- 13 Eylül 2014
- 647
- 363
- 88
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
Evet saftirik kocam da bitiyor iş ama anlamıyor anlamayacak. Bu aralar işte kocamı etkilemeye ilgisini çekmeye çalışıyorum, hani şu her dediğini yaptıran kadınlar var ya onlardan olmaya çalışıyorum ama yok arkadaş beceremiyorum. Milim ilerleme yok.iş kocanızda yani ne alaka yengesinin alışverişini o karşılaması
Evet 6 aylık bi kızım var teyzesi ellerinizden öper :)peki sizin evladınız var mı
Bizdede patlayip o seviyeye dusecek yuz yok oyuzden bu cesaret hatunlarda yaa okadar pisliklerki kan emici gibiler bide bizimkilerin isi ortak ben den daha dogrusu esimden bize ait seyleri bile istiyorlar vermesem isten bile kavuluyor kocam kac defa ordan burdan borc alip dukkan actik elem etti gulem ettiler benden habersiz onlarida ustune yaptilar benim kocam harbi saf salak bende kimsenin karsisina gecmedim yani biz cookk cekecegiz daha kocalarimizdan kalir safligimiz yok cunkuAynen bacım kimsenin bizi kaale aldığı yok. Kaynıyla bi konuşması var telefonda sanki kocası canım, bitanem, sonra da kardeşim diyor bana ima ederek aptal şey. Bi gün fena patlayacağım ama ne zaman bilmem.
maşallah annesi maşşallah allah analı babalı evlı buyutsun sız napın edın ev konusunda ıkna edın bıkmadan usanmadan basının etını de yemeden ev almayı söyleyın bı sure sonra onun da aklına yatacaktır kayınbabanıza soyleyın bı uyarın dıye o asıl gelını degıl onun kocasını uyarsınEvet 6 aylık bi kızım var teyzesi ellerinizden öper :)
Her ailede oluyor bir tane saf. Bizimkilerde de benim koca. Ailenin safı hamalı. Kıymet te bilseler neyse.Bizdede patlayip o seviyeye dusecek yuz yok oyuzden bu cesaret hatunlarda yaa okadar pisliklerki kan emici gibiler bide bizimkilerin isi ortak ben den daha dogrusu esimden bize ait seyleri bile istiyorlar vermesem isten bile kavuluyor kocam kac defa ordan burdan borc alip dukkan actik elem etti gulem ettiler benden habersiz onlarida ustune yaptilar benim kocam harbi saf salak bende kimsenin karsisina gecmedim yani biz cookk cekecegiz daha kocalarimizdan kalir safligimiz yok cunku
gayet yumuşak bir sesle ara sanki çok üzülmüş gibi yoksa ucu bucağı olmaz bu işin hemde kimse seni suçlayamaz eşinde sorarsa utandırmamak için gizli aradım dersinValla süper fikir keşke yapabilsem. Ama benim de bi huyum var hep kendi kendimi yerim kimseye bişey diyemem.
Amin cümlemizinkini :)Evet bunu yapıcam inşallah. Kaynıma da üzülüyorum aslında sonra da diyorum sen safsın o yüzden anlayamazsın belki de haberi var. Belki de sesini çkarmıyor. Aman ne bileyim ya napacağımı şaşırdım. Allahtan yakın değiliz. Bi de yakın olsak bizde yaşarlar herhalde.maşallah annesi maşşallah allah analı babalı evlı buyutsun sız napın edın ev konusunda ıkna edın bıkmadan usanmadan basının etını de yemeden ev almayı söyleyın bı sure sonra onun da aklına yatacaktır kayınbabanıza soyleyın bı uyarın dıye o asıl gelını degıl onun kocasını uyarsın
Zaten bunların 1 i de aynı 10 u da.bende bir elti var ama 10 taneye bedel
Yeni gördüm yorumunu. Haberi yok sanıyorum ama emin de olamıyorum. Normalde o kaynımın bu tarz şeyleri sevmediğini söylerdi eşim. Belki de abisi hakkında olumsuz düşünmeyeyim diye de olabilir bilemiyorum. Ailesinden kimse hakkında olumsuz bir laf duymadım şimdiye kadar eşimin ağzından. Asla laf söyletmezler öyle bir aile.Böyle insanları duyunca hayretler içerisinde kalıyorum bu ne rahatlık bu ne genişlik ben şahsen erkek kardeşime bile böyle emrivaki yapamam görgüsüzlükten başka birşey değil
peki bu olanlardan kaynının yani eltinin kocasının haberi var mı?
benden 15 yaş büyük ama benden çocuk en son hamile olduğumu bildiği halde kapıdan arkamdan geçerken sırtımdan dırsek etıp iteledi beni ha benim kpeder ve kvalıdem ondan cok korkar ve sureklı onu savunurlar oda ayrı bir durumZaten bunların 1 i de aynı 10 u da.
Hayatta yapamaz öyle söyleyeyim zaten onun bu saflığını bildikleri kullanıyorlar. Aslında şöyle dese olur mu sizce 'Yenge ben Ayşe ile problem yaşıyorum bir daha benden böyle şeyler istemeyin. Zaten bizim de borcumuz var çocuğun masrafı falan. Benim kocam iç sanmıyorum ama böyle bi konuşma uygun mu?Eşiniz" hayir" demedikce bu durumun vçaresi yok..
Mudur kendi dahi parasiyla aliyor ne demek 'yazdirmak' ... Eşinizkredi kartlarinin dolu, cebinde de aldiklarini kkarşılayacak para olmadigini söyleyip ggönderecek
..
Hep iyi niyetli düşünüyor. Biz verirsek Allah bize daha çok verir diyor.eltin tuhaf,kocan daha da tuhaf ..
neden birilerinin aldıklarını ödüyor ..
aklı ve ağzı yokmu ..
Yeni gördüm yorumunu. Haberi yok sanıyorum ama emin de olamıyorum. Normalde o kaynımın bu tarz şeyleri sevmediğini söylerdi eşim. Belki de abisi hakkında olumsuz düşünmeyeyim diye de olabilir bilemiyorum. Ailesinden kimse hakkında olumsuz bir laf duymadım şimdiye kadar eşimin ağzından. Asla laf söyletmezler öyle bir aile.
Oooo ben öyle bişey yapsam çok kızar. Hiç sevmez böyle şeyleri. Ama onlar arayınca bi dinleseniz konuşmalarını karşıdaki kendini kötü hissetmesin diye nasıl yumuşak nasıl sevecen konuşuyor. Benden habersiz yaptığı şeyler beni kırıyor. Ondan soğuyorum bazen.ailesine laf söylememesi normal fakat sırf ailesine laf gelmesin diye sizden saklaması yanlış siz onun eşisiniz en azından yeğenlerime hediye filan aldım deseydi.
eltinin yaptığını normal mi karşılıyor acaba aynısını siz abisine yapsanız ne tepki gösterirdi?
Hayatta yapamaz öyle söyleyeyim zaten onun bu saflığını bildikleri kullanıyorlar. Aslında şöyle dese olur mu sizce 'Yenge ben Ayşe ile problem yaşıyorum bir daha benden böyle şeyler istemeyin. Zaten bizim de borcumuz var çocuğun masrafı falan. Benim kocam iç sanmıyorum ama böyle bi
konuşma uygun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?