elti adayımla laf dalaşımız

canım yaşını bende çok merak ettim,

sanırım en fazla 18.

biraz büyüdüğünde insanları yaftalamamayı öğreneceksin.

Çok seviyesiz atışmalar..saçmalık,mahalle arası kavgalara benzemiş..

Son düzenleme:
DIŞ GÖRÜNÜŞ DEĞİLMİYDİ İNSANLARI YANLIŞA SÜRÜKLEYEN!!
birde bir arkadaşa sende davulcusun herhalde yazmışsın.ne kadar ayıp yaaa.burada da belli ettin kendini:46::46:

Bilmediğiniz şeyler de var yavrularım o bakımdan bilgili bilgili havalarına girmeyin :D

Başka bir arkadaşın eklentisinden ilk yazını okudum.Annenin aramasıyla güvenin ne alakası varmış.Benim annemde bizi arar.Bu tamamen annenin yapısından olduğu ortada.Anlattığından yola çıkarsak o başlatmış.Ama keşke sen onun seviyesine inmeseydin.O zaman haklı olurdun.Birde gelin ata binmiş ya nasip demiş.Belkide ikinizde sevgililerinizle evlenmeyeceksiniz ve ömrünüz boyunca bir daha karşılaşmayacaksınız bile.Eğer evlenirsenizde işiniz zor.Çünkü bence eltilik iyidir.

30 yaşına geldim erkek arkadaşının abisine kaynım, onun sevgilisine de eltim diyen birine denk gelmedim ben.
yorumları yazıları pek okumadım ama herkesin de aklına ilk gelen şudur ki, böyle eltim kaynım ırtım vırtım demen biraz evliliğe hevesli olduğunu gösteriyor
bu nedenle de eltim dediğin kız biraz da haklı. gerçi evliliğe meraklı olmak da suç değil ya neyse..

onun dışında sevgilisinden 3 yaş büyük olmak la da moruk olunmuyor. hayatın ne getireceği belli olmaz belki şimdiki pre-kocandan ayrılır, pre-eltin gibi senden 2-3 yaş ufak biriyle beraber olabilirsin.

canım yaşını bende çok merak ettim,

sanırım en fazla 18.

biraz büyüdüğünde insanları yaftalamamayı öğreneceksin.

bence yazım şekline göre 15-16:34:

Back
X