. oda normal davranıyordu herkese bende yeni tanışıyor gibi davrandım yani hiç sohbet etmedik misafir gibiydim zaten. durumu bile kayınvalidem de takdir etti çok kaliteli davrandın kızım dedi
gittim geldim kızlarr :)) dediğiniz gibi süslendim püslendim gittim diğer eltilerimle oynadık hep. oda normal davranıyordu herkese bende yeni tanışıyor gibi davrandım yani hiç sohbet etmedik misafir gibiydim zaten. durumu bile kayınvalidem de takdir etti çok kaliteli davrandın kızım dedi