Elti belası.

iş kocanızda yani ne alaka yengesinin alışverişini o karşılaması
Evet saftirik kocam da bitiyor iş ama anlamıyor anlamayacak. Bu aralar işte kocamı etkilemeye ilgisini çekmeye çalışıyorum, hani şu her dediğini yaptıran kadınlar var ya onlardan olmaya çalışıyorum ama yok arkadaş beceremiyorum. Milim ilerleme yok.

Aynen bacım kimsenin bizi kaale aldığı yok. Kaynıyla bi konuşması var telefonda sanki kocası canım, bitanem, sonra da kardeşim diyor bana ima ederek aptal şey. Bi gün fena patlayacağım ama ne zaman bilmem.
Bizdede patlayip o seviyeye dusecek yuz yok oyuzden bu cesaret hatunlarda yaa okadar pisliklerki kan emici gibiler bide bizimkilerin isi ortak ben den daha dogrusu esimden bize ait seyleri bile istiyorlar vermesem isten bile kavuluyor kocam kac defa ordan burdan borc alip dukkan actik elem etti gulem ettiler benden habersiz onlarida ustune yaptilar benim kocam harbi saf salak bende kimsenin karsisina gecmedim yani biz cookk cekecegiz daha kocalarimizdan kalir safligimiz yok cunku

Evet 6 aylık bi kızım var teyzesi ellerinizden öper :)
maşallah annesi maşşallah allah analı babalı evlı buyutsun sız napın edın ev konusunda ıkna edın bıkmadan usanmadan basının etını de yemeden ev almayı söyleyın bı sure sonra onun da aklına yatacaktır kayınbabanıza soyleyın bı uyarın dıye o asıl gelını degıl onun kocasını uyarsın

Ay aklıma ne geldi şimdi bir diğer eltim eşime facebook tan mesaj göndermiş. Ben de çatladım meraktan ne olabilir ki diye dayanamadım açtım. Oğlunun resmini göndermiş amcası bak yeğenin bilmem ne bilmem ne. Benim şalterler attı hemen yazdım bu uyuza ne yapmaya çalışıyorsun sen dedim? Anlamamazlıktan geldi. Kocama attığın mesajdan bahsediyorum dedim. Ay ne varmış ta ne olabilirmiş te. Rahatlığa bak ya. Bana gönder.Eşin yollasın onun da var facesi bimem neyi sana mı düştü dengesiz. Sonra kocasına anlatmış beni aradı nabzımı ölçtü falan. Ay çok tuhaflar ya. Ben hayatta yapamam. Bi de eşimle samimi değiller ki ya ne alaka. Kocası da bi yalan uydurmuş güya o göndermiş resmi.

Her ailede oluyor bir tane saf. Bizimkilerde de benim koca. Ailenin safı hamalı. Kıymet te bilseler neyse.

Esiniz sizin kadar rahatsiz degil heralde baksaniza üsenmeden ödüyormus, siz ilk önce esinizle halledin bu konuyu....
Bu arada 6 elti allah yardimciniz olsun...

Amin cümlemizinkini :)Evet bunu yapıcam inşallah. Kaynıma da üzülüyorum aslında sonra da diyorum sen safsın o yüzden anlayamazsın belki de haberi var. Belki de sesini çkarmıyor. Aman ne bileyim ya napacağımı şaşırdım. Allahtan yakın değiliz. Bi de yakın olsak bizde yaşarlar herhalde.

Yeni gördüm yorumunu. Haberi yok sanıyorum ama emin de olamıyorum. Normalde o kaynımın bu tarz şeyleri sevmediğini söylerdi eşim. Belki de abisi hakkında olumsuz düşünmeyeyim diye de olabilir bilemiyorum. Ailesinden kimse hakkında olumsuz bir laf duymadım şimdiye kadar eşimin ağzından. Asla laf söyletmezler öyle bir aile.

Eşiniz" hayir" demedikce bu durumun vçaresi yok..

Mudur kendi dahi parasiyla aliyor ne demek 'yazdirmak' ... Eşinizkredi kartlarinin dolu, cebinde de aldiklarini kkarşılayacak para olmadigini söyleyip ggönderecek
..

Eşiniz" hayir" demedikce bu durumun vçaresi yok..

Mudur kendi dahi parasiyla aliyor ne demek 'yazdirmak' ... Eşinizkredi kartlarinin dolu, cebinde de aldiklarini kkarşılayacak para olmadigini söyleyip ggönderecek
..
Hayatta yapamaz öyle söyleyeyim zaten onun bu saflığını bildikleri kullanıyorlar. Aslında şöyle dese olur mu sizce 'Yenge ben Ayşe ile problem yaşıyorum bir daha benden böyle şeyler istemeyin. Zaten bizim de borcumuz var çocuğun masrafı falan. Benim kocam iç sanmıyorum ama böyle bi konuşma uygun mu?

ailesine laf söylememesi normal fakat sırf ailesine laf gelmesin diye sizden saklaması yanlış siz onun eşisiniz en azından yeğenlerime hediye filan aldım deseydi.
eltinin yaptığını normal mi karşılıyor acaba aynısını siz abisine yapsanız ne tepki gösterirdi?

Oooo ben öyle bişey yapsam çok kızar. Hiç sevmez böyle şeyleri. Ama onlar arayınca bi dinleseniz konuşmalarını karşıdaki kendini kötü hissetmesin diye nasıl yumuşak nasıl sevecen konuşuyor. Benden habersiz yaptığı şeyler beni kırıyor. Ondan soğuyorum bazen.

Acaba otururken kayınvalide sizn eltin
Falan o gün mağazaya gitmissin bir şeyler aldirmissin vallahi ben yapmıyorum , sen kendi kocana yapmiyorsun iyi cesaret gelip x'e emrivaki yapman bende mi böyle yapsam falan diyin .. Utanir belki diyeceğim ..

Ama Eşiniz sanmam yok desin , siz derseniz kotu cikartirlar mi sizi onu da bilemedim zor is..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…