kızlar bende bir elti var evlendiğim günden beri burnumdan getirdi.Her türlü hırsızlık pislik ne varsa kaynanamgile yapıyor bide yetmezmiş gibi benim üstüme atıyor.Benim evime ne zaman gelse eşyalarıma düşman malı gibi davranıyor.Çocuklarına atta kır kızım aferin iyi yaptın diyor.ne yapabilirim siz olsanız ne der nasıl davranırdınız.
işin garip tarafı kötülüğü yapan o ama ne yapıp edip yine gözlerine giren yine o kaynanamla aramı açıyor eşim biliyor huyunu ailesiyle konuşuyor ailesi eşimin yanında tamam diyor.ama kötü olan yine ben oluyorum o yine masum oluyor.
karşısındaki insanları asla takmayan kendini beğenmiştir kendi bildikleri doğrudur.güzel bişeyler görmesin alır gider.ben müdehale ediyorum ama kayınvalidemin evinden görümcemin evinden çalıyor ama hiç yapan o değilmiş gibi davranıyor .bide benim üstüme atıyormuş.mümkün olduğu kadar onun gitmediği zamanlarda gidiyorum.
zaten oraya buraya haber bıraktım benimle çok uğraşmasın saçını başını yolarım diye.Bi süre sesini duymadım sonra yine ...Bayram sabahları bile evimi arar ama konuşmaz maksadı ailememi gitmişim yoksa evdemiyim diye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?