- 13 Eylül 2014
- 647
- 363
- 88
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
Zaten o kaynım iyidir muhtaç bile olsa kimseden bişey isteyemez; ama karısı fena. Utanma denen bişey yok. Eşim en küçükleri pek öyle abisine bişey diyemez. Eşim aşırı merhametli vur kafasına al ekmeğine o cinsten.Sen napıcaksın kocan rahatsızsa erkek kardeşine söyler o da hanımını uyarır
Ahh ah bi anlatabilsem. Daha önce de daha büyük miktarlarda paralar aktarıldı birilerine, söz verdi bi daha senden habersiz kimseye bişey vermeyeceğim diye ama nafile. Artık eşime güvenim bile tükeniyor.Eltinizin densizliğine diyecek laf yok zaten, zor durumda olan bile utanır istemeye, kaldı ki ihtiyaçları yok diyorsunuz.
Kadın istiyor da eşiniz niye kabul ediyor ki?! İhtiyaçları varsa anlarım da, böyle köyü niyetli yaklaşımlar karşısında eşiniz çoluğunuzun çocuğunuzun rızkını hem de size danışmadan nasıl çar çur ediyor
Ağzınıza sağlık aynen yolunacak kaz gözüyle bakıyor. Tam karşılığı bu.Eşiniz eltinizin eşiyle konuşsa bu durumu? Çok ayıp ediyor eltiniz adeta yolunacak kaz gözüyle bakıyor anlattığınıza göre...
Hayır öyle açta açıkta değiller. Eşi çalışıyor. Belki benim eşim kadar almıyor ama herkesin geliri farklıdır. Benim eşim onun eşinden 500 lira veya ne kadarsa fazla alıyor diye o fazla kısmı onların mı yemesi gerek değil mi ama? Üstelik çocuğumuz var artık.Çok mu kötü maddi durumları . Eşinin kardeşinin bu durumlara tepkisi ne oluyor ?
Gurursuzluk bence .
Kocan senden bişey esirgemiyorsa huzursuzluk falan vermiyorsa boşver ya.. Veren el olmak iyidir en büyük derdin bu olsunZaten o kaynım iyidir muhtaç bile olsa kimseden bişey isteyemez; ama karısı fena. Utanma denen bişey yok. Eşim en küçükleri pek öyle abisine bişey diyemez. Eşim aşırı merhametli vur kafasına al ekmeğine o cinsten.
Çok haklısınız inanın ben zaten hepsine alıyorum ki hediye. Yani çocuğa yapılana değil benim lafım. Bir daha okuyun isterseniz.Siz problem ettiğiniz için gizli yapılıyor bunlar muhtemelen. Eşiniz rahatsız olsa yapmaz zaten. Demek ki değil. Yeğenlerine hediye gibi düşünüyor olabilir. Benden size bir tavsiye ihtiyacı olsun ya da olmasın, çocuğa alınan, yapılan şeyin hesabı sorulmaz.
Çok sinir bir durum. En sinir olanı da manevi olarak çok şey kaybetmek. Düşüncesiz kadın maddi çıkar sağlayacak diye resmen aile saadetinizle oynuyor, ben de olsam eşime güvenim azalırdı. Umarım çözersiniz bir şekilde.Ahh ah bi anlatabilsem. Daha önce de daha büyük miktarlarda paralar aktarıldı birilerine, söz verdi bi daha senden habersiz kimseye bişey vermeyeceğim diye ama nafile. Artık eşime güvenim bile tükeniyor.
Eşinizin kardeşinin bu durumlardan haberi var mı?Zaten o kaynım iyidir muhtaç bile olsa kimseden bişey isteyemez; ama karısı fena. Utanma denen bişey yok. Eşim en küçükleri pek öyle abisine bişey diyemez. Eşim aşırı merhametli vur kafasına al ekmeğine o cinsten.
Kocan senden bişey esirgemiyorsa huzursuzluk falan vermiyorsa boşver ya.. Veren el olmak iyidir en büyük derdin bu olsun
Sanmıyorum eşimin abisi özellikle bu abisi gururlu bir insandır. Ama sonuçta alınmış şeyleri görünce nerden aldın neyle aldın diye de soruyordur herhalde bilemedim şimdi. Belki de yalan söylüyordur, annem aldı erkek kardeşim aldı diyebilir beklerim o kadından.Eşinizin kardeşinin bu durumlardan haberi var mı?
İşte ben de hayatta beceremem böyle şeyleri o yüzden sizlerden akıl almak istedim. Belki cesaretimi toplayıp bişeyler söylerim. Bayramda gideceğiz o tarafa. Nasıl davranmalıyım bu insanlara?o eltinin eşine söyleyin.direkt olmasa da eğer eşiniz ödediyse abi eşim ödemiş şu mağazadaki borcunuzu falan deseniz
belki eltiniz bi daha yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?