Düşünceleriniz çok fesatça ya.Siz nasıl böyle fesat düşünebilirsiniz birini tanımadan etmeden, dövmesi var, açık giyiniyor, sevgilisinden 2-3 yaş büyük diye.Bir de demişsin ki beni ne kadar tanıyor da öyle düşünüyor..Benim de dövmem var.Nolcak şimdi.
Bi kere o sizin elti adayınız değil, çünkü siz evli değilsiniz.Yani garantisi yok bu işin, ayrılabilirsiniz.Bi kere bunu sabitleyin düşüncenizde.
Söylediklerinizle çelişiyorsunuz bir kere.
Ya kusura bakmayın ama allah sizin gibilerden korusun.Bu fesatça düşüncelerinizde, önyargınızdan hemen sıyrılın.
Hadi diyelim, benim annem bana güvenir diye sizi orda küçük düşürmeye çalıştı. Bırakın, düşürsün.Siz neden onun gibi düşünüp te ondan ayrı durmadınız. Aşağı kalır yanınız yok. Üstelik biri hakkında moruk, seninle kim evlenir, sen git ... tarzında şeyleri söylemeniz bile çok zavallıca.
Fazlaca tenkit ettim, farkındayım. Şimdi bana da dersiniz 'sen kimsin de benim hakkımda böyle söylüyorsun' diye. Ama canım senin anlattıkların doğrultusunda yorumumu yaptım.
Böyle düşümeye devam ederseniz sevgilinzle bile aranız bozulabilir.
edit : bir deiçimden düşündüm ne demekse. düşünmüşsün işte. bu fesatlık grubuna girmiyor mu. ki zaten fesatlar içinden düşünür, dışa vurmazlar.