elti adayımla laf dalaşımız

ayrıca davul çalabilen insanların IQ sunun 120 ve üzeri olduğunu ve 1 davulcudan ders almak istesen saati 100 liradan aşağı ders alamayacağını belirtmek isterim..
küçümsediğin şeye insanlar senelerini veriyorlar bilmiyorsan diye diyorum...

ahahahahaha mlkctk ahahahah alemsin, favorimsin ahahahahah :D KOpardın beni akşam akşam :D Ünlü düşünür ses sanatçısı gülben ergen de bir davul sayesinde kocasını bulmuştu :D

sevgili olunca da daha ortada fol yok yumurta yok

yok sevgilim, yok kaynım, yok eltim, çok çocukça yani, dere görme paçaları sıva koş modundasın...

azcık hanım hanımcık olur kız dediğin değil mi:34: dövmeli kızlar davulcuya layık

hadi itiraf et kızın dövmesi çok mu yakışmış çok mu güzeldi?

Son düzenleme:
Düşünceleriniz çok fesatça ya.Siz nasıl böyle fesat düşünebilirsiniz birini tanımadan etmeden, dövmesi var, açık giyiniyor, sevgilisinden 2-3 yaş büyük diye.Bir de demişsin ki beni ne kadar tanıyor da öyle düşünüyor..Benim de dövmem var.Nolcak şimdi.

Bi kere o sizin elti adayınız değil, çünkü siz evli değilsiniz.Yani garantisi yok bu işin, ayrılabilirsiniz.Bi kere bunu sabitleyin düşüncenizde.

Söylediklerinizle çelişiyorsunuz bir kere.

Ya kusura bakmayın ama allah sizin gibilerden korusun.Bu fesatça düşüncelerinizde, önyargınızdan hemen sıyrılın.

Hadi diyelim, benim annem bana güvenir diye sizi orda küçük düşürmeye çalıştı. Bırakın, düşürsün.Siz neden onun gibi düşünüp te ondan ayrı durmadınız. Aşağı kalır yanınız yok. Üstelik biri hakkında moruk, seninle kim evlenir, sen git ... tarzında şeyleri söylemeniz bile çok zavallıca.

Fazlaca tenkit ettim, farkındayım. Şimdi bana da dersiniz 'sen kimsin de benim hakkımda böyle söylüyorsun' diye. Ama canım senin anlattıkların doğrultusunda yorumumu yaptım.

Böyle düşümeye devam ederseniz sevgilinzle bile aranız bozulabilir.

edit : bir deiçimden düşündüm ne demekse. düşünmüşsün işte. bu fesatlık grubuna girmiyor mu. ki zaten fesatlar içinden düşünür, dışa vurmazlar.

elti , kaynım olarak kullandım isim yazmadım anlayın diye hani.ayrıca sevgilim de benim yazdığım şeyin altına yorum yapmıştı beni destekledi.o biliyor benim haklı olduğumu yerden göğe kadar bana hak veriyor

sevgili olunca da daha ortada fol yok yumurta yok

yok sevgilim, yok kaynım, yok eltim, çok çocukça yani, dere görme paçaları sıva koş modundasın...

azcık hanım hanımcık olur kız dediğin değil mi:34:

isim vermeden o tabirleri kullandım canım normalde o kelimeleri kullandığımı kimse duymamıştır isim vermemek için hani anlıyorsun :34:

Hani sen sürekli çok hanım hanımcığım, oysa hafif kadın imajı vermeye çalışıyorsun ya, bunun için önce tüm şu yazdıklarını önce bir silmen gerek, çünkü inan ki hiç ama hiç inandırıcı değilsin.
Senin gibi "hanım hanımcık" eltim olacağına, içi dışı bir hafifmeşrep eltim olsun.

elti , kaynım olarak kullandım isim yazmadım anlayın diye hani.ayrıca sevgilim de benim yazdığım şeyin altına yorum yapmıştı beni destekledi.o biliyor benim haklı olduğumu yerden göğe kadar bana hak veriyor

sen kac yasindasin yavru?

14-15?:51:

kıza saygısız bilmem ne demişsin de asıl saygısız hoşgörüsüz sensin bence
hem tanımadan etmeden ne biliyor beni demişsin
hem ilk cümlen yok dövmeli yok hızmalı hanım hanımcık değil
dövmeliler kötü kadın yani
senle dalga geçmiş olsa bile ona hakaret etmemeliydin
gerçekten dalga geçtiyse sen de onun seviyesine düştün hem de suçlu oldun işte
daha ortada bişey yokken çok yüz göz olmuşsunuz

Canım sen bu konuyu buraya yazmakla hata ettin. tamam, diyelim biz anlayalım diye eltim, kaynım vasıflarını kullandın ama çok kötü şeyler düşünmüşsün..açıkçası biri benim hakkımda böyle düşünse çok üzülürüm cidden. kimse kimsenin hakkında ilk tanışmada böyle şeyler düşünmemeli. ve siz ileri gitmişsiniz, yorumlar bilmem neler. sevgiliniz de size hak veriyosa demek ki o dasizin gibi düşünüyo.

insanlar hakkında önyargılı olmamayı düşünmelisin eğer düşünecek bir şeyler arıyorsan. ve bir insan açık giyiyor, dövmesi var diye asla yargılanmamalı.

niye herkese cvp var bana yok. belki de ben o eltiyim...bak kkda bile sevemedin beni :ssz:

isim vermeden o tabirleri kullandım canım normalde o kelimeleri kullandığımı kimse duymamıştır isim vermemek için hani anlıyorsun :34:

Bu isim verme muhabbetini de anlamıyorum ha. Kimse sizden isim soyisim yaş bilgilerini istemiyor.

İlla sıfat vermeniz de gerekmiyor.

O an orada olan sevgiliniz, KAYNINIZ, ELTİNİZ ve sizsiniz. Başka kimse olayı bu kadar net, cümlelere kadar bilemez.

Kaynınla sevgilin kk'ya girmeyeceğine göre eltinden çekiniyorsun. Eltin bu konuya denk gelse anlamayacak mı sen olduğunu? :34:

ayrıca davul çalabilen insanların IQ sunun 120 ve üzeri olduğunu ve 1 davulcudan ders almak istesen saati 100 liradan aşağı ders alamayacağını belirtmek isterim..
küçümsediğin şeye insanlar senelerini veriyorlar bilmiyorsan diye diyorum...

küçümseme huyum yoktur.ben bir kere böyle birşey yaptım oda kız oldu.sen de davulcusun sanırım severim davulcuları ;)

Bu isim verme muhabbetini de anlamıyorum ha. Kimse sizden isim soyisim yaş bilgilerini istemiyor.

İlla sıfat vermeniz de gerekmiyor.

O an orada olan sevgiliniz, KAYNINIZ, ELTİNİZ ve sizsiniz. Başka kimse olayı bu kadar net, cümlelere kadar bilemez.

Kaynınla sevgilin kk'ya girmeyeceğine göre eltinden çekiniyorsun. Eltin bu konuya denk gelse anlamayacak mı sen olduğunu? :34:

ya bana da garip geldi kaynım eltim filan da
ben de kendim olsam isim vermem heralde sevgilimin abisi filan derim
çünkü biliyo musunuz benim burda birkaç tane sırf yorumlardan filan anladığım tanıdığım insanlar çıktı :1:

eltim,kaynım siz iyice havaya girmişsiniz

ne giyerse giyer, yaşı neyse ne.... kimse hakkında böyle konuşamazsınız, moruk diyemezsiniz

size düşmez.kız doğru demiş evlenme meraklısısınız gerçekten

eltim,kaynım :37:

evlenme meraklısı olduğumu nerden anladın acaba :))) ben mutluyum böyle bilmeden konuşma derim ömür boyu sevgili kalıcaz biz o derece muck

ya bana da garip geldi kaynım eltim filan da
ben de kendim olsam isim vermem heralde sevgilimin abisi filan derim
çünkü biliyo musunuz benim burda birkaç tane sırf yorumlardan filan anladığım tanıdığım insanlar çıktı :1:

ben de onu diyorum ya, isim vermezse vermesin zaten bana ne Aliymiş Veliymiş.

Sevgilim de sevgilimin abisi de onun sevgilisi de.

Ama dereyi görmeden paçaları sıvamış şimdi yan çiziyor. :ssz:

niye herkese cvp var bana yok. belki de ben o eltiyim...bak kkda bile sevemedin beni :ssz:

kisss ben severim seni..

ozellikle hizmali piercingli dovmeli tiplere bayilirim.. tanidik bi davulcu arkadasim da var hem istersen tanistiriyim daha uygun olur hem malum piercing dovme olunca ..

senin simdi saclarinda rasta altinda da deri pantolun asker bot filan vardir.. ayyy ne sirserii :16::54:

yanlış anlamayın ama;
elti adayınıza da burda bahsettiğiniz üslupla ve bu şekilde davrandıysanız sizden hoşlanmaması çok normal..
madem kız dediğin ağır hanım hanımcık olmalı(hani o değil ya!),
siz gösterseydiniz o ağırlığı..facebook'ta laf sokarak,kızın arkasından moruk diyerek hanım hanımcık bir görüntünüz olduğunu mu düşünüyorsunuz?
dövme hızma küpe vs..bunlar dış görünüş..
belki de o kız çok da saygılı.
herşey dış görünüş mü?ben de böyle düşünen insanlara katlanamıyorum..
hızmam var kulağımda 10tane delik var..
ama üniversite hocalarım bile ne kadar ağır olduğumdan bahsederler..
demek ki neymiş,
hanım hanımcık olmak gerek diye konuşmak marifet değil,bunu kendi hareketleriyle belli etmek gerekirmiş.

Son düzenleme:

neyse lurisya aklı başında bir kızsın
boşver kimseyle laf dalaşı yapma
arada saf mı saf iki erkek kardeş var sizin yüzünüzden araları bozulmasın...
o kızdan hoşlanmamış olabilirsin

seni semediğini de duymuş olabilirsin
yapmış olman gereken bilmezden gelmek
aynı ortamda bır araya gelmemeye çalışmak
gelirsenize gayet kibar mesafeli bir şekilde nasılsın iyi misin tamam sen sağ ben selamet...

boşver yani laf çarpma ki ona da fırsat verme

anladığım kadarıyla yaşı senden büyük senin tabirinle moruk
yani tecrübesi var hatunun onun için senle uğraşmaya kalkarsa seni millete kötü gösterebilir

akıllı ol bulaşma kızıda kendine sıçratma...

dip not:davulcular kötü insan değildir küçümsemeyiniz:40:

canim alttan al demiyorum ama korukle gitme bence biraz gec kalinmis bunun icin ama seni sevmedigini kimden duydun seni sevmemesi icin sebep ne bunu oturup insan gibi konusarak gerekirse sevgiline ve de sevgilinin abisine de konuyu acip ne kadar uzuldugunu belirterek kalkabilirdin bu isin altindan. hir gur hic bitmez sen boyle devam edersen o arkamda dedigin sevgilin 180 derece nasil donuyor gorursun aile isleri sakat biraz daha ilimli olmalisin. kiz belki giciktir ya da siz ikiniz anlasamadiniz olabilir tarzlariniz da uyusmayabilri ama saygi sinirlarini asmamaya calisin istemesenizde hep bir arada olma ihtimaliniz var bosuna tadin kacmasin.

küçümseme huyum yoktur.ben bir kere böyle birşey yaptım oda kız oldu.sen de davulcusun sanırım severim davulcuları ;)

kisss neresini seviyosun ay sirseri olmuyomu bunlarin hepsi piercingli dovmeli falan.. senin gibi hanim hanimcik kiz ne diye davulcu sevsin:20:

yanlış anlamayın ama;
elti adayınıza da burda bahsettiğiniz üslupla ve bu şekilde davrandıysanız sizden hoşlanmaması çok normal..
madem kız dediğin ağır hanım hanımcık olmalı(hani o değil ya!),
siz gösterseydiniz o ağırlığı..facebook'ta laf sokarak,kızın arkasından moruk diyerek hanım hanımcık bir görüntünüz olduğunu mu düşünüyorsunuz?
dövme hızma küpe vs..bunlar dış görünüş..
belki de o kız çok da saygılı.
herşey dış görünüş mü?ben de böyle düşünen insanlara katlanamıyorum..
hızmam var kulağımda 10tane delik var..
ama üniversite hocalarım bile ne kadar ağır olduğumdan bahsederler..
demek ki neymiş,
hanım hanımcık olmak gerek diye konuşmak marifet değil,bunu kendi hareketleriylebelli etmek gerekir.

Aaaa her şey dış görünüş, bize ne canım senin ağırlığından saygından. O delikler olduğu müddetçe hanım hanımcık değilsin.
Hanım hanımcık olmadığına göre bizimla değilsın. :ssz:

:37:

Back
X