Elti Elti başımın derdi....

evine alma canım böyle insanları elti bile olsa haddini bildir
ben dayananm valla yerine olsam....

İnanamıyorum.. Nasıl bir kin ve nefret var.. Korkulur böylelelrinden..
Bu eltiyle düşman olunmaz arkadaşım...Samimi olma ama kötüde hiç olma...

evine alma gelirse balkondan aşağı tepesine buz gibi su dök...
aay aklıma kötü kötü şeyler getirdi yani...

İşte bu yüzden kayınvalidemi çok seviyorum.
Tek çocuk yeter demiş...:))

evime almam kesinlikle de görüşmem.
kayınvalidemle görümceme de o yokken giderim, böylece hiç birşeyi senin üstüne de atamaz.

ozaman arkadaşım seviyeyi koyacaksın
gerekirse hiç görüşmüceksin
yarın bir gün senin yuvanı bile yıkar bu kadın
demedi deme..

Görüşmemek en güzeli ama olmuyor işte akrabayız sonuçta.Ben zaten onunla hiçbir zaman samimi olmadım hep mesafeliydim ben kaçtıkça hep kovaladı.Laftanda almıyorki yine gelir.

aaaaaa
Çok kötü yaaa
Ben olsam çok kızardım ne demek atta kır kızım
kafasını kırarım öylebişey üzerine bir eşyamı kırarsa inat mı inaaatttt
Sinir mi sinir işteee
Yaptıklarını da yüzüne vururdum valla hiçde çekinmem
Eltim yok çok şükür olmasında

Görüşmemek en güzeli ama olmuyor işte akrabayız sonuçta.Ben zaten onunla hiçbir zaman samimi olmadım hep mesafeliydim ben kaçtıkça hep kovaladı.Laftanda almıyorki yine gelir.

çek bi kenara böyle böyle yapıyosun de akıllı ol de biraz sert dille uyar :mymeka:

kızlar iyiki eltim yok bende çevremde çok duyuyorum kıskananlar çekemeyenler niye böyle oluyo anlıyamıyorum bazen acaba diyorum benimde eltim olsaydı nasıl olurdu diye eltisi olanlar adına çok üzüldüm geçmiş olsun size

aaaaaaah ah öyle bir dert ki allah düşmanıma vermesin.çok isterdim çok.iki tane daha eltim var ama onlar öyle değil amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne zaman onların yanına gitse bu yılan hemen kandırıveriyo onları.

ay bu nasıl bir kadın yaw hem çok uçda sorunlar yaratıyor,hemde herkesi bir yolunu bulup kandırıyor çözemedim.en güzeli mesafeli olup.ileriye gidersede haddini bildirmek.hani öyle böyle değil hırsızlıktan bahsediyorsunuz.insanlar nasıl bunları teğet geçebiliyor enteresan

yuh kadın cıldırmıs olmalı:1shok:
eltilerle ılgılı sorunlar okuyoruz burda ama böylrsini ılk defa okudum:1shok:
alma evine yüzüne asagılayarak bak ve görüşmek ıstemıyorum de :mymeka:
eşin yada kaynanan bısey dersede böyleyken böyle dersin canım :teselli:
sıkma canını

Canim demissin ki baskalarindan haber yolladim sacini basini yolarim diye. neden baskalari ile hallediyorsun meseleni. varsa bir derdin, al karsina konus. senin bu huylarindan hoslanmiyorum. bayram sabahi aradigini biliyorum. evime gidip gelmeni istemiyorum. gelirsen de misafir odasinda misafir gibi oturacaksan buyur. cocugun da evimde kirilmedik esya birakmadi, o sebeple seninle gorusmek istemiyorum dersin.

bence sen biraz yumusak davraniyorsun. eger laftan anlamiyorsa anladigi dilden anlatacaksin.

ha bu arada bayram sabahi beni arasaydi, ben de anladigimi belli etmek icin ben de onu arar konusmadan kapardim.
sana ne yaparsa aynisini yap. bir iki vazosunu kiriver. mutfakta bir kac tabak surahi falan. banyoda aynasinin falan civisi cikiversin. o zaman kendiliginden ayagini keser merak etme.

baglantilarini tamamen kopar gitsin,
bugün sizi hirsiz yaparsa, yarin neler yapar Allah bilir...
kaynananlarda cocukmu ayol,bildikleri halde hemen kaniyorlar...
mesafeni koy tek cözüm bu...

bence sana lafı arada kim taşıyorsa senin üzerine atıldığını nereden öğreniyorsan onu da al yanına eşini ve eltini yüzleştir...

ne duyarsan yüzleştir.. herkes haddini bilsin..

eltine de açık açık konuş bu yaptıklarını sana ykıştırmıyorum de.. ve konuşma esnasında ses kydına al.

Canım bu işler ne yazık ki böyle yürüyormuş..
İyilik yap denize at derler ya , iyilik yapınca tepene çıkıp kullanıyor insanlar artık.
Ne biçim bir düzendir bu anlamış değilim.
Aynı şekilde bende her kötü durumuna koşuyorum kayınvalidemin ama gözünde hiçbir değerim yok üstelik kocamla aramızı bozmaya çalışıyor. Hiçbir işe elini sürmeyen avare eltim ise misafir gibi karşılanıyor her zaman ve ondan iyisi yok , geniş hiçbirşeyi kafasına takmıyor , benim düştüğüm kayınvalidem tarafından düşürüldüğüm zor durumlara hiç düşmüyor.Allah düşürmesin zaten. Ama yiğidi öldür hakkını yeme derler ya bari bu laf tarihin tozlu sayfalarında kalmasa..

hasta ruhlu insanlarla muhatap olmamak lazım.. yokmuş,önemsizmiş gibi davranın kendi başını yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…