Elti Elti başımın derdi....

Kitikafa

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
494
52
643
kızlar bende bir elti var evlendiğim günden beri burnumdan getirdi.Her türlü hırsızlık pislik ne varsa kaynanamgile yapıyor bide yetmezmiş gibi benim üstüme atıyor.Benim evime ne zaman gelse eşyalarıma düşman malı gibi davranıyor.Çocuklarına atta kır kızım aferin iyi yaptın diyor.ne yapabilirim siz olsanız ne der nasıl davranırdınız.

Ay cnm ondan bir tane de bende var. delikafadulden Allah tan eşim ve ailesi ne olduğunu biliyorlar. Beni evlenmeden önce uyardılar. Söylenenlerin etkisinde kalmadan kendim tanımaya çalıştım ama gerçekten tam bir karın ağrısıymış. Eşim ve ben de o yokmuş gibi davranıyoruz. Aramıza mesafeyi koyduk. Yüz bulamıyor yani.
En güzeli mesafeyi koyup , yüz göz olmamak. Onu takmamak..:dance:

hırsızlık mı:1shok:
neleri çalıyor, bu bir hastalık olabilir.

eşinizin haberi var mı bunlardan
kayınvaldenizle konuşun durumu ya da eltinizle adamakıllı konuşun bakalım derdi nedir?

nasıl ya ben anlamadım
niye müdahale etmiyorsunuz
eşiniz farkında değil mi durumun?

karşısındaki insanları asla takmayan kendini beğenmiştir kendi bildikleri doğrudur.güzel bişeyler görmesin alır gider.ben müdehale ediyorum ama kayınvalidemin evinden görümcemin evinden çalıyor ama hiç yapan o değilmiş gibi davranıyor .bide benim üstüme atıyormuş.mümkün olduğu kadar onun gitmediği zamanlarda gidiyorum.

eltim yok derdim de yok kaydirigubbakcemile3
gerçekten eltisi olanlardan çok sık duyuyorum bu tür şikayetleri CADIARZU
allah yardımcın olsun canım
bencede eşinle konuş eşinde uygun birdille ailesine anlatsın a.s

Eşim de ben de takmıyoruz. Eğer bir insan ruh sağlığını bozuyorsa , evliliğinle uğraşıyorsa Canım varsın kendini beğenmiş desinler.
Sonuçta kayınvalidenler seni de tanıyordur onu da.. Bizde de buna benzer hadiseler var ama onun ne olduğunu biliyorlar. Öyle zor bir durumki oğullarının hatrına birşey diyemiyorlr. Deseler de anlamıyor zaten.

işin garip tarafı kötülüğü yapan o ama ne yapıp edip yine gözlerine giren yine o kaynanamla aramı açıyor eşim biliyor huyunu ailesiyle konuşuyor ailesi eşimin yanında tamam diyor.ama kötü olan yine ben oluyorum o yine masum oluyor.

inanırmısınız kızlar eltimin adı nergis diye artık nergis çiçeğinden bile nefret ettim.

:uhm: nasi yani ya ?hem evime gelicek hem bana dusman gibi davranacak,davranisindan rahatsiz oldugunu sert bir dille belirtirim yok anlamiyorsa o esyalari kafasinda kirarim onun.sevgi gerekli degil ama saygi mecburidir iliskilerde.o yetmezmis gibi birde iftiraci ...katlanilmasi cok zor Allah sabir versin

o zaman onlarda da gariplik var derim...

tatlım sen en iyisi araya mesafe koy...

küsme ama uzak dur yoksa sinir hastası olursun..

eşine söylersen de sonunda sen suçlu çıkarsın bence

erkekler ailelerine çok aşırı düşkün oluyorlar bence en iyisi mesafeli olman.

Canım merak etme herkesin kimin ne olduğunu biliyordur. Sıkma güzel canını. Ne yazıkki böyle insanlar da var. Rbbim çok büyük. Çekirge bir zıplar , iki zıplar , üçüncü de yakalanıverir...

ben olsam hem ailsiyle hem d ekendisiyle arama mesafe koyar gidip hlemeyi asgariye indirirdim. gelecehi zaman da ortada degerli hicbirseyimi birakmazdim, hatta kapilari kilitlerdim yatak odamin falan.
nedne kilitliyorsun derse de acikca soylerdiom. e senin elin biraz uzun. yurutmeyesin diye. kirmayasiniz diye vs diye.

ailesi de hatasini anlar umarim.

ben zaten onun evine ayak basmıyorum ama o ne yapmış biliyormusunuz?biz evimizi aldık inşaat halindeyken başka bir ilçeden gelmiş benim komşularımı araştırmış evime girmiş tabi kapı falan yok ya.komşularımdan duydum sonradan...

zaten oraya buraya haber bıraktım benimle çok uğraşmasın saçını başını yolarım diye.Bi süre sesini duymadım sonra yine ...Bayram sabahları bile evimi arar ama konuşmaz maksadı ailememi gitmişim yoksa evdemiyim diye .

nerden biliyorsun daha doğrusu kim söylüyor bunu? belkide iftiradır?
eğer arkadan konuşuyorsa çek kenara ifadesini al neymiş derdi bi öğren sonrada zincileri kopar birdaha görüşme

yuh
tıpkı benim kayınpeder bu huyu

Benim eltim bu yazdıklarının 3/1 ini bana yaptı...(laf götürüp getirme)..
Ben onunla 2 senedir görüşmüyorum... Bence sende eltinle arana mesafe koy.. Sana zarar veren birisiyle görüşmemen daha hayırlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…