Elti Elti başımın derdi....

ha bu arada bayram sabahi beni arasaydi, ben de anladigimi belli etmek icin ben de onu arar konusmadan kapardim.

söylediğinin aynısını yaptım zaten öyle anladım.

kaynımda çok fenadır benim amannn.bi gün kaynım kaza yapmış.gecenin bi vakti kalktık hastaneye gittik.Ha giderken bizim bi arkadaştan araba aldık neyse vardık hastaneye bizim kayın yatıyo dişlerine tel takmışlar konuşamıyo.karısı geldiğimiz arabayı gördüv bizim sandı galiba ki kocasını yatakta dirseğiyle dürterek bizde bunun sıfırını alalım mı dedi.Kaynımda konuşamıyo ya alırız anlamında kafa sallıyo,arabada bizim olsa bari.bu sadece bi tanesi.herzaman böyle oluyor.

gene bi gün eşim bana telefon aldı.neyse bu görmezmi bunu başladı bizim yanımızda kocasına biz ne zaman alacağız demeye.evime geldiği zaman meyveleri falan yiyor kabuklarını kanepelerin arkalarından buluyorum allahım ölürmüsün öldürürmüsün.bi gün perdemi yeni diktirmiştim kanepenin kenarına kısılmış bi asıldı perde kenarından yırtıldıhiç oralı bile olmadı (düşman malı ya)bende o zamanlar misafir diye bişey demedim eşimin başının etini yiyebiliyodum ancak.

evli olmadığım için çok bilmiyorum ama eltiydi görümceydi vs.. çok hayatınızamı sokuyorsunuz acaba ??
yada onları çokmu büyütüyorsunuz gözünüzde. bence sık görüşmekte ilişkileri laçkalaştırıyor..

arkadaşım sizin hayatınız eltiniz,kaynınız üzerine kurulmuş sanki..bide rahat diyebiliyorsunuz eşimin başının etini yiyebildim diye.. herkes ne yaparsa kendi terbiyesini kendi tarzını gösterir..

valla canim kolay degil böyle bir eltiyle ugrasmak
ama ne bilim sanki iki cocuk gibi olmusunuz
o meyve kabuklarini kanepe arkasina atiyor felan
ne bilim kimse alinmasin ama bana cok sacma geldi

hiç tahammül edemediğim hatta en fazla önyargılı olduğum şey hırsızlık..hele bide yapan benim üstüme atıcak!!! bak bak bak!!! Allah başa vermesin,büyük konuşmak gibide olmasın ama..yani senin elti bende olucak...alırım elime kaynanamın evinde..azmı yersin çokmu yersin..sen kime iftira atıyosunn..yemişim senin havalarınıııııı..vs vs... bu durumlrda pekde medeni olmaya gerek yok kanımca..sapla samanı birbirinden ayırsın insanlar...

valla canm bende de var 2 tane elti ama gidip gelmiyoruz sık sık aramızda mesafee var anlayacağın ..
ama sendeki gibi bi eltim olaydı ona eltilik nasıl olur gösterirdim. ne yaniii alacak çalacak bide üstüme atacak valla parça pinçik ederim.herşeye katlanırım ama iftiraya aslaaa.. tabee herkes biliyor ama sonuçta kimse günay keçisi değilki..

yüzüne yaptıklarını söyle ağzının payını ver bak bakıyım bidaha yapıyormu hep alttan almışsınız siz kıskançlık yapacak ben susacam orada bozarım kanepeye meyve sıkıştıracak perde yırtacak rezil ederim siz sustukça tepene binmiş iftira atmak filan başını derde bile soKABİLİR

canım bu kadının nasıl biri olduğunu eşin ve eşinin ailesi bilmiyormu. sen sanırım kötü olmamak için alttan alıp, yumuşak davranıyorsun. ben böyle bir durumda kesinlikle dayanamaz, kavga çıkarır ve ilişkiyi keserdim. alttan alıp yumuşak davranman bir işe yaramıyor, yine kötü oluyorsun hatta seni hırsızlıkla suçluyor. bence bu basit birşey değil, hatta çok ağır birşey. sen bunun hesabını niye sormuyorsun ki. bunu kime söylemişse o kişilerle, eltinle ve kayınvalidenle yüzleşmelisin. hatta işi daha da ileriye götürüp mahkemeye verip, ift,ra nedeniyle hakkında tazminat davası falan açacağını söyle. eğer bu meseleyi halletmezsen kabullenmiş gibi olursun. ciddi şekilde üzerine gidilmesi gereken bir konu. eşnin de bu durumda senin yanında olması ve karşı tarafa tavır koyması gerekiyor. yani kötü olmamak uğruna bu kadar ağır bir iftirayı yutmamalısın. kendini temize çıkar yoksa bunun arkası gelir. anladığım kadarıyla o kadın çok cahil ve psikolojik olarak hasta gibi duruyor, tedaviye ihtiyacı var. gitsin tedavi olsun. sen kesinlikle ilişkini kes. akrabayız mecburen görüşecez diye bişey yok. yeri geliyor insan kardeşiyle, anne ve babasıyla küsüp konuşmuyor. elti de kim oluyormuş. sonuçta eşyalarına zarar vermeleri falan da ayrı konu o durumda da onu pişman ederdim, kazayla olmadığı sürece tabi. ama hırsızlık iftirası ne demek ya, yıkarım ortalığı. o iftirayı ona yediririm. sen fazla yumuşaksın bence. bir an önce tavrını koy ve asla evine sokma.

ne evine git nede o senin evine gelsin....
kaynananlarda o varsa gitme...
hiç muhatap bile olma o insanlan...
ne demek ya hırsızlık yapıyo ve senin üzerine atıyo...

ayy çok yanlış davranışlar kesinlikle açık açık konuşmalısın sana böyle davranmaya hakkı yok kayınvaliden veya görümcenlerde aynı şekilde onun yaptıklarına göz yumarsanız daha çok yapar bence

evini ve huzurunu korumak istiyorsan defet evınden bence mumkünsede yan yana gelme...bu ne yaaaa...canım benım eltim gayet iyi allaha şükğr çok iyi geçinıyoruz abla kardeş gibi ama elitmin ablasının eltisi vardı ..aynı bu hırsızlık ondada vardı gelıp evınden değerli eşyalarını (yüzük ,takı vs)para felan alırmış.bu bır hastalık canım tedavı görmesı gerkıyor...eltımın ablası kendı yüzüne söyleyemedıklerı için..birgün yıne evıne geldığınde onun yanında mutfak dolabına 50.000 tl para koymuş ve gerçekten o parayı almış..o akşam seslerını çıkarmamışlar sonraki gün evlerıne telfon açmış ve kadının adı herneyse bak güzelım akşam bizim mutfakta kamera vardı ve senın yaptığın oraya kaydedıldi ..akşam size geleceğiz ve bütün aılecek o kamera kaydını izleyeceğiz demiş....daha sonra ne ettıler bılmıyorum (onların çocukları yoktu boşandılar ama olayın sonunu bılmıyorum tedavı olmayı kabul etmedı çünki hep bıdaha yapmayacağım dıye yemınler felan edıyo ama hep yapan bır ınsandı senın eltınde öyle olabılrı)ama en güzel yöntem bu..deneyın derım canımmm kaçr yolu olmaz malesef.

eltimi bende 2 tane var bitanesi tam kiro ayi gibi hangi mezbadan almislar bilmiyorum yalancilik ikiyuzluluk yalakalik para duskunlugu hele kiskanclik o bicim igreniyorum ondan

guzelımm sen mesafenı koyy yuz yuze de konuss bu kıskanclık olabılır kı muhtemelen de oledırr.
bole dewam ederse evıne de alma huzurunu bozmasına ızın werme en azından bole yaparsan 1 kere kotu olmus olursunn hep kotu olmassın allah yardımcın olsun

Bu ne acayip bir insan yaaaa.Hicmi aile terbiyesi almamis.Koca kadin hirsizlik
yapiyor.Aptal aptal hareketler yapiyor.Tövbe tövbeeee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…